Postać:Christian Walker Aktor wcielający się w postać: Josh Hartnett
Data i miejsce urodzenia: 5 czerwca 1976, Portland, Stany Zjednoczone
Krótki opis:
Christian jest synem dowódców US Army - Suzanne i Daniela Walkerów. Od najmłodszych obcował z wojskowością więc naturalnym wyborem dla niego było wkroczenie w szeregi armii Stanów Zjednoczonych. Najbardziej fascynowało go precyzyjne strzelanie, dlatego też został strzelcem wyborowym w Marines. Z powodu ciągłych przeprowadzek rodziców, nie był w stanie nawiązać trwałych przyjaźni. Najbliższym przyjacielem był Lincoln Malecky, którego poznał w Chicago. Podczas krótkiego pobytu w Norwegii, poznał poznał pewną dziewczynę, na której bardzo mu zależało. Niestety kolejna przeprowadzka nie pozwoliła mu poznać bliżej April, również związanej z wojskowością. Pierwszą misją, na którą został wysłany oddział Christiana, była misja w Somalii. Tam przeżył najgorsze chwile w życiu. Błędne polecenia dowódców sprawiły, że somalijscy partyzanci uprowadzili Chrisa. Walker przebywał w niewoli kilka dni. Marines przeprowadzając efektowną akcję, odbili zakładnika. Czas spędzony w niewoli znacząco odbił się na Christianie. Stracił pewność siebie i odwagę. US Army postanowiło wysłać go do swojego ośrodka na Alasce.
Zatwierdzam
Amelia
Edytowane przez Amelia dnia 05-06-2010 14:40
Skocz do Forum:
Logowanie
Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem? Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.
Otherwoman 04/10/2024 11:29 Dziś opowiadam mojej mamie o tym jak wczoraj pomagałam ratować rannego gołębia i w tym momencie gołąb pierdutnął o szybę tak, że został na niej rozmazany ślad...
Otherwoman 04/10/2024 11:26 Kurcze, miałam dziś sytuację iście lostowa. Akurat wczoraj oglądałam odcinek Special, gdzie Walt gadał o ptakach i wtedy ptak rozbił się o szybę.