imię i nazwisko : Ginny Black aktorka grająca postać : Sara Paxton
data urodzenia : 8 wrzesień 1984 r. pochodzenie : Stany Zjednoczone, Miami. opis postaci : Od dziecka marzyła o podróży do malowniczej i pięknej Hiszpanii, dlatego też taki kierunek studiów wybrała. Była dzielnym i grzecznym dzieckiem. Uczyła się pilnie i nie miała problemów w szkole. Na pozór poważna, ciesząca się życiem nauczycielka ... poza szkołą bardzo zwariowana i zabawna. Jej ulubionym zajęciem jest tłumaczenie książek oczywiście na hiszpański. Nie wyobraża sobie wieczoru bez szklanki szkockiego whisky. Żyje beztrosko. Skrywa pewną tajemnicę, i gdyby nie ona pewnie cieszyłaby się powodzeniem wśród mężczyzn. A mianowicie - woli kobiety. Często wyróżnia się z tłumu dzięki swoim długim blond włosom i szczupłej talii. Dzięki temu, że oddała się swojej pracy w 100% uczniowie jej ulubionej klasy ufundowali jej pobyt w hotelu na Alasce.
Zatwierdzam
Amelia
Edytowane przez Amelia dnia 05-06-2010 14:29
Skocz do Forum:
Logowanie
Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem? Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.
Otherwoman 04/10/2024 11:29 Dziś opowiadam mojej mamie o tym jak wczoraj pomagałam ratować rannego gołębia i w tym momencie gołąb pierdutnął o szybę tak, że został na niej rozmazany ślad...
Otherwoman 04/10/2024 11:26 Kurcze, miałam dziś sytuację iście lostowa. Akurat wczoraj oglądałam odcinek Special, gdzie Walt gadał o ptakach i wtedy ptak rozbił się o szybę.