Opis postaci: Simon to 31-letni obywatel Stanów Zjednoczonych. Od zawsze wychowywał się w rodzinnym mieście. W szkole nie szło mu zbyt dobrze, bowiem był częstym gościem różnych imprez. Miał też kontakt z narkotykami. Rodzice również nie byli zbyt surowi, pozwalali mu na wiele. Pewnego dnia Simon obudził się z przekonaniem, że nauka będzie jego priorytetem. Szkołę średnią zdał na bardzo wysoki procent,; odciął się od swojego "poprzedniego" życia. Skończył studia na Harvardzie, po czym wiódł spokojne życie w Bostonie. Jego hobby to podróże i często wyjeżdża do Europy i do Afryki. Tam ma te wielu kumpli, z którymi ma stały kontakt. Jego kolejnym celem była Alaska...
Ogólnie Simon to osoba otwarta na nowe doświadczenia i znajomości. Nie jest gadatliwy, zawsze mówi tylko to, co ma do powiedzenia. Obecnie nie posiada partnerki, bowiem szuka tylko tej jedynej.
Zgłoszenie Zatwierdzone ~~ Casines
Edytowane przez Dexter dnia 05-06-2010 10:41
Skocz do Forum:
Logowanie
Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem? Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.
Otherwoman 04/10/2024 11:29 Dziś opowiadam mojej mamie o tym jak wczoraj pomagałam ratować rannego gołębia i w tym momencie gołąb pierdutnął o szybę tak, że został na niej rozmazany ślad...
Otherwoman 04/10/2024 11:26 Kurcze, miałam dziś sytuację iście lostowa. Akurat wczoraj oglądałam odcinek Special, gdzie Walt gadał o ptakach i wtedy ptak rozbił się o szybę.