Pochodzenie: angielsko-greckie
Data urodzenia: 14.12.1985r.
Opis: Lena pochodzi z Rodos. Wychowywała się w dwujęzycznej rodzinie(ojciec był Anglikiem, matka - Greczynką), głównie dzięki temu języki stały się jej pasją. Zna obecnie 7, uczy się jeszcze trzech. W jej domu zawsze panowała miła atmosfera, Lena była szczęśliwym dzieckiem. Bogaty ojciec zasponsorował jej start w Londynie. Zaczynała studia w Oxfordzie, świat stał przed nią otworem. Niestety, jej otwartość i miękkie serce zauważyli też ludzie z uczelni. W wieku 20 lat została brutalnie zgwałcona i pobita, wylądowała w szpitalu z połamanymi żebrami i ciężkim urazem głowy. Jakby tego było mało, tej samej nocy jej ojciec zginął w wypadku samochodowym. Po tych dwóch wydarzeniach dziewczyna przeszła gwałtowną przemianę. Z otwartej, śmiałej i wiecznie wesołej osoby stała się nieśmiała i zamknięta w sobie, tylko jej wesołe oczy pozostały takie same. Najlepszym przyjacielem stała się dla niej matka. Założyła własne internetowe biuro tłumaczeń, taka praca stała się idealna dla takiej osoby jak ona. Pracowała bardzo dużo, zauważyła to jej matka i kupiła jej bilet na Alaskę. Jest inteligentna, ambitna, zawsze stara się zrobić wszystko na 100%. Uwielbia słodycze, mogłaby jeść je tonami i nie tyje. Unika kontaktu z facetami, szczególnie z takimi, którzy przywodzą jej na myśl tamto niemiłe doświadczenie. Lena lubi:
- Słodycze
- Samotność lub obecność kilku przyjaciół(żadnych wielkich imprez)
- Półsłodkie wino
- Sudoku
- Stare filmy(do 1990r.)
- Gdy ktoś nie próbuje jej czegoś narzucać
Zatwierdzam
Amelia.
Edytowane przez panda dnia 05-06-2010 08:34
Skocz do Forum:
Logowanie
Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem? Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.
Otherwoman 04/10/2024 11:29 Dziś opowiadam mojej mamie o tym jak wczoraj pomagałam ratować rannego gołębia i w tym momencie gołąb pierdutnął o szybę tak, że został na niej rozmazany ślad...
Otherwoman 04/10/2024 11:26 Kurcze, miałam dziś sytuację iście lostowa. Akurat wczoraj oglądałam odcinek Special, gdzie Walt gadał o ptakach i wtedy ptak rozbił się o szybę.