Data Urodzenia: 4 lipca 1950 (59) Pochodzenie : USA - Nowy Jork
Krótki Opis:
Margaret pochodzi z bardzo biednej rodziny. Urodziła się i wychowała w Nowym Jorku do, którego ma niesamowity sentyment do dnia dzisiejszego. Gdy miała zaledwie trzy lata jej matka zostawiła ją wraz ze 7 lat starszą siostrą Susan i ojcem alkoholikiem.
Dziewczyna przez następne lata przeżywała katorgi... ojciec wychodził o świcie i wracał późną nocą. Nie raz zastanawiały się z siostrą ilu mają bracie i ile sióstr w całym mieście.
Maggie w końcu poszła do szkoły... obiecała sobie, że nie będzie taka jak rodzice więc całymi dniami kuła... (już od najmłodszych lat).
Osiągnęła zamierzony cel i zdała celująco Liceum oraz egzaminy. Poszła na wymarzone studia aktorskie. Tam poznała swą przyszła miłośc r11; Jasona Evansa. Młoda Margaret zrezygnowała ze studiów na trzecim roku (na prośbę ukochanego) i razem z nim wyjechała z zatłoczonego miasta na wieś. Gdy miała lat 25 pobrali się. Dziewczyna zdecydowała się nawet zaprosic ojca i siostrę. Następne 20 lat minęły jej spokojnie. Cieszyła się życiem. Doczekała dwójkę dzieci (syna- Paula i córki r11; Brianny). Jednak wszystko co dobre w końcu się musi skończyc. Gdy r40 lat minęłor1; dowiedziała się, że zostanie babcią... Jej radośc nie miała końca. Jej córka miała co prawda dopiero 19 lat, ale co tam liczyło się to, że nią zostanie.... jej pierworodna ukryła jednak coś bardzo ważnego mianowcie r11; kim jest ojciec?! Margaret do dnia dzisiejszego sądzi, że ojcem jest jakiś młodzieniec, którego Brianna poznała na potańcówce... prawda jednak jest zupełnie inna... - ojcem jest ojciec Brianny r11; mąż Margaret. W wieku 45 lat (1995) wydarzyła się kolejna tragedia. Margaret wróciwszy wcześniej z pracy zastała w swoim własnym łóżku nikogo innego jak r11; swego męża i ojca bawiących się w najlepsze... - Był to dla niej szok (Tym bardziej, że jej kontakty z ojcem uległy znacznej poprawie). Kobieta od tego czasu zaczęła popadac w stany nerwicowe. Jej ojciec zmarł 1999 roku co jeszcze bardziej pogorszyło jej stan. W 2005 toku jej syn przedstawił jej swego chłopaka Kevina a w rok później jej męża zabił alkohol r11; wpadł pod cysternę z piwem.
Kobieta stała się od tego czasu kłębkiem nerwów. W końcu w 2009 roku jej potomstwo zdecydowało się wysłac ją do Hotelu na Alasce z cichą nadzieją, że nie wróci już.
CO LUBI:
- Jeśc
- Robic na drutach
- Robic dżem
- Czytac (Najbardziej romanse. Jest fanką Gertrudy Olhamy autorki "Serce i Śledziona"
- Wmawiac, że ma 20 lat.
Opowiadac historię rodzinne, które zazwyczaj zaczynają się od:
"Nie chcę się chwalic, ale moja córka/syn..."
- Opowiadac o taksówkarzach z Nowego Jorku. - Jacy są obleśni i pazerni.
- Tańczyc i śpiewa
NIE LUBI:
- Się odchudzac.
- Telewizji, komputera - Ogłupiacze XXI wieku!
- Jedzenia z barów czy restauracji - To trucizna!
Otherwoman 04/10/2024 11:29 Dziś opowiadam mojej mamie o tym jak wczoraj pomagałam ratować rannego gołębia i w tym momencie gołąb pierdutnął o szybę tak, że został na niej rozmazany ślad...
Otherwoman 04/10/2024 11:26 Kurcze, miałam dziś sytuację iście lostowa. Akurat wczoraj oglądałam odcinek Special, gdzie Walt gadał o ptakach i wtedy ptak rozbił się o szybę.