Opis: Sarah pochodzi z niezbyt zamożnej rodziny. Mieszka na peryferiach Billings w Montanie. Całe jej dzieciństwo było dosyć nudne i nieciekawe, jak każde dziecko jako tako się uczyła. Uwielbia podziwiać widoki parku Yellowstone, do którego jeździ w każdy weekend. Studiuje ochronę środowiska, po ukończeniu studiów chciałaby wybrać się w podróż po naturalnych cudach Ziemi. Pasjonuje się fotografią, robi całkiem niezłe zdjęcia. Kocha zwierzęta, nienawidzi ludzi, którzy robią im krzywdę. Należy do Greenpeace. Jest marzycielką, ma bardzo bujną wyobraźnię. Kiedy chce postawić na swoim, jest bardzo uparta i stanowcza. Lubi się lenić. Na Alaskę jedzie w ramach stypendium, które otrzymała na uczelni.
Zatwierdzam ~~ Casines
Edytowane przez Rodrik Rivers dnia 05-06-2010 09:04
Skocz do Forum:
Logowanie
Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem? Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.
Otherwoman 04/10/2024 11:29 Dziś opowiadam mojej mamie o tym jak wczoraj pomagałam ratować rannego gołębia i w tym momencie gołąb pierdutnął o szybę tak, że został na niej rozmazany ślad...
Otherwoman 04/10/2024 11:26 Kurcze, miałam dziś sytuację iście lostowa. Akurat wczoraj oglądałam odcinek Special, gdzie Walt gadał o ptakach i wtedy ptak rozbił się o szybę.