Jack Shephard - obecny od początku u Plażowiczów. Pomagający im, wybrany przez obóz na lidera. Zginie stosunkowo szybko i ponownie Plażowicze będą musieli wybrać spośród siebie lidera.
login: Jack Shephard
Nathan - pasażer tylnej części samolotu. Po porwaniach, do których dojdzie w obozie Ogonowców, zostanie uznany za winnego. W obawie przed nim, rozbitkowie wykopią dół, w którym będą go więzić. Zacznie podejrzewać, że moja postać może stać za tymi porwaniami więc zostanie zamordowany, a jego ciało ukryte. Rozbitkowie będą myśleć, że uciekł.
login: Nathan
login: Desmond Hume
login: Eko Tunde
login: Pilot
login: Goodwin
Załoga Kahany: Ilana, Daniel, Charlotte, Miles, Naomi, Lapidus. Ewentualnie Widmore, Keamy, Gault. No właśnie. Bo można by ten wątek jakoś inaczej zrobić. Ale jak nie będzie pomysłu to zrobi się powtórkę z MP10 gdzie Kahaną dowodził Widmore.
4 lata temu było spoko, nie znał mnie nikt, a i tak przez czasu brak chciałem by tydzień miał 8 dni.
Jako 15-latek nie złożyłem wyjaśnień, gdy wziąłem za majka to już miałem lat 16.
Miałem swój numer 23, jak Sparrow, ale Walter nie Jack, #Fingerling.
Stąd się wzięło moje zamiłowanie do treści brat. A umrę pewnie całkiem młodo, mając nie wiem 42?
Richard Alpert - jeden z przywódców Innych. Jest postacią dość tajemniczą, nie mieszka na stałe w Otherville czy na Hydrze. Jest łącznikiem grupy z jeszcze bardziej tajemniczym Jacobem. Richard rzadko się ujawnia i zawsze ma to związek z jakimiś poleceniami. Ogłasza on Benowi/całej grupie, że Jacob kazał znaleźć jego następce, gdyż wkrótce ich opuści (czyt. zginie, o tym jednak będzie wiedział tylko Ben, wśród reszty będzie szerzyć się plotka o misji Richarda na stałym lądzie)
Benjamin Linus - drugi przywódca Innych. Odpowiedzialny jest za wypełnianie zadań powierzonych przez Jacoba. Mieszka na stałe w Otherville, lubi odwiedzać też Hydrę. Testuje Innych w celu znalezienia następcy Richarda, choć sam ma chrapkę na tę posadę - marzy o bliższych kontaktach z Jacobem i o dogłębnym poznaniu tajemnic wyspy. Wiążą się z tym eksperymenty Innych - pokój 23, stacje DHARMY, śmierć ciężarnych.
Danielle - szalona Francuzka, która przebywa już jakiś czas na wyspie. W stosunku do rozbitków jest nie ufna, ale powoli zaczyna z nimi współpracować i jest ich głównym źródłem informacji na temat Innych.
A może w Ravenclawie
Zamieszkać Wam wypadnie
Tam płonie kij w odbycie,
Tam pedziem będziesz snadnie.
Otherwoman 04/10/2024 11:29 Dziś opowiadam mojej mamie o tym jak wczoraj pomagałam ratować rannego gołębia i w tym momencie gołąb pierdutnął o szybę tak, że został na niej rozmazany ślad...
Otherwoman 04/10/2024 11:26 Kurcze, miałam dziś sytuację iście lostowa. Akurat wczoraj oglądałam odcinek Special, gdzie Walt gadał o ptakach i wtedy ptak rozbił się o szybę.