Mistrz Przetrwania

Strona Główna ::  Forum ::  Szukaj
Listopada 24 2024 22:13:58 

Nawigacja

Menu główne
Strona Główna
Forum
Szukaj

Mistrz Przetrwania
Podsumowanie MP
Co to jest?
Zasady
Rozbitkowie Online
Gości Online: 7
Brak Użytkowników Online

Zarejestrowanych Użytkowników: 550
Najnowszy Użytkownik: ofysa
Wątki na Forum

Najnowsze Tematy
moja pani od literat...
Książki
hrh
lol
Rwać czy nie rwać?

Najciekawsze Tematy
Wyspa [9992]
Obóz Tamtych [6587]
Zabawa w telepatię [5441]
HAWKINS [3604]
ZLOsT [3580]
Last Seen Users
Umbastyczny 1 day
Michal 1 week
Otherwoman 2 weeks
mrOTHER 2 weeks
Lion 3 weeks
Lincoln 8 weeks
Flaku11 weeks
Isabelle13 weeks
chlaaron30 weeks
Diego33 weeks
Wyszukiwarka

Zobacz Temat
Mistrz Przetrwania | Archiwum | Archiwum
Strona 8 z 11 << < 5 6 7 8 9 10 11 >
Autor RE: :o
mremka
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 18-08-2012 22:52
nie ma głupichsmiley potraktuj to jako terapię, mobilizuję cię do walki z lenistwem smiley Lion, ogarnij te pomysły!
z24 Wyślij Prywatną Wiadomość
Flaku
Użytkownik

Postać:
Żyd

Dodane dnia 18-08-2012 23:00
Dokładnie. Niech to będzie taka terapia smiley

Zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
mremka
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 24-08-2012 22:47
Okej, takie newsy ode mnie, panowie drodzy:

1. jazeera, zapewne nieświadomie, zrobiła nam anty-przysługę z tą edycją. Charakter zamknięcia w jedyny miejscu, kolejne śmierci, niemożność uwolnienia się z przerażającego miejsca...cóż, brzmi znajomo co?

2. Mogliście grać lamusy smiley Kilka postów dziennie jeszcze nikomu ręki nie urwało, a teraz (obym się myliła) niektórzy będą stosować jakąś dziwną politykę, że skoro wy nie graliście w tę edycję, to oni nie będą grać w naszą i będziemy mieć 3 graczy w ogólnym rozrachunku smiley

3. Mamy jakiś pomysł kiedy robimy tę edycję? Wrzesień? Przenosimy na Boże Narodzenie?smiley
Flaku
Użytkownik

Postać:
Żyd

Dodane dnia 24-08-2012 23:22
mremka napisał/a:
Okej, takie newsy ode mnie, panowie drodzy:
1. jazeera, zapewne nieświadomie, zrobiła nam anty-przysługę z tą edycją. Charakter zamknięcia w jedyny miejscu, kolejne śmierci, niemożność uwolnienia się z przerażającego miejsca...cóż, brzmi znajomo co?

W dupie to mam smiley

2. Mogliście grać lamusy smiley Kilka postów dziennie jeszcze nikomu ręki nie urwało, a teraz (obym się myliła) niektórzy będą stosować jakąś dziwną politykę, że skoro wy nie graliście w tę edycję, to oni nie będą grać w naszą i będziemy mieć 3 graczy w ogólnym rozrachunku smiley

Mogliśmy, ale nie chcieliśmy. Nie będę tracił czasu na takie słabe MP. Po za tym w nasze MP będzie grało dużo osób, gdyż będzie ono wyśmienite. Mam nadzieję, że przekonały Cię moje wyszukane argumenty smiley

3. Mamy jakiś pomysł kiedy robimy tę edycję? Wrzesień? Przenosimy na Boże Narodzenie?smiley

Październik, ew. listopad? W sumie to nie wiem smiley

Ja w najbliższych kilku miesiącach przewiduję niewiele wolnego czasu na robienie tego MP (przeprowadzka do Krakowa, studia, praca, czyli ogólnie koniec dotychczasowego opierdalania się), ale postaram się ten czas znaleźć, nawet jakbym miał go wyczarować z lampy Alladyna smiley W najgorszym wypadku po prostu zrezygnuję, ale nie ukrywam, że mimo wszystko chciałbym to prowadzić, nawet jakbym miał być GM-em pokroju Niny xD

PS. jazerra chyba nie widzi tego tematu, co nie? smiley

Edytowane przez Flaku dnia 24-08-2012 23:24
mremka
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 25-08-2012 01:01
Flaku napisał/a:
mremka napisał/a:

Mogliśmy, ale nie chcieliśmy. Nie będę tracił czasu na takie słabe MP. Po za tym w nasze MP będzie grało dużo osób, gdyż będzie ono wyśmienite. Mam nadzieję, że przekonały Cię moje wyszukane argumenty smiley

Owszem, serdecznie dziękuję za tak wyczerpującą odpowiedz. smiley

Październik, ew. listopad? W sumie to nie wiem smiley

Z mojej strony to wygląda tak: od października wiadomo że czasu będę miała mniej, bo rok akademicki, i z Tobą Flaku będzie tak samo, szczególnie pierwszy rok. smiley Lajon za to już od września ma zwiększenie liczby obowiązków. Ja po 20 września idę do szpitala na jakiś tydzień, ale widzę że wrzesień i tak odpada. smiley W ogóle zajebiści jesteśmy, okaże się że zapowiedzieliśmy edycję z półrocznym wyprzedzeniem. smiley

PS. jazerra chyba nie widzi tego tematu, co nie? smiley

Na tyle na ile obczajam Panel Administratora to chyba nie, chociaż nawet jeśli: nie piszę tego co napisałam bo mam coś do niej personalnie, tylko stwierdzam wnioski. Nie żebym nie lubiła wrzucać na innych ludzi, tylko po prostu nie jest tak w tym przypadku.smiley
Lion
Użytkownik

Postać:
shimano

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 26-08-2012 11:59
Teraz widać, że błędem było chyba przenoszenie w ogóle edycji, myślałem, że właśnie we wrześniu damy radę, nie wiedziałem nic o szpitalu i wcześniejszym wyjeździe Flaka. Z drugiej strony szkoda mi było tracić jedyny 2-tygodniowy wyjazd w roku na MP, kiedy dnie były zajęte morzem a wieczory igrzyskami.

Ja jestem w trakcie przeprowadzki, właściwie teraz zakończył się jej pewien etap, a następny się zacznie gdzieś pod koniec roku, kiedy z przejściowego mieszkania udam się do tego właściwego. Ale to nie wpłynie na brak czasu. Przyjemności i tak stawiam przed odrabianiem lekcji, więc czas będzie. Jednak to ma małe znaczenie, bo bez was tego MP nie zrobię i to wy musicie ustalić wspólnie który termin wam najbardziej pasuje.smiley
zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
mremka
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 26-08-2012 17:27
Teraz widać, że błędem było chyba przenoszenie w ogóle edycji

Ja myślę że nie, przynajmniej z mojej perspektywy. Lipiec-sierpień w ogóle nam nie leżał, i ruch na forum też był mniejszy przez różne rozjazdy/wakacje itp.

Ja o szpitalu nic również nie wiedziałam, akurat się miejsce w kolejce zwolniło, a czekam ponad 1,5 roku więc skorzystać warto.smiley W sumie tak teraz myślę że edycja może zacząc się na początku września, i najwyżej jak któregoś z nas nie będzie to pozostała dwójka powinna sobie bez tej osoby dać radę, no niesmiley? Powiedzmy dajmy tydzień przerwy po zakończeniu obecnego MP. Inna sprawa to nie wiem czy się wyrobimy do tego czasu. smiley Widząc pytanie Andzi w sb mogę podejrzewać że jeszcze się zapisze, a jak ona to pewne i cały Alowo-Carmelkowy team, więc będzie przynajmniej więcej graczy.

Przyjemności i tak stawiam przed odrabianiem lekcji, więc czas będzie.

smiley i słusznie smiley
Flaku
Użytkownik

Postać:
Żyd

Dodane dnia 26-08-2012 18:28
Pff jak chcecie ten wrzesień to niech będzie wrzesień smiley

Lion
Użytkownik

Postać:
shimano

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 26-08-2012 18:33
to wrzesieńsmiley
mremka
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 27-08-2012 13:14
Dobra, odpadłam już, to możemy się wziąć do roboty. smiley Btw, Flaku miałeś najlepszą śmierć, postać Liona zarzygała się na śmierć, a moja potknęła o własne nogi. smiley

Ja to widzę tak że trzeba stworzyć plan puntkowy fabuły, przy czym do każdego punktu przydzielić liczę dni, którą chwilibyśmy realizować dany podpunkt. Myślę, że nie ma co robić bardzo długiej edycji, która ciągnie się kilka miesięcy. Z moich obserwacji: jaazera osiągnęła duży poziom zainteresowania graczy grą tym, że ona jest tak krótka i ciągle coś się działo. Nasza nie musi być tylko dwutygodniowa, ale też nie ma co jej rozwlekać w nieskończoność. smiley
Flaku
Użytkownik

Postać:
Żyd

Dodane dnia 27-08-2012 20:18
Krótka edycja = dużo fabuły na mniejszy okres czasu, co oznacza więcej poświęcanego przez nas czasu np. w ciągu dnia. Nie chcę jakiejś nie wiadomo jak długiej edycji, ale krótkiej też nie za bardzo. Ile trwała najdłuższa edycja? Trzy miesiące? To my możemy zrobić taką na 1,5 miesiąca smiley

Punkty jak najbardziej, ale na razie to my nawet konkretnej fabuły nie mamy, nie licząc wielu różnej maści pomysłów porozrzucanych gdzieś po całym tym temacie. Trzeba to ogarnąć tak jak już wcześniej ktoś słusznie zauważył ^^

Edytowane przez Flaku dnia 27-08-2012 20:18
mremka
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 27-08-2012 21:03
Myślę że ciężko będzie przebić obecną, która się wyjątkowo spodobała gawiedzi, ale wierzę że radę damysmiley. 1,5 miesiąca to chyba tak optymalnie. (najdłuższa to jakieś prawie pół roku, o ile pamiętam z opowieści Ameliismiley)

Lajonel, żyjeszsmiley?
Lion
Użytkownik

Postać:
shimano

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 28-08-2012 21:23
no tylko jeszcze kończę sprawy związane z przeprowadzką dlatego dopiero teraz mogłem dziś wejść. Jutro poprzypominam sobie nasze pomysły aby ułożyć sobie edycję w głowie i móc zacząć działaćsmiley
mremka
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 30-08-2012 21:55
Musimy się odnieść do pytania Umby:

A ja mam takie pytanie co do MP19!

Kiedy edycja rusza?

BO:
1) mam ją zareklamować co mogę zrobić, ale muszę znać jakieś terminy
2) nie ma mnie 3-7 września, a chciałbym grać
3) mam już jednego gracza nowego i chciałby wiedzieć co i jak

Ja powiem tak: ja mogę zrobić ten plan itp, ale nie chce żeby potem było że a to się nie podoba, a tu byście zrobili inaczej bo się wkurzę. smiley Trudno się podzielić pracą nad fabułą, ale trzeba zacząć działać.
Lion
Użytkownik

Postać:
shimano

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 31-08-2012 12:58
Ja powiem od siebie, że ten mój mobilny internet ma limity, ale wyciągnąłem wczoraj ze ściany ukryty kabel z normalnym netem i dziś będę się dowiadywać czy można go jakoś uruchomić i wtedy będzie dużo lepiej, bo będę mógł siedzieć dłużej smiley

Nie ma co dawać tygodnia na zgłoszenia, już większość co sie miała zgłosić to się zgłosiła, 3 dni będą ok, najwyżej ktoś dołączy w trakcie. Czyli 3-4 września. dziś wieczorem albo jutro dodamy newsa. twarz Lyncha chyba? jeden teraz, jeden na rozpoczęcie i jeden na koniec.

mremka ale jak zrobisz to chyba nie obrazisz się jak ktoś powie co można dodać do tego planu i listy pomysłów, to przecież nam tylko pomożesmiley
mremka
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 31-08-2012 13:03
3 września? za 4 dni smiley? Odważnie, biorąc pod uwagę że na razie nie mamy nic poza olbrzymim burdelem na ośmiu stronach, z którym zaraz postaram się coś zrobić. Ja bym właśnie dała koło tygodnia na a) ewentualne dodatkowe zgłoszenia (Umba np napisał że kogoś chce ściągnąć), b ) na ściągnięcie tych, którzy się zgłosili a aktualnie przepadli typu Lincoln, Muminka, Amaranta (?)
Edytowane przez mremka dnia 31-08-2012 13:04
Lion
Użytkownik

Postać:
shimano

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 31-08-2012 13:10
no jeśli tak uważasz, Flak uważa podobniesmiley tylko żeby potem nie było że nie ma was na zakończeniu edycji z powodu studiów czy czegoś (to się głównie Flaka tyczy)smiley
mremka
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 31-08-2012 13:16
Spoko, ja będę na pewno. Jak było MP 15 zaczynałam drugi kierunek, więc teoretycznie powinnam mieć 2x mniej czasu, a czas zawsze się znalazłsmiley To ja się biorę za spisywanie pomysłów!
Lion
Użytkownik

Postać:
shimano

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 31-08-2012 13:25
Ok.

To kiedy początek? Piątek? Sobota? Niedziela? Mi to obojętne dlatego wam zostawiam decyzję.
Flaku
Użytkownik

Postać:
Żyd

Dodane dnia 31-08-2012 14:05
Nie zaczynajmy w sobotę ani niedzielę (oczywiście tą za tydzień), bo może mnie nie być, a na rozpoczęciu wolałbym być smiley

Dla mnie pasuje czwartek albo piątek smiley

Strona 8 z 11 << < 5 6 7 8 9 10 11 >
Skocz do Forum:
Logowanie
Nazwa Użytkownika

Hasło

Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem?
Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.

Zapomniane hasło?
Wyślemy nowe, kliknij TUTAJ.
Shoutbox
Tylko zalogowani mogą dodawać posty w Shoutboksie.

mrOTHER
06/11/2024 20:44
smiley

Umbastyczny
02/11/2024 18:52
Lją smiley

Otherwoman
02/11/2024 18:31
może dołączysz do naszego klubu książkowego? smiley

Lion
02/11/2024 17:57
widze ze oprocz tego flaku sie zesraku 3 miesiace temu dobra wszystkie najwazniejsze info nadrobione do zoba w 2047

Lion
02/11/2024 17:56
wlasnie tak myslalem ze tu wejde i zastane mumie other i umby

Otherwoman
05/10/2024 13:07
Wolałabym nie smiley gorzej, jak to znak, że trafię na bezludną wyspę smiley

Umbastyczny
04/10/2024 19:15
smiley może to znak, że w Twoim życiu pojawi się Michael?

Otherwoman
04/10/2024 11:29
Creepy

Otherwoman
04/10/2024 11:29
Dziś opowiadam mojej mamie o tym jak wczoraj pomagałam ratować rannego gołębia i w tym momencie gołąb pierdutnął o szybę tak, że został na niej rozmazany ślad...

Otherwoman
04/10/2024 11:26
Kurcze, miałam dziś sytuację iście lostowa. Akurat wczoraj oglądałam odcinek Special, gdzie Walt gadał o ptakach i wtedy ptak rozbił się o szybę.

Otherwoman
01/10/2024 20:54
Ok czekam

Umbastyczny
01/10/2024 20:15
Chyba dopiero jutro wrzucę post książkowy.

Umbastyczny
23/09/2024 20:12
smiley

Otherwoman
23/09/2024 17:16
najlepszego z okazji rocznicy Lost smiley

Umbastyczny
22/09/2024 22:21
smiley

Otherwoman
21/09/2024 18:52
siemka, Umba smiley

Otherwoman
30/08/2024 18:50
smiley

Umbastyczny
28/08/2024 21:43
Właśnie wróciłem :3 Generalnie super, widoki niesamowite, jutro albo w piątek może wrzucę krótką relację

Otherwoman
27/08/2024 17:31
dawno tu nie zaglądałam smiley Jak wyjazd do Norwegii, Umba?

Umbastyczny
10/08/2024 22:12
<3

Archiwum