Autor |
RE: :o |
Flaku
Użytkownik
Postać: Żyd
|
Dodane dnia 16-07-2012 19:21 |
|
|
Ja bym się cieszył, że w ogóle są
|
|
Autor |
mremka
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 16-07-2012 19:24 |
|
|
Pewnie masz rację. |
|
Autor |
Lion
Użytkownik
Postać: shimano
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 16-07-2012 19:25 |
|
|
Flaku napisał/a:
gdyby było mało to można by odwołać edycję ^^ szczerze mówiąc miałem dużo chwil zwątpienia i chciałem pisać, ze jednak nie bardzo mam ochotę prowadzić MP 19, ale przeważyły te chwile, w którym nagle do mojej głowy wpadały pomysły, co mnie nakręcało i nastawiało nieco optymistycznie i właśnie dlatego ta edycja się odbędzie, bo zakładam, że beze mnie byście jej nie zrobili jakoś to będzie |
|
Autor |
mremka
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 16-07-2012 19:30 |
|
|
gdyby było mało to można by odwołać edycję ^^ szczerze mówiąc miałem dużo chwil zwątpienia i chciałem pisać, ze jednak nie bardzo mam ochotę prowadzić MP 19, ale przeważyły te chwile, w którym nagle do mojej głowy wpadały pomysły, co mnie nakręcało i nastawiało nieco optymistycznie
Skąd te chwile zwątpienia?
bo zakładam, że beze mnie byście jej nie zrobili
ohoho, nie bądź taki pewien no dobra, nie zrobilibyśmy
Nie mam pojęcia czemu takie postacie są, nie przypominam sobie, żebyśmy mówili publicznie, że to nie będzie poważna edycja.
a może po prostu nas jako GMów nikt nie traktuje poważnie? wy jesteście spamerami a ja jestem z setnego pokolenia
Edytowane przez mremka dnia 16-07-2012 19:32 |
|
Autor |
Flaku
Użytkownik
|
Dodane dnia 16-07-2012 19:33 |
|
|
Lion napisał/a:
Flaku napisał/a:
gdyby było mało to można by odwołać edycję ^^ szczerze mówiąc miałem dużo chwil zwątpienia i chciałem pisać, ze jednak nie bardzo mam ochotę prowadzić MP 19, ale przeważyły te chwile, w którym nagle do mojej głowy wpadały pomysły, co mnie nakręcało i nastawiało nieco optymistycznie i właśnie dlatego ta edycja się odbędzie, bo zakładam, że beze mnie byście jej nie zrobili jakoś to będzie
Istnieje jeszcze opcja przesunięcia jej na wrzesień, by była potraktowana bardziej poważnie Ja chęci raczej mam, ale gorzej z czasem. Stąd może jestem niezbyt innowacyjny
mremka napisał/a:
a może po prostu nas jako GMów nikt nie traktuje poważnie? wy jesteście spamerami a ja jestem z setnego pokolenia
To skoro nas nie traktują poważnie to ciekawe co można, by powiedzieć o Ninie i Carmelce
Edytowane przez Flaku dnia 16-07-2012 19:35 |
|
Autor |
Lion
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 16-07-2012 19:37 |
|
|
Może cię zaskoczę, ale to nie ma większego związku ze sprawami MP. Typu, że słaba frekwencja się szykuje czy coś. Jakoś w te wakacje ogólnie nie mam zbyt dobrego nastroju, całkowity brak chęci do jakiegokolwiek działania, nie zabieram się za żadną płatną pracę itd. Zazwyczaj ludzi taki stan przygnębienia dopada chyba jesienią/zimą, mnie za to dobijają te upały i ogólnie to nie jest za dobrze Ale postaram się prowadzić tę edycję do końca, a nie jak rok temu, gdzie po powrocie z wakacji już w ogóle się nie zabierałem za GM-owanie (tylko, że wtedy nie miałem internetu na wyjeździe, a teraz raczej będę miał) |
|
Autor |
Lion
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 16-07-2012 19:39 |
|
|
Ciekawy pomysł z przesunięciem na wrzesień, właściwie to o tym już myślałem i wciąż będą myślał w tych chwilach zwątpienia. |
|
Autor |
mremka
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 16-07-2012 19:59 |
|
|
Jakoś w te wakacje ogólnie nie mam zbyt dobrego nastroju, całkowity brak chęci do jakiegokolwiek działania, nie zabieram się za żadną płatną pracę itd. Zazwyczaj ludzi taki stan przygnębienia dopada chyba jesienią/zimą, mnie za to dobijają te upały i ogólnie to nie jest za dobrze.
Ej no, po to chyba są wakacje żeby nic nie robić. Szkoda młodości na przygnębienie. No i po to GMowie w tej edycji występują w postaci trio a nie solo, żeby w momencie gdy jednemu się odechciewa to wciąż dwoje pozostaje na posterunku.
Istnieje jeszcze opcja przesunięcia jej na wrzesień, by była potraktowana bardziej poważnie.
Serio trzeba to przemyśleć, bo szkoda chyba naszych starań i budowania skomplikowanej, dopracowanej fabuły. Albo jeszcze inaczej: odpuśćmy sobie MP surrealizm i zróbmy userową, bo to nie będzie wymagało od nas praktycznie żadnego nakładu czasu i pomysłów. |
|
Autor |
mremka
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 16-07-2012 20:48 |
|
|
przez przypadek twój post usunęłam, pardon ciągle mi się pieprzy "cytuj" z "edytuj"
Lion napisał:
No ale ja nawet nie mogę zabrać się za zbieranie pomysłów z tematu, zupełnie nie mogę.
Sam mówiłeś że u ciebie to idzie falami. Dzisiaj ci się nie chce, ale a nuż może jutro ci się zachce.
Lion napisał:
A czy ona się odbędzie czy nie, teraz czy we wrześniu, to już musimy się nad tym zastanowić. Będę myślał o tym cały wieczór.
Okej, ja też pomyślę, zrobi to również Flaczek i jutro podejmiemy decyzję. |
|
Autor |
Flaku
Użytkownik
|
Dodane dnia 16-07-2012 22:23 |
|
|
Ja tam nie wiem co będę robił we wrześniu, ale powiedźmy, że dostosuję się do Was. Chcecie teraz to będzie teraz, a jak nie to później
mremka napisał/a:
przez przypadek twój post usunęłam, pardon ciągle mi się pieprzy "cytuj" z "edytuj"
No mi też się to myli, ale zawsze się w porę orientuję
PS: Możemy zrobić userową, ale później już raczej nie będziemy organizować drugi raz edycji, więc surrealizm przepadnie, a szkoda tego Czyli nie ^^
PS2: Jeśli już zdecydowalibyśmy się na przełożenie to nie trzeba chyba wszystkiego odwoływać. Możemy tak jakby "zamrozić" edycję, bo i tak chyba nie wiele się będzie działo tu przez te wakacje. Dotychczasowe zgłoszenia byłyby nadal ważne, a my byśmy mieli dłużej adminy
PS3: Ale jakby nie patrzeć to mamy siedem murzyński zgłoszeń. Oczywiście tylko jakieś trzy osoby z tego będą grały, ale trzeba się cieszyć
Edytowane przez Flaku dnia 16-07-2012 22:36 |
|
Autor |
mremka
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 16-07-2012 23:15 |
|
|
Dotychczasowe zgłoszenia byłyby nadal ważne, a my byśmy mieli dłużej adminy
Oj wychodzą naleciałości z z24, wychodzą.
Ale jakby nie patrzeć to mamy siedem murzyński zgłoszeń.
Niby tak, ale poza postacią Muminki no i teraz chlaaronki wszystkie postacie są (jak to się zwykło tutaj nazywać) "dewianckie", już czuję jak będą się prześcigać w pisaniu jak najbardziej głupio. Chociaż może się mylę i właśnie dzięki tym "nietypowym" postaciom edycja będzie bardzo fajna.
P.S. Szczerze mnie wzrusza to, z jaką łatwością potrafisz połączyć przymiotnik "murzyński" z niemalże każdym słowem.
Edytowane przez mremka dnia 16-07-2012 23:18 |
|
Autor |
Flaku
Użytkownik
|
Dodane dnia 16-07-2012 23:23 |
|
|
mremka napisał/a:
Dotychczasowe zgłoszenia byłyby nadal ważne, a my byśmy mieli dłużej adminy
Oj wychodzą naleciałości z z24, wychodzą.
Ja bym to nazwał odwiecznym marzeniem Zresztą nawet Lion mi kiedyś mówił, że został GM-em w Piratach tylko po to, żeby dostać admina Ale żeby było jasne - ja mam zdecydowanie ambitniejsze priorytety
mremka napisał/a:
P.S. Szczerze mnie wzrusza to, z jaką łatwością potrafisz połączyć przymiotnik "murzyński" z niemalże każdym słowem.
Lata praktyki ^^
Edytowane przez Flaku dnia 16-07-2012 23:23 |
|
Autor |
mremka
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 17-07-2012 20:21 |
|
|
I jakie jest wasze zdanie? Ja chyba optowałabym jeżeli nie za odwołaniem imprezy, to przeniesieniem jej na wrzesień. |
|
Autor |
Flaku
Użytkownik
|
Dodane dnia 17-07-2012 20:49 |
|
|
Ja już mówiłem, że się dostosuję
|
|
Autor |
Lion
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 18-07-2012 09:58 |
|
|
Myślę o tym |
|
Autor |
mremka
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 18-07-2012 19:56 |
|
|
zamulacie |
|
Autor |
Flaku
Użytkownik
|
Dodane dnia 20-07-2012 17:56 |
|
|
Nie żebym Was poganiał, ale zapisy się już kończą i trzeba chyba podjąć decyzję, co z tym robimy
|
|
Autor |
mremka
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 20-07-2012 18:05 |
|
|
No też tak myślę, a nie chciałam wyjść na upierdliwą babę która wierci wam dziurę w brzuchu |
|
Autor |
Lion
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 20-07-2012 18:17 |
|
|
Ja nie mogę się zdecydować 8 osób to bardzo mało, z tego połowa nie będzie traktować poważnie tej edycji. Ja za tydzień wyjeżdżam na 14 dni i nie będzie mnie całymi dniami. Wy ponoć też macie mało czasu. Z drugiej strony szkoda tych wszystkich ustaleń i pomysłów. Jednak zawsze można przesunąć edycję na jesień. |
|
Autor |
mremka
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 20-07-2012 18:27 |
|
|
No ja jestem wieczorami, więc do południa fabuła byłaby na głowie Flaka, który również mówi że czasu ma niewiele. Zrobiłabym chyba tak: napisałabym gdzieś posta odnośnie tego jaka jest sytuacja, zaproponowała przeniesienie edycji na wrzesień i poczekała na reakcję ewentualnych graczy. Wiem, że są osoby którym gra pasuje teraz, niekoniecznie na jesieni ale również w drugą stronę: są tacy, którzy zagraliby za te kilka tygodni, teraz nie mając czasu. Wiadomo, nigdy nie uszczęśliwi się wszystkich na raz. Szkoda chyba naszych pomysłów na to żeby pojawiały się trzy posty dziennie, z czego dwa z nich będą brzmiały "Myślał." |
|