Mistrz Przetrwania

Strona Główna ::  Forum ::  Szukaj
Listopada 22 2024 01:17:55 

Nawigacja

Menu główne
Strona Główna
Forum
Szukaj

Mistrz Przetrwania
Podsumowanie MP
Co to jest?
Zasady
Rozbitkowie Online
Gości Online: 6
Brak Użytkowników Online

Zarejestrowanych Użytkowników: 550
Najnowszy Użytkownik: ofysa
Wątki na Forum

Najnowsze Tematy
moja pani od literat...
Książki
hrh
lol
Rwać czy nie rwać?

Najciekawsze Tematy
Wyspa [9992]
Obóz Tamtych [6587]
Zabawa w telepatię [5441]
HAWKINS [3604]
ZLOsT [3580]
Last Seen Users
Umbastyczny04:14:19
Michal 1 week
Otherwoman 1 week
mrOTHER 2 weeks
Lion 2 weeks
Lincoln 8 weeks
Flaku10 weeks
Isabelle12 weeks
chlaaron29 weeks
Diego32 weeks
Wyszukiwarka

Zobacz Temat
Mistrz Przetrwania | Archiwum | Archiwum
Strona 6 z 11 << < 3 4 5 6 7 8 9 > >>
Autor RE: :o
Flaku
Użytkownik

Postać:
Żyd

Dodane dnia 16-07-2012 19:21
Ja bym się cieszył, że w ogóle są smiley

Zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
mremka
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 16-07-2012 19:24
Pewnie masz rację.smiley
z24 Wyślij Prywatną Wiadomość
Lion
Użytkownik

Postać:
shimano

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 16-07-2012 19:25
Flaku napisał/a:

gdyby było mało to można by odwołać edycję ^^ szczerze mówiąc miałem dużo chwil zwątpienia i chciałem pisać, ze jednak nie bardzo mam ochotę prowadzić MP 19, ale przeważyły te chwile, w którym nagle do mojej głowy wpadały pomysły, co mnie nakręcało i nastawiało nieco optymistycznie i właśnie dlatego ta edycja się odbędzie, bo zakładam, że beze mnie byście jej nie zrobilismiley jakoś to będziesmiley
zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
mremka
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 16-07-2012 19:30
gdyby było mało to można by odwołać edycję ^^ szczerze mówiąc miałem dużo chwil zwątpienia i chciałem pisać, ze jednak nie bardzo mam ochotę prowadzić MP 19, ale przeważyły te chwile, w którym nagle do mojej głowy wpadały pomysły, co mnie nakręcało i nastawiało nieco optymistycznie

Skąd te chwile zwątpienia?

bo zakładam, że beze mnie byście jej nie zrobilismiley

ohoho, nie bądź taki pewiensmiley no dobra, nie zrobilibyśmysmiley

Nie mam pojęcia czemu takie postacie są, nie przypominam sobie, żebyśmy mówili publicznie, że to nie będzie poważna edycja.

a może po prostu nas jako GMów nikt nie traktuje poważnie?smiley wy jesteście spamerami a ja jestem z setnego pokolenia smiley
Edytowane przez mremka dnia 16-07-2012 19:32
Flaku
Użytkownik

Postać:
Żyd

Dodane dnia 16-07-2012 19:33
Lion napisał/a:
Flaku napisał/a:

gdyby było mało to można by odwołać edycję ^^ szczerze mówiąc miałem dużo chwil zwątpienia i chciałem pisać, ze jednak nie bardzo mam ochotę prowadzić MP 19, ale przeważyły te chwile, w którym nagle do mojej głowy wpadały pomysły, co mnie nakręcało i nastawiało nieco optymistycznie i właśnie dlatego ta edycja się odbędzie, bo zakładam, że beze mnie byście jej nie zrobilismiley jakoś to będziesmiley

Istnieje jeszcze opcja przesunięcia jej na wrzesień, by była potraktowana bardziej poważnie smiley Ja chęci raczej mam, ale gorzej z czasem. Stąd może jestem niezbyt innowacyjny smiley

mremka napisał/a:
a może po prostu nas jako GMów nikt nie traktuje poważnie?smiley wy jesteście spamerami a ja jestem z setnego pokolenia smiley

To skoro nas nie traktują poważnie to ciekawe co można, by powiedzieć o Ninie i Carmelce smiley

Edytowane przez Flaku dnia 16-07-2012 19:35
Lion
Użytkownik

Postać:
shimano

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 16-07-2012 19:37
Może cię zaskoczę, ale to nie ma większego związku ze sprawami MP. Typu, że słaba frekwencja się szykuje czy coś. Jakoś w te wakacje ogólnie nie mam zbyt dobrego nastroju, całkowity brak chęci do jakiegokolwiek działania, nie zabieram się za żadną płatną pracę itd.smiley Zazwyczaj ludzi taki stan przygnębienia dopada chyba jesienią/zimą, mnie za to dobijają te upały i ogólnie to nie jest za dobrzesmiley Ale postaram się prowadzić tę edycję do końca, a nie jak rok temu, gdzie po powrocie z wakacji już w ogóle się nie zabierałem za GM-owanie (tylko, że wtedy nie miałem internetu na wyjeździe, a teraz raczej będę miał)smiley
Lion
Użytkownik

Postać:
shimano

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 16-07-2012 19:39
Ciekawy pomysł z przesunięciem na wrzesień, właściwie to o tym już myślałem i wciąż będą myślał w tych chwilach zwątpienia.
mremka
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 16-07-2012 19:59
Jakoś w te wakacje ogólnie nie mam zbyt dobrego nastroju, całkowity brak chęci do jakiegokolwiek działania, nie zabieram się za żadną płatną pracę itd. Zazwyczaj ludzi taki stan przygnębienia dopada chyba jesienią/zimą, mnie za to dobijają te upały i ogólnie to nie jest za dobrze.

Ej no, po to chyba są wakacje żeby nic nie robić. Szkoda młodości na przygnębienie.smiley No i po to GMowie w tej edycji występują w postaci trio a nie solo, żeby w momencie gdy jednemu się odechciewa to wciąż dwoje pozostaje na posterunku.smiley

Istnieje jeszcze opcja przesunięcia jej na wrzesień, by była potraktowana bardziej poważnie.

Serio trzeba to przemyśleć, bo szkoda chyba naszych starań i budowania skomplikowanej, dopracowanej fabuły. Albo jeszcze inaczej: odpuśćmy sobie MP surrealizm i zróbmy userową, bo to nie będzie wymagało od nas praktycznie żadnego nakładu czasu i pomysłów.
mremka
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 16-07-2012 20:48
przez przypadek twój post usunęłam, pardon smiley ciągle mi się pieprzy "cytuj" z "edytuj" smiley

Lion napisał:
No ale ja nawet nie mogę zabrać się za zbieranie pomysłów z tematu, zupełnie nie mogę.

Sam mówiłeś że u ciebie to idzie falami. Dzisiaj ci się nie chce, ale a nuż może jutro ci się zachce. smiley

Lion napisał:
A czy ona się odbędzie czy nie, teraz czy we wrześniu, to już musimy się nad tym zastanowić. Będę myślał o tym cały wieczór.

Okej, ja też pomyślę, zrobi to również Flaczek i jutro podejmiemy decyzję. smiley
Flaku
Użytkownik

Postać:
Żyd

Dodane dnia 16-07-2012 22:23
Ja tam nie wiem co będę robił we wrześniu, ale powiedźmy, że dostosuję się do Was. Chcecie teraz to będzie teraz, a jak nie to później smiley

mremka napisał/a:
przez przypadek twój post usunęłam, pardon smiley ciągle mi się pieprzy "cytuj" z "edytuj" smiley

No mi też się to myli, ale zawsze się w porę orientuję smiley

PS: Możemy zrobić userową, ale później już raczej nie będziemy organizować drugi raz edycji, więc surrealizm przepadnie, a szkoda tego smiley Czyli nie ^^

PS2: Jeśli już zdecydowalibyśmy się na przełożenie to nie trzeba chyba wszystkiego odwoływać. Możemy tak jakby "zamrozić" edycję, bo i tak chyba nie wiele się będzie działo tu przez te wakacje. Dotychczasowe zgłoszenia byłyby nadal ważne, a my byśmy mieli dłużej adminy smiley

PS3: Ale jakby nie patrzeć to mamy siedem murzyński zgłoszeń. Oczywiście tylko jakieś trzy osoby z tego będą grały, ale trzeba się cieszyć smiley

Edytowane przez Flaku dnia 16-07-2012 22:36
mremka
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 16-07-2012 23:15
Dotychczasowe zgłoszenia byłyby nadal ważne, a my byśmy mieli dłużej adminy smiley

Oj wychodzą naleciałości z z24, wychodzą. smiley

Ale jakby nie patrzeć to mamy siedem murzyński zgłoszeń.

Niby tak, ale poza postacią Muminki no i teraz chlaaronki wszystkie postacie są (jak to się zwykło tutaj nazywać) "dewianckie", już czuję jak będą się prześcigać w pisaniu jak najbardziej głupio.smiley Chociaż może się mylę i właśnie dzięki tym "nietypowym" postaciom edycja będzie bardzo fajna. smiley

P.S. Szczerze mnie wzrusza to, z jaką łatwością potrafisz połączyć przymiotnik "murzyński" z niemalże każdym słowem. smiley
Edytowane przez mremka dnia 16-07-2012 23:18
Flaku
Użytkownik

Postać:
Żyd

Dodane dnia 16-07-2012 23:23
mremka napisał/a:
Dotychczasowe zgłoszenia byłyby nadal ważne, a my byśmy mieli dłużej adminy smiley

Oj wychodzą naleciałości z z24, wychodzą. smiley

Ja bym to nazwał odwiecznym marzeniem smiley Zresztą nawet Lion mi kiedyś mówił, że został GM-em w Piratach tylko po to, żeby dostać admina smiley Ale żeby było jasne - ja mam zdecydowanie ambitniejsze priorytety smiley

mremka napisał/a:
P.S. Szczerze mnie wzrusza to, z jaką łatwością potrafisz połączyć przymiotnik "murzyński" z niemalże każdym słowem. smiley

Lata praktyki ^^

Edytowane przez Flaku dnia 16-07-2012 23:23
mremka
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 17-07-2012 20:21
I jakie jest wasze zdanie? Ja chyba optowałabym jeżeli nie za odwołaniem imprezy, to przeniesieniem jej na wrzesień.
Flaku
Użytkownik

Postać:
Żyd

Dodane dnia 17-07-2012 20:49
Ja już mówiłem, że się dostosuję smiley

Lion
Użytkownik

Postać:
shimano

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 18-07-2012 09:58
Myślę o tymsmiley
mremka
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 18-07-2012 19:56
zamulaciesmiley
Flaku
Użytkownik

Postać:
Żyd

Dodane dnia 20-07-2012 17:56
Nie żebym Was poganiał, ale zapisy się już kończą i trzeba chyba podjąć decyzję, co z tym robimy smiley

mremka
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 20-07-2012 18:05
No też tak myślę, a nie chciałam wyjść na upierdliwą babę która wierci wam dziurę w brzuchusmiley
Lion
Użytkownik

Postać:
shimano

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 20-07-2012 18:17
Ja nie mogę się zdecydować smiley 8 osób to bardzo mało, z tego połowa nie będzie traktować poważnie tej edycji. Ja za tydzień wyjeżdżam na 14 dni i nie będzie mnie całymi dniami. Wy ponoć też macie mało czasu. Z drugiej strony szkoda tych wszystkich ustaleń i pomysłów. Jednak zawsze można przesunąć edycję na jesień.
mremka
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 20-07-2012 18:27
No ja jestem wieczorami, więc do południa fabuła byłaby na głowie Flaka, który również mówi że czasu ma niewiele. Zrobiłabym chyba tak: napisałabym gdzieś posta odnośnie tego jaka jest sytuacja, zaproponowała przeniesienie edycji na wrzesień i poczekała na reakcję ewentualnych graczy. Wiem, że są osoby którym gra pasuje teraz, niekoniecznie na jesieni ale również w drugą stronę: są tacy, którzy zagraliby za te kilka tygodni, teraz nie mając czasu. Wiadomo, nigdy nie uszczęśliwi się wszystkich na raz. Szkoda chyba naszych pomysłów na to żeby pojawiały się trzy posty dziennie, z czego dwa z nich będą brzmiały "Myślał." smiley
Strona 6 z 11 << < 3 4 5 6 7 8 9 > >>
Skocz do Forum:
Logowanie
Nazwa Użytkownika

Hasło

Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem?
Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.

Zapomniane hasło?
Wyślemy nowe, kliknij TUTAJ.
Shoutbox
Tylko zalogowani mogą dodawać posty w Shoutboksie.

mrOTHER
06/11/2024 20:44
smiley

Umbastyczny
02/11/2024 18:52
Lją smiley

Otherwoman
02/11/2024 18:31
może dołączysz do naszego klubu książkowego? smiley

Lion
02/11/2024 17:57
widze ze oprocz tego flaku sie zesraku 3 miesiace temu dobra wszystkie najwazniejsze info nadrobione do zoba w 2047

Lion
02/11/2024 17:56
wlasnie tak myslalem ze tu wejde i zastane mumie other i umby

Otherwoman
05/10/2024 13:07
Wolałabym nie smiley gorzej, jak to znak, że trafię na bezludną wyspę smiley

Umbastyczny
04/10/2024 19:15
smiley może to znak, że w Twoim życiu pojawi się Michael?

Otherwoman
04/10/2024 11:29
Creepy

Otherwoman
04/10/2024 11:29
Dziś opowiadam mojej mamie o tym jak wczoraj pomagałam ratować rannego gołębia i w tym momencie gołąb pierdutnął o szybę tak, że został na niej rozmazany ślad...

Otherwoman
04/10/2024 11:26
Kurcze, miałam dziś sytuację iście lostowa. Akurat wczoraj oglądałam odcinek Special, gdzie Walt gadał o ptakach i wtedy ptak rozbił się o szybę.

Otherwoman
01/10/2024 20:54
Ok czekam

Umbastyczny
01/10/2024 20:15
Chyba dopiero jutro wrzucę post książkowy.

Umbastyczny
23/09/2024 20:12
smiley

Otherwoman
23/09/2024 17:16
najlepszego z okazji rocznicy Lost smiley

Umbastyczny
22/09/2024 22:21
smiley

Otherwoman
21/09/2024 18:52
siemka, Umba smiley

Otherwoman
30/08/2024 18:50
smiley

Umbastyczny
28/08/2024 21:43
Właśnie wróciłem :3 Generalnie super, widoki niesamowite, jutro albo w piątek może wrzucę krótką relację

Otherwoman
27/08/2024 17:31
dawno tu nie zaglądałam smiley Jak wyjazd do Norwegii, Umba?

Umbastyczny
10/08/2024 22:12
<3

Archiwum