Data urodzenia: 27 marca 1971 Pochodzenie: Minnesota, USA Opis: Bogaty i wyluzowany właściciel dobrze rozwijającej się firmy oferującej naukę sportów ekstremalnych. Życie w luksusach zaczęło mu się nudzić, ciągle ogarniała go żądza przygody. Pewnego dnia wraz ze swoim najlepszym przyjacielem postanowił przelecieć balonem nad Pacyfikiem. Balon napotkał na burzę, towarzyszące jej wiatry zniosły go na ląd. Po ocknięciu się Dean oraz jego przyjaciel, Henry Gale, czekali na ratunek w jaskini niedaleko plaży. Po miesiącu doszło do kłótni. Tracący już zmysły Henry zaatakował Deana, który przez przypadek zabił go broniąc się. Zrozpaczony pochował przyjaciela pod balonem, a sam zamieszkał na wyspie. Po 3 kolejnych miesiącach rozbił się wasz samolot...
Otherwoman 04/10/2024 11:29 Dziś opowiadam mojej mamie o tym jak wczoraj pomagałam ratować rannego gołębia i w tym momencie gołąb pierdutnął o szybę tak, że został na niej rozmazany ślad...
Otherwoman 04/10/2024 11:26 Kurcze, miałam dziś sytuację iście lostowa. Akurat wczoraj oglądałam odcinek Special, gdzie Walt gadał o ptakach i wtedy ptak rozbił się o szybę.