Autor |
Mikhail Bakunin |
Mikhail Bakunin
Użytkownik
NPC
|
Dodane dnia 06-03-2010 22:04 |
|
|
Mikhail Bakunin
Andrew Divoff
Data urodzenia: 12 listopada 1969
Pochodzenie: Kijów, Ukraina
Opis: Przed trafieniem na wyspę był sanitariuszem w armii radzieckiej. Po wstąpieniu w szeregi Innych został specem od łączności, który obsługiwał stację Płomień. Określa się mianem "latarnika", gdyż lubi samotność. Jednookiego nie było wraz z pozostałymi Innymi, ponieważ miał ważne zadanie w terenie. Nie wiadomo gdzie jest teraz...
|
|
Autor |
RE: Mikhail Bakunin |
mrOTHER
Mistrz Gry
Mistrz Gry
|
Dodane dnia 06-03-2010 22:55 |
|
|
Hehe, tam gdzie wprowadziłem szepty w jednym momencie, zastanawiałem się nad zauważeniem w dżungli krowy i Płomienia... ale uznałem, że nie będę sam tworzył fabuły i okazało się, że dobrze zrobiłem - Bakunin ma inne zadanie.
The maze isn't meant for you... |
|
Autor |
Dean Davis
Użytkownik
NPC
|
Dodane dnia 06-03-2010 23:42 |
|
|
Nie wiem czy płomień jeszcze istnieje Chyba obóz tamtych ma to miejsce, nie wiem szczerze mówiąc |
|
Autor |
mrOTHER
Mistrz Gry
Mistrz Gry
|
Dodane dnia 07-03-2010 13:54 |
|
|
Szkoda że nikt o tym nie wie, bo (przy najmniej u nas) mamy sporą dowolność w rozwijaniu fabuły... Może zróbcie w Niezależnych takie coś jak Nietykalne Miejsca, których sami nie możemy znaleźć, zauważyć, wejść do nich? Np. Posąg, Świątynia, Othersville... nie wiem co jeszcze jest dla Waszej fabuły ważne.
The maze isn't meant for you... |
|
Autor |
von Veron
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 07-03-2010 14:32 |
|
|
Michaił! Jedna z moich ulubionych postaci! Mam nadzieję, że się niedługo spotkamy |
|