Autor |
Vlad Rakitsky |
Wyspa
Mistrz Gry
Mistrz Gry
|
Dodane dnia 01-01-1970 01:00 |
|
|
Na początku był Casines. Któż zdoła powiedzieć dokładnie, co to był Casines? Niejedni widzieli w nim jakąś istotę boską, ale bez określonego kształtu. Inni - a takich było więcej - mówili, że to wielka otchłań, pełna siły twórczej i boskich nasieni. Z tej napełnionej otchłani, kryjącej w sobie wszystkie zarodki przyszłego MP, wyłonił się ten Temat. On dał początek wielu pokoleniom Postów.
Casines nie był zadowolony z tego potomstwa, które było szkaradne lub okrutne. Wszystkie Posty napełniały go strachem i odrazą. Nie spodziewając się po nich ani wdzięczności, ani poszanowania swej władzy Administratorskiej, strącił je w bezdenne czeluści Usuniętych Tematów, a sam zeszedł z widowni dziejów MP.
Stamtąd nie było już powrotu. Świat Usuniętych Tematów rozciągał się tak głęboko pod Forum, jak wysoko ponad nim roztacza się Królestwo Spamu. Ktoś, kto by tam wszedł, nie zdołałby przez całe lata dojść do ostatecznych granic tego bezmiaru ciemności.
Lecz Wyspa słyszała jęk potępionych Postów dobywający się z przepastnych wnętrzności Forum. Znienawidziła wyrodnego Casinesa i zaczęła knuć spisek przeciw jego władzy bezwzględnej. Jej namowom uległ najmłodszy z Forumowiczów. Uzbrojony w dostęp do bazy danych, postanowił wprowadzić nowe siły do tych śmiertelnych zapasów. Uwolnił ze Świata Usuniętych Tematów wszystkie z nich, gdzie każdy miał sto Postów i Jackface'ów pięćdziesiąt.
Pamięć o tych walkach nie wygasła i dziś wśród ludu MP, chociaż tyle wieków upłynęło i tyle się zmieniło na starej ziemi Forumowiczów...
Welcome to The Island
Ten dziwny profil zastępuje usunięte konto Casinesa. |
|
Autor |
RE: Vlad Rakitsky |
April
Użytkownik
Postać: Christopher Jones
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 10-02-2015 19:44 |
|
|
WTF? Nikt Ci tego nie zaakceptuje...
|
|
Autor |
Faraday
Użytkownik
Postać: Frederick Frost
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 10-02-2015 19:53 |
|
|
shitowa postać... |
|
Autor |
Otherwoman
Administrator
Postać: Trey
Administrator
|
Dodane dnia 10-02-2015 19:54 |
|
|
omg
widzę, że próbujesz zastąpić godnie jacka shitmana
We are all evil in some form or another, are we not?
|
|
Autor |
mrOTHER
Mistrz Gry
Mistrz Gry
|
Dodane dnia 10-02-2015 19:57 |
|
|
Ej, moja postać była menelem. |
|
Autor |
April
Użytkownik
Postać: Christopher Jones
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 10-02-2015 20:03 |
|
|
Casines napisał/a:
Wybacz, nie czytałem wcześniejszych zgłoszeń
To nie będzie dewiant spokojnie, przeżyje wewnętrzną metamorfozę (może )- ale już mi się opisu nie chce zmieniać
Weź zmień... Nie potrafię nawet tej postaci jakoś określić... nie wiem, czy ona mnie obraża, czy co.
|
|
Autor |
Otherwoman
Administrator
Administrator
|
Dodane dnia 10-02-2015 20:04 |
|
|
No to jak nie będzie wpierdzielał shitu itp to witamy na wyspie
a tak btw to chyba nikt nie ma jakiejś szczęśliwej historii postaci, wszyscy to jacyś nieudacznicy, niczym w prawdziwym Lost
|
|
Autor |
panda
Użytkownik
Postać: Cherrrie Swanson
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 10-02-2015 20:07 |
|
|
Otherwoman napisał/a:
tak btw to chyba nikt nie ma jakiejś szczęśliwej historii postaci, wszyscy to jacyś nieudacznicy, niczym w prawdziwym Lost
wyspa ich wybrała i tam będą szczęśliwi po prostu, hehe
|
|
Autor |
Otherwoman
Administrator
Administrator
|
Dodane dnia 10-02-2015 20:08 |
|
|
No wiem, ale wbrew pozorom, zamierzam poprowadzić tym razem w miarę (z naciskiem na "w miarę" ) normalne MP lol
Edytowane przez Otherwoman dnia 10-02-2015 20:08 |
|