Autor |
Big Bird |
Wyspa
Mistrz Gry
Mistrz Gry
|
Dodane dnia 01-01-1970 01:00 |
|
|
Na początku był Casines. Któż zdoła powiedzieć dokładnie, co to był Casines? Niejedni widzieli w nim jakąś istotę boską, ale bez określonego kształtu. Inni - a takich było więcej - mówili, że to wielka otchłań, pełna siły twórczej i boskich nasieni. Z tej napełnionej otchłani, kryjącej w sobie wszystkie zarodki przyszłego MP, wyłonił się ten Temat. On dał początek wielu pokoleniom Postów.
Casines nie był zadowolony z tego potomstwa, które było szkaradne lub okrutne. Wszystkie Posty napełniały go strachem i odrazą. Nie spodziewając się po nich ani wdzięczności, ani poszanowania swej władzy Administratorskiej, strącił je w bezdenne czeluści Usuniętych Tematów, a sam zeszedł z widowni dziejów MP.
Stamtąd nie było już powrotu. Świat Usuniętych Tematów rozciągał się tak głęboko pod Forum, jak wysoko ponad nim roztacza się Królestwo Spamu. Ktoś, kto by tam wszedł, nie zdołałby przez całe lata dojść do ostatecznych granic tego bezmiaru ciemności.
Lecz Wyspa słyszała jęk potępionych Postów dobywający się z przepastnych wnętrzności Forum. Znienawidziła wyrodnego Casinesa i zaczęła knuć spisek przeciw jego władzy bezwzględnej. Jej namowom uległ najmłodszy z Forumowiczów. Uzbrojony w dostęp do bazy danych, postanowił wprowadzić nowe siły do tych śmiertelnych zapasów. Uwolnił ze Świata Usuniętych Tematów wszystkie z nich, gdzie każdy miał sto Postów i Jackface'ów pięćdziesiąt.
Pamięć o tych walkach nie wygasła i dziś wśród ludu MP, chociaż tyle wieków upłynęło i tyle się zmieniło na starej ziemi Forumowiczów...
Welcome to The Island
Ten dziwny profil zastępuje usunięte konto Casinesa. |
|
Autor |
RE: Big Bird |
Kot
Użytkownik
Postać: Cynthia Cuckoo
NPC
|
Dodane dnia 05-09-2010 13:46 |
|
|
|
|
Autor |
Amelia
Użytkownik
Postać: Ruby
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 05-09-2010 13:48 |
|
|
Edytowane przez Amelia dnia 05-09-2010 13:48 |
|
Autor |
Arctic
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 05-09-2010 14:01 |
|
|
Ja pierdzielę, nie róbcie z tego MP syfu Rozumiem, że czasami można się pośmiać, że to jest dla zabawy, ale ograniczajcie się trochę. Jak chcecie grać takim czymś, to do jakiejś animowanej edycji.
Mam nadzieję, że admini tego nie zaakceptują, bo to już byłaby lekka przesada. Tak samo z tymi 2 rafalkami. Niech będzie jeden, a nie 2 takie same. |
|
Autor |
April
Użytkownik
Postać: Christopher Jones
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 05-09-2010 14:22 |
|
|
Ludzie... bez jaj. Ja tego nie zatwierdzę- chyba, że zrobi to Cas i przeniesie do swojego obozu.
Edytowane przez April dnia 05-09-2010 14:24 |
|
Autor |
grzechuuu
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 05-09-2010 14:27 |
|
|
April napisał/a:
Ludzie... bez jaj. Ja tego nie zatwierdzę- chyba, że zrobi to Cas i przeniesie do swojego obozu.
Dobra, więc ja zatwierdzam!
Edytowane przez grzechuuu dnia 05-09-2010 14:27 |
|
Autor |
shan
Użytkownik
Postać: Shannon Rutherford
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 05-09-2010 14:30 |
|
|
Jak byłam młodsza zawsze się tego ptaka bałam.
Ale Arctic i April mają rację - to już lekka przesada |
|
Autor |
April
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 05-09-2010 14:41 |
|
|
Big Bird napisał/a:
Nie miałem zamiaru grać Big Birdem, tylko pokazać, że tworzenie postaci typu Rafalek, twardzielrafalek odbiera MP jakiejś tam powagi i nie dla wszystkich jest śmieszne. Był kot - ok, był lemur - ok, ale to chyba wystarczy? Przynajmniej moim zdaniem.
Zgadzam się z owym faktem, ale chyba nie chcemy też zrobić z MP gry RPG dla sztywniaków. Chyba, że się mylę, to wybaczcie.
|
|
Autor |
Arctic
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 05-09-2010 14:44 |
|
|
April, to MP ma być wzorowane na MP 10 Czyli, że można się pośmiać, ale bez przesady |
|
Autor |
April
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 05-09-2010 14:48 |
|
|
Arctic napisał/a:
April, to MP ma być wzorowane na MP 10 Czyli, że można się pośmiać, ale bez przesady
A czy ja gdzieś napisałam, że będzie niepoważnie? Po prostu nie wiem dlaczego się spinacie. Nie pasuje wam coś to mogliście oświadczyć to, jestem otwarta- od tego jest sb, a nie zakładając tematy, które nic nie wnoszą. Jeżeli nie chcecie mnie na MG to nie ma sprawy, załatwię to z Casem i się zmyję.
|
|
Autor |
Arctic
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 05-09-2010 14:50 |
|
|
April, nie ma takiej opcji, Ty po prostu musisz być GM ! Przynajmniej ja bym tak chciał. Tylko wkurza mnie takie coś z tymi Big Birdami, Rafalkami i z Bóg wie jeszcze czym. Do GM-ów nie mam nic |
|