Autor |
Sny |
jazeera
Użytkownik
Postać: Uchechi Anonaba
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 30-11-2010 18:17 |
|
|
Uważam, że ten temat musi być na forum No więc, tutaj możemy opisywać to co się nam śniło, zwłaszcza jeżeli uczestniczyła w tym nasza społeczność. Wydaje mi się ciekawym jak April uratowała Muminkę, co się działo na koncercie na którym był Lincoln z Muminką, jak Arctic kazał zrobić Polinie Dolfyn czy też o nieznanym rodzeństwie Arctica
Ja później coś napiszę o moim dzisiejszym, jak to wszyscy wybraliśmy się na wyspę.
all we really need to survive is one person who truly loves us
-Penelope Widmore
|
|
Autor |
RE: Sny |
Garver
Użytkownik
Postać: Jared McManaman
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 30-11-2010 18:21 |
|
|
Mi się ostatni śniła Gooseberry, ale sen był tak zryty i do tego z elementami gawędziarskimi, że wolę nie opowiadać |
|
Autor |
April
Użytkownik
Postać: Christopher Jones
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 30-11-2010 18:26 |
|
|
Mi raz się śnił Umbastyczny, który przybył na mój występ i później okazał się być w mafii. A dzisiaj śniła mi się agusia, która chciała mnie zamordować. Krzyczała do mnie i przeklinała, że odebrałam jej miłość.
|
|
Autor |
Umbastyczny
Użytkownik
Postać: Cynthia Hickey
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 30-11-2010 18:27 |
|
|
Mi raz się śnili wszyscy, chociaż nikogo nie widziałem w tym śnie osobiście, bo robiłem Wam na skypie wykład z matematyki.
A może w Ravenclawie
Zamieszkać Wam wypadnie
Tam płonie kij w odbycie,
Tam pedziem będziesz snadnie. |
|
Autor |
Amelia
Użytkownik
Postać: Ruby
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 30-11-2010 19:06 |
|
|
Sen sprzed dwóch miesięcy:
Ja, Lincoln, Other i Goose byliśmy na zlocie. Siedzieliśmy w hostelu a ja miałam ze sobą laptopa i rozmawiałam z Lincolnem na gg mimo, że byliśmy w jednym pokoju i rozmawialiśmy też na żywo... Powiedziałam mu, żebyś poszedł po wodę, bo się skończyła a on odpowiedział, że Goose poszła po wodę, ale mimo wszystko też zdecydował się pójść do sklepu. Po chwili wróciła Goose i oznajmiła, że nie było zwykłej wody i musiała kupić taką o smaku truskawkowym później Linc też wrócił, ale nie pamiętam czy z wodą czy bez Ja cały czas siedziałam na łóżku z laptopem I weszłam na jakiś czat o tematyce erotycznej I patrzę... a tam jazeera jest zalogowana Po chwili pojawił się tam Furfon i Lion Jak tylko ich zobaczyłam, to natychmiast wylogowałam się, bo bałam się, że oni zobaczą, że ja weszłam na takiego czata i jeszcze do mnie napiszą Chwilę później jazeera napisała do mnie na gg, żebym wróciła, że będzie śmiesznie, że przecież Lion nic mi nie zrobi Ja odrzekłam, że absolutnie nie wrócę I włączyłam okienko rozmowy z Lincolnem i napisałam, że gdyby nie zrezygnował wtedy z MP10 to byłby ze mną w finale I prawdopodobnie wygrałby ze mną, bo więcej osób głosowałoby na Lincolna A on mi odpisał, że nawet nie chce o tym myśleć I że idzie spać i pożegnał się ze mną. KONIEC |
|
Autor |
Lion
Użytkownik
Postać: shimano
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 30-11-2010 19:17 |
|
|
no to już kiedyś mówiłem, że śnił mi się zlot we Wrocławiu w ogrodzie Amelii obok takie dużego domu jak tam przyszedłem to mnie wysłała po kotlety czy kiełbasę... więcej już nie pamiętam
I weszłam na jakiś czat o tematyce erotycznej I patrzę... a tam jazeera jest zalogowana Po chwili pojawił się tam Furfon i Lion Jak tylko ich zobaczyłam, to natychmiast wylogowałam się, bo bałam się, że oni zobaczą, że ja weszłam na takiego czata i jeszcze do mnie napiszą Chwilę później jazeera napisała do mnie na gg, żebym wróciła, że będzie śmiesznie, że przecież Lion nic mi nie zrobi
hmm... jazeera...
Edytowane przez Lion dnia 30-11-2010 19:19 |
|
Autor |
jazeera
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 30-11-2010 19:33 |
|
|
ja + forum o treści erotycznej, ej no! na pewno robiliśmy tam najazd, bo jak to inaczej wytłumaczyć. niezly sen
-Penelope Widmore
|
|
Autor |
April
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 30-11-2010 19:39 |
|
|
Lion napisał/a:
no to już kiedyś mówiłem, że śnił mi się zlot we Wrocławiu w ogrodzie Amelii obok takie dużego domu jak tam przyszedłem to mnie wysłała po kotlety czy kiełbasę... więcej już nie pamiętam
I weszłam na jakiś czat o tematyce erotycznej I patrzę... a tam jazeera jest zalogowana Po chwili pojawił się tam Furfon i Lion Jak tylko ich zobaczyłam, to natychmiast wylogowałam się, bo bałam się, że oni zobaczą, że ja weszłam na takiego czata i jeszcze do mnie napiszą Chwilę później jazeera napisała do mnie na gg, żebym wróciła, że będzie śmiesznie, że przecież Lion nic mi nie zrobi
hmm... jazeera...
Lajon... Hm... Ciekawe co ty tam robiłeś... i co chciałeś zrobić Amelce.
|
|
Autor |
shan
Użytkownik
Postać: Shannon Rutherford
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 30-11-2010 20:08 |
|
|
Co do forum mnie raz się śniło, że von Veron napisała do mnie, że nie podoba się jej mój post i moja gra czy cuś takiego pod swoim postem napisała Pamiętam, że w śnie stwierdziłam, że trzeba się jej pozbyć z gry
Edytowane przez shan dnia 30-11-2010 20:12 |
|
Autor |
Otherwoman
Administrator
Postać: Trey
Administrator
|
Dodane dnia 30-11-2010 20:36 |
|
|
Wiele razy śnili mi się ludzie z forum, ale już nie pamiętam tych snów
Jeden, jaki pamiętam, to było, że zamknięto nas wszystkich w jakimś dużym domu (ale nie hotelu Overlook) i musieliśmy tam grać w MP na żywo. Trochę to przypominało Persons Unknown.
We are all evil in some form or another, are we not?
|
|
Autor |
Furfon
Użytkownik
Postać: Helena
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 30-11-2010 20:39 |
|
|
April napisał/a:
Lion napisał/a:
hmm... jazeera...
Lajon... Hm... Ciekawe co ty tam robiłeś... i co chciałeś zrobić Amelce.
może to sen proroczy...
Mi się ostatni śniła Gooseberry, ale sen był tak zryty i do tego z elementami gawędziarskimi, że wolę nie opowiadać
Ja dziś miałem dziwny sen, kumpel miał do mnie pretensje że nie chodzę na kolejny kierunek studiów, ja go oskarżyłem że jest nazistą i że ma mi dać spokój, dałem mu kartę kredytową by się odczepił a on mi dał 20 zł, żebym zrobił zakupy i czekał na mnie przy samochodzie, gdzie znów się kłóciliśmy że jest nazistą, potem musiałem odebrać garnitur z pralni, gdy już miałem dostać to się obudziłem
|
|
Autor |
agusia
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 01-12-2010 18:03 |
|
|
I znowu dzisiaj Śniło mi się, że mieliśmy gdzieś zlot i umówiliśmy się w jakimś centrum handlowym. Problem w tym, że nie powiedzieliśmy sobie wcześniej, pod którym wejściem się spotykamy, więc krążyliśmy po galerii, próbując się znaleźć. Pamiętam, że biegłam za Muminką, która była kilka pięter nade mną Generalnie to było dość dziwne, bo ciągle napotykałam moich znajomych- nawet Bóbr był! W końcu się wkurzyłam i poszłam do sklepu. Przymierzałam właśnie jakiś fioletowy sweter i... umarłam. Wynosiły mnie dwie przyjaciółki, niosły przez całe centrum i patrzyliście tak->
140 osób ginie rocznie od uderzenia papajem.
Edytowane przez agusia dnia 01-12-2010 18:04 |
|
Autor |
Lincoln
Mistrz Gry
Mistrz Gry
|
Dodane dnia 01-12-2010 18:28 |
|
|
To, że Ci się śniła Twoja śmierć to zapewne przez wczorajszą rozmowę na SB o tym
4 lata temu było spoko, nie znał mnie nikt, a i tak przez czasu brak chciałem by tydzień miał 8 dni.
Jako 15-latek nie złożyłem wyjaśnień, gdy wziąłem za majka to już miałem lat 16.
Miałem swój numer 23, jak Sparrow, ale Walter nie Jack, #Fingerling.
Stąd się wzięło moje zamiłowanie do treści brat. A umrę pewnie całkiem młodo, mając nie wiem 42?
|
|
Autor |
agusia
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 01-12-2010 18:33 |
|
|
O, wiesz, że możliwe. Ale z drugiej strony to nic nowego, mi się często śni moja śmierć.
140 osób ginie rocznie od uderzenia papajem. |
|
Autor |
jazeera
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 01-12-2010 18:50 |
|
|
Naprawdę? Mi się raz śniła, w zasadzie był to dziwny sen, byłam obserwatorem. Stałam przy mojej mamie kiedy mnie rodziła, oglądałam też moje dzieciństwo -moje pierwsze słowa, wybryki, następnie dojrzewanie, pierwsze miłostki, szkoła, widziałam też Zosię-dorosłą z dzieckiem, mężem, domem i pracą, cudowny sen. Przeżywałam każdą chwilę, później zrobiło się nieprzyjemnie Zosia dowiedziała się, że ma raka piersi i umarła w wieku 37/38 lat(dziwne, że pamiętam takie szczegóły) spoglądałam na swoje cierpienie w związku z chorobą, moja śmierć też była czymś bardzo bolesnym i nieprzyjemnym, a najgorszy był chyba widok cierpienia mojej rodziny kiedy wkładali martwą Zosię do grobu. Obudziłam się zaryczana, poduszka cała mokra od łez, a ja nie wiedziałam co w takim momencie zrobić. Ani be ani me.
-Penelope Widmore
|
|
Autor |
Lincoln
Mistrz Gry
Mistrz Gry
|
Dodane dnia 01-12-2010 19:26 |
|
|
Móc obejrzeć w śnie swoje dzieciństwo to coś niesamowitego, ale jednocześnie widzieć swoją śmierć w takim wieku... Niezwykły sen.
4 lata temu było spoko, nie znał mnie nikt, a i tak przez czasu brak chciałem by tydzień miał 8 dni.
Jako 15-latek nie złożyłem wyjaśnień, gdy wziąłem za majka to już miałem lat 16.
Stąd się wzięło moje zamiłowanie do treści brat. A umrę pewnie całkiem młodo, mając nie wiem 42?
|
|
Autor |
Lincoln
Mistrz Gry
Mistrz Gry
|
Dodane dnia 08-12-2010 20:44 |
|
|
Rzadko miewam sny z MP (z Losta nigdy nie miałem), ale dzisiaj akurat miałem bardzo krótki sen z tym związany. Śniło mi się, że rozmawiam z Goose na gg i zapytałem czy ma jakieś plany. Ona odpowiedziała, że możemy wyskoczyć na spaghetti albo ... grochówkę A jak nie to może usmażyć schabowe w domu No i się obudziłem
|
|
Autor |
Umbastyczny
Użytkownik
Postać: Cynthia Hickey
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 11-12-2010 11:56 |
|
|
Zapomniałem o tym napisać, ale z czwartku na piątek miałem fajny sen.
Szedłem sobie ulicą: było bardzo gorąco i tłoczno. Nagle ktoś mnie zaczepił, odwróciłem się i to: April. Powiedziała mi, że musi pokazać mi coś ważnego. Wyjęła dziwny pilot i wcisnęła jakiś guzik. Przenieśliśmy się do jakiegoś innego wymiary, gdzie wszystko było czarne. Tzn. nic nie było widać oprócz czerni wokoło, ale siebie i April widziałem. I nagle przed nami pojawił się wybieg jak dla modelek. April powiedziała mi, że zdradzi mi tajemnicę co będzie z naszymi postaciami po opuszczeniu Wyspy: a mianowicie, że zostaną piratami. Na wybiegu, a raczej nad nim, pojawiały się nasze postacie w normalnych strojach. Sunęły one po kolei do końca wybiegu, tam zaczynały wirować wokół własnej osi i jak się zatrzymywali to wyglądali już jak piraci. Po ostatniej postaci chciałem pogadać z April, ale już jej nie było i się obudziłem.
PS: Najlepiej w pirackiej charakteryzacji wyglądali Jeffrey i Edgar, a najgorzej Bryan, Gigi i Elena.
A może w Ravenclawie
Zamieszkać Wam wypadnie
Tam płonie kij w odbycie,
Tam pedziem będziesz snadnie. |
|
Autor |
April
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 11-12-2010 12:45 |
|
|
Umbastyczny... Pilot i wybiega wymiatają.
|
|
Autor |
Otherwoman
Administrator
Postać: Trey
Administrator
|
Dodane dnia 11-12-2010 13:43 |
|
|
Ja tez zapomniałam napisać, ale miałam ostatnio dwa sny związane z MP.
Pierwszy był trochę smutny. Weszłam w nim do jakiegoś opuszczonego budynku i tam na podłodze znalazłam stary album ze zdjęciami. Otworzyłam go i były tam zdjęcia ludzi z MP, a właściwie nie tylko ludzi, bo był też kot, papaje itp. W dodatku do tych zdjęć można było włożyć rękę i dotknąć tego, co było/kto był na zdjęciu, ale wszyscy byli tacy akby martwi,skamieniali i pusto patrzyli w przestrzeń...
A drugi t miałam wczoraj, ale słabo go pamiętam. Tylko tyle, że ludzie z forum wynajęli sobie samolot po to, żeby się nim rozbić na wyspie, jak w Lost
We are all evil in some form or another, are we not?
|
|