Autor |
Seriale |
jazeera
Użytkownik
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/izstl1[48].png)
Postać: Uchechi Anonaba
Mistrz Przetrwania
![](../infusions/wob_rank_system/images/1a.gif) ![](../infusions/wob_rank_system/images/1a.gif) ![](../infusions/wob_rank_system/images/1a.gif) ![](../infusions/wob_rank_system/images/1a.gif) ![](../infusions/wob_rank_system/images/1a.gif)
|
Dodane dnia 25-09-2010 18:47 |
|
|
Pomyślałam, że przyda nam się temat gdzie możemy porozmawiać o doktorze House, Gotowych na wszystko, HIMYM, Frigde, Greys Anatomy, Scrubs, The Event, V, Merlinie, FF, Dexterze, White Collar, CSI i wszystkich innych serialach które podbiły nasze serca! ![smiley](../images/smiley/smile.gif)
Ja aktualnie oglądam 1x01 Persons Unknown i już mi się podoba, zapewne kolejne odcinki również zobaczę. A wy? Co oglądacie, który serial wg was może zostać następcą lost'a? ![smiley](../images/smiley/wink.gif) |
|
Autor |
RE: Seriale |
Otherwoman
Administrator
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/helena_bonham_carter_in_harry_potter_and_the_half-blood_prince_6[14].png)
Postać: Trey
Administrator
![](../infusions/wob_rank_system/images/admin_star.gif)
|
Dodane dnia 25-09-2010 18:55 |
|
|
Według mnei żaden serial nie może zostać następca Lost. gdyż nie sposób powtórzyć czegoś takiego, zachowując przy tym oryginalność. Mimo tego jest oczywiście mnóstwo dobrych seriali tyle, że w innym stylu, klimacie itp. Wymienię te, które oglądam/oglądałam w kolejności od najlepszego do najgorszego:
1. Happy Town - świetny miniserial, który byłby jeszcze lepszy, gdyby go brutalnie nie zdjęto z anteny. Jak najbardziej w moim klimacie ![smiley](../images/smiley/ok.gif)
2. Flashfarward, V oraz Fringe - daję na równi, bo wszystkie sa w podobnym kimacie SF i podobają mi się mniej więcej na równi.
3. Persons Unknown - nie niestety niezbyt mi się to podobało, chociaż dwa ostatnie odcinki nadrobiły całość. Tak więc początek i środek nie bardzo, a koniec jak najbardziej na plus ![smiley](../images/smiley/ok.gif)
4. CSI - takie tam, można sobie obejrzeć, jak się nie ma akurat nic innego do roboty
Teraz zabieram się za The Event. Zobaczymy, co z tego będzie.
![](https://i.ibb.co/YWVwpGw/belcia.jpg)
We are all evil in some form or another, are we not?
|
|
Autor |
jazeera
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
![](../infusions/wob_rank_system/images/1a.gif) ![](../infusions/wob_rank_system/images/1a.gif) ![](../infusions/wob_rank_system/images/1a.gif) ![](../infusions/wob_rank_system/images/1a.gif) ![](../infusions/wob_rank_system/images/1a.gif)
|
Dodane dnia 25-09-2010 19:06 |
|
|
a 5 sezon Dextera już w poniedziałek. Super! ![smiley](../images/smiley/ok.gif) ![smiley](../images/smiley/ok.gif) |
|
Autor |
grzechuuu
Użytkownik
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/EN1wu[55].png)
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 25-09-2010 19:16 |
|
|
Oto moja lista :
![](http://img692.imageshack.us/img692/5568/mysigphp.png)
Wyróżnić z nich mogę Californication, Chucka, Dextera, Smallville, Supernatural, White Collar, TBBT i oczywiście Firefly [*].
Edytowane przez grzechuuu dnia 25-09-2010 19:32 |
|
Autor |
adi1991
Użytkownik
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/55[18].jpg)
Postać: Wojciech Janusz
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 25-09-2010 19:26 |
|
|
ja oglądałem tylko Lost, a tak to jeszcze Housa, Dextera, V i Przygody Merlina oglądam, nic więcej raczej nie![smiley](../images/smiley/smile.gif) |
|
Autor |
Lion
Użytkownik
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/seagif26[3771][3771][3771][19].gif)
Postać: shimano
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 25-09-2010 20:47 |
|
|
ja w ogóle nie lubię seriali nie miałbym czasu na śledzenie fabuły każdego i oglądanie dziesiątek odcinków. Lost to wyjątek |
|
Autor |
Otherwoman
Administrator
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/helena_bonham_carter_in_harry_potter_and_the_half-blood_prince_6[14].png)
Postać: Trey
Administrator
|
Dodane dnia 25-09-2010 21:09 |
|
|
Właśnie skończyłam pilota The Event.
Jak zaczęłam oglądać, to pomyślałam, że będzie coś w stylu FF. Dalej się jednak okazało, że to jednak coś więcej. Duży plus to zagmatwanie akcji, skakanie po miejscach i czasach, co przypomina trochę Lost. Klimatu na razie nie łapię, no ale to dopiero początek, więc nie ma się co dziwić. W fotel nie wbija, ale może się ciekawie rozwinąć. Na razie zaliczam go do grupy seriali SF, jak FF, V, Fringe. Zobaczymy, co będzie dalej.
![](https://i.ibb.co/YWVwpGw/belcia.jpg)
We are all evil in some form or another, are we not?
|
|
Autor |
Umbastyczny
Użytkownik
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/av[173].png)
Postać: Cynthia Hickey
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 25-09-2010 21:51 |
|
|
Ja podobnie ja Lion nie oglądam za bardzo seriali. Są one zbyt fajne i pochłaniające, za dużo czasu bym na nie tracił, bo silnie uzależniają.
LOST był wyjątkowy, więc warto było poświęcić każdą minutę na niego.
Oglądam jeszcze House, ale na bieżąco w TVP i kiedyś Gotowe na Wszystko na Polsacie. 4400 obejrzałem 3 sezony i bardzo mi się spodobał. Mam już 4, ale nie mam kiedy obejrzeć. Widziałem też pierwszy sezon Heroes i mnie wciągnęło.
Kiedy już będę milionerem z ogromem czasu nadrobię zaległości, na razie mam go za mało... (niekoniecznie milionerem, może być bezrobotny, albo emeryt )
Edytowane przez Umbastyczny dnia 25-09-2010 21:55 |
|
Autor |
Garver
Użytkownik
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/146[43].jpg)
Postać: Jared McManaman
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 25-09-2010 23:46 |
|
|
Ja dołączam się do Liona i Umbastycznego. Lubię seriale, ale nie oglądam ich zbyt wiele, bo pochłaniają za dużo czasu. Jak Lost się skończył, oglądam Dextera, Smallville, Chucka i Fringe, ale nie mam tak, że muszę od razu po premierze odcinka go obejrzeć (wyjątkiem był oczywiście LOST ). |
|
Autor |
Dexter
Użytkownik
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/michaelchalls[30].jpg)
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 26-09-2010 08:59 |
|
|
![](http://img836.imageshack.us/img836/5568/mysigphp.png)
To moja lista. Faworytami są seriale wymieniane przez Casa i grzecha. Do tego dochodzi genialny miniserial Traveler ![smiley](../images/smiley/pfft.gif)
Edytowane przez Dexter dnia 26-09-2010 09:02 |
|
Autor |
Lincoln
Mistrz Gry
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/ed13[37].jpg)
Mistrz Gry
|
Dodane dnia 26-09-2010 13:14 |
|
|
Ja seriali mało oglądam. Za sobą mam jedynie Luz Marię, Fiorellę (ale to było dawno temu ) Glinę, Odwróconych, Pitbulla (świetne polskie seriale), Prison Breaka no i Losta.
W miarę na bieżąco oglądam House'a, zacząłem The Event ale nie bardzo zachwycił mnie pierwszy odcinek, The Big Bang Theory, How I Met Your Mother za sprawą agusi i Amelii oraz Skins za sprawą Muminki. Podziwiam osoby, które oglądają po kilkanaście seriali ![smiley](../images/smiley/shock.gif)
4 lata temu było spoko, nie znał mnie nikt, a i tak przez czasu brak chciałem by tydzień miał 8 dni.
Jako 15-latek nie złożyłem wyjaśnień, gdy wziąłem za majka to już miałem lat 16.
Miałem swój numer 23, jak Sparrow, ale Walter nie Jack, #Fingerling.
Stąd się wzięło moje zamiłowanie do treści brat. A umrę pewnie całkiem młodo, mając nie wiem 42?
|
|
Autor |
Muminka
Użytkownik
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/njkuyt[40].jpg)
Postać: Unnur Þorbjörg Gunnarsdóttir
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 26-09-2010 14:53 |
|
|
U mnie lista też nie jest zbyt duża.
- Grey's Anatomy, właśnie 7 sezon się zaczął ![smiley](../images/smiley/ok.gif)
- Dexter, wkręciłam się totalnie!
- Prison Break
- Lost
- Friends, do tej pory zdarza mi się obejrzeć jakiś odcinek ![smiley](../images/smiley/smile.gif)
- Skins
- The O.C., ale to dawno było ![smiley](../images/smiley/wink.gif)
Kiedyś podchodziłam do Heroesów, Gotowych na wszystko, House'a i Gossip Girl ale coś mi te seriale nie podpasowały ![smiley](../images/smiley/smile.gif)
' target='_blank'>![](http://66.media.tumblr.com/020b09c6b71a44140cfe9bafe65f30eb/tumblr_n7v5bfKPkE1tbin1ro1_250.gif) |
|
Autor |
von Veron
Użytkownik
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/av[45].jpg)
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 26-09-2010 15:14 |
|
|
Lost, czasami House MD.
Lubię też polskie komedie w stylu Ranczo, Miodowych lat lub Rodziny zastępczej![smiley](../images/smiley/haha.gif)
Poza tym jakoś do seriali mnie nie ciągnie![smiley](../images/smiley/pfft.gif)
![smiley](../images/smiley/shock.gif) |
|
Autor |
Amelia
Użytkownik
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/3334[47].png)
Postać: Ruby
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 27-09-2010 03:10 |
|
|
Lost (no wiadomo )
Dexter (za parę godzin będzie nowy odcinek )
True Blood (wampiry! czy tylko ja to oglądam? )
How I Met Your Mother (legen.... dary!!!)
Chuck (wymiata )
Friends (bo to najlepszy sitcom )
Californication (ostatnio wciągnęłam się w ten serial )
Grey's Anatomy (oglądam już bardziej z przyzwyczajenia, bo pierwsze sezony były naprawdę świetne, a teraz poziom bardzo spadł... 7x01 mnie nawet trochę znudził...)
Private Practice (spin-off Grey's Anatomy )
Vampire Diaries (serial jakoś nie zachwyca, ale jest o wampirach a ja lubię tą tematykę poza tym główna bohaterka ma na imię Elena )
Skins (hardcore!)
Persons Unknown (ujdzie w tłoku )
House (muszę nadrobić, bo utknęłam w połowie 2 sezonu )
Prison Break (widziałam 2 sezony )
The Big Bang Theory (jestem w połowie 1 sezonu fajny, ale himym lepsze )
Gossip Girl (głupawy serial, ale oglądam )
Son of Anarchy (obejrzałam tylko 1 odcinek, ale mam zamiar się poprawić )
The Event (jeśli tego nie zepsują, serial może być naprawdę ciekawy)
Kiedyś oglądałam:
Z archiwum X, Roswell, Gilmore Girls... znalazło by się więcej, ale w tej chwili nie przychodzi mi nic do głowy ![smiley](../images/smiley/grin.gif)
Flash Forward, V - nie mogłam nawet przebrnąć przez pierwszy odcinek...
Fringe, Supernatural - widziałam parę odcinków i kompletnie mi się nie spodobało.
![](http://i265.photobucket.com/albums/ii205/lassie_faire/GIF%20central/Harry%20Potter/harryspit.gif)
Edytowane przez Amelia dnia 27-09-2010 03:29 |
|
Autor |
Lincoln
Mistrz Gry
Mistrz Gry
|
Dodane dnia 12-11-2010 22:41 |
|
|
Ogląda ktoś The Event? Ja obejrzałem pilota i średnio mi się spodobał. Tak się zastanawiam czy warto obejrzeć kolejne odcinki?
4 lata temu było spoko, nie znał mnie nikt, a i tak przez czasu brak chciałem by tydzień miał 8 dni.
Jako 15-latek nie złożyłem wyjaśnień, gdy wziąłem za majka to już miałem lat 16.
Stąd się wzięło moje zamiłowanie do treści brat. A umrę pewnie całkiem młodo, mając nie wiem 42?
|
|
Autor |
jazeera
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 12-11-2010 23:04 |
|
|
Ja powiem szczerze, że jakiś czas temu oglądałam Pilota i mi się zbytnio nie spodobał, więc sobie ten serial odpuściłam. ![smiley](../images/smiley/ok.gif) |
|
Autor |
Furfon
Użytkownik
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/873107_original[21].png)
Postać: Helena
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 12-11-2010 23:07 |
|
|
dobra spamerzy, znacie jakiś dobry serial(wciągający), która ma tak około 2-3(może mieć więcej ) sezony? |
|
Autor |
agusia
Użytkownik
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/23751_original[35].jpg)
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 12-11-2010 23:23 |
|
|
Kyle XY Bajeczka dla dzieciaków, ale przyjemnie się ogląda. Z bracholem wchłanialiśmy w wakacje ![smiley](../images/smiley/wink.gif)
![](http://i.imgur.com/WbwZ0do.png)
140 osób ginie rocznie od uderzenia papajem. |
|
Autor |
Umbastyczny
Użytkownik
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/av[173].png)
Postać: Cynthia Hickey
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 11-03-2011 17:39 |
|
|
Właśnie zakończyłem oglądać 4400.
Moje przemyślenia (których i tak nikt nie przeczyta, ale chciałem to spisać ):
Serial z każdym sezonem nabiera tempa i staje się coraz ciekawszy. Podoba mi się, że w serialu wątki miłosne nie są zbyt liczne, a i przedstawione w znośny sposób. Dodatkowo dodam, że zakończenie serialu jest w dobrym stylu, tzn. niedopowiedziane, można samemu sobie różne rzeczy dopowiedzieć. Może nawet aż za bardzo niedopowiedziane, myślę, że 5 sezon mógłby powstać spokojnie (a np. w LOST 7 byłby zbrodnią). Ogólnie oceniam serial jako MEGA ZAJEBISTY. ![smiley](../images/smiley/shock.gif)
![](http://i.imgur.com/ZVFfoZR.png)
A może w Ravenclawie
Zamieszkać Wam wypadnie
Tam płonie kij w odbycie,
Tam pedziem będziesz snadnie. |
|
Autor |
Lincoln
Mistrz Gry
Mistrz Gry
|
Dodane dnia 08-04-2011 21:09 |
|
|
Na darltonie był kiedyś konkurs, który polegał na opisaniu, że wciąż jest się fanem Lost. Zdecydowaną większość na forum sprowadził właśnie ten serial. No i pytanie kieruję do Was: czy wciąż jesteście fanami Lost? Przeglądacie darltona, inne strony o Zagubionych? Oglądacie odcinki? Czy może zapomnieliście o serialu?
|
|