Autor |
Mundial 2010 |
Jack Shitman
Użytkownik
Postać: Jack
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 05-06-2010 00:42 |
|
|
temat do dyskusji. |
|
Autor |
RE: Mundial 2010 |
Diego
Użytkownik
Postać: Joel Rothschild
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 05-06-2010 01:31 |
|
|
Tom Black napisał/a:
temat do dyskusji.
Ale o czym? |
|
Autor |
grzechuuu
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 05-06-2010 08:28 |
|
|
Tom Black napisał/a:
temat do dyskusji.
Po co zaśmiecać forum? |
|
Autor |
Muminka
Użytkownik
Postać: Unnur Þorbjörg Gunnarsdóttir
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 11-06-2010 17:52 |
|
|
Casines napisał/a:
Temat Otwarty z powodu rozpoczęcia WC 2010
Bardzo ciekawe
Ale odnośnie Mundialu... na pewno nie pogniewałabym się gdyby wygrała Holandia, Argentyna albo Włochy. Tym drużynom kibicuje. Chociaż pewnie wygra Hiszpania albo Włochy. Poza tym Niemcy jak zwykle na pewno daleko zajdą.
' target='_blank'>
Edytowane przez Muminka dnia 11-06-2010 17:52 |
|
Autor |
Lincoln
Mistrz Gry
Mistrz Gry
|
Dodane dnia 11-06-2010 19:42 |
|
|
Ech, tak byłem zmęczony, że nawet nie obejrzałem meczu otwarcia. Ale bramka RPA na 1-0 genialna! U mnie od dzieciństwa jeden faworyt - Brazylia. Fajnie będzie też obejrzeć coś, czego się nikt nie spodziewa. Np. wygraną Korei Północnej w jakimś meczu.
Muminka, a Ty co tutaj robisz?
4 lata temu było spoko, nie znał mnie nikt, a i tak przez czasu brak chciałem by tydzień miał 8 dni.
Jako 15-latek nie złożyłem wyjaśnień, gdy wziąłem za majka to już miałem lat 16.
Miałem swój numer 23, jak Sparrow, ale Walter nie Jack, #Fingerling.
Stąd się wzięło moje zamiłowanie do treści brat. A umrę pewnie całkiem młodo, mając nie wiem 42?
|
|
Autor |
Muminka
Użytkownik
Postać: Unnur Þorbjörg Gunnarsdóttir
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 11-06-2010 19:52 |
|
|
A co? Kobiety tu już nie mają wstępu?
No tak, Brazylia jak zwykle ma duże szanse i jest jednym z faworytów ale jakoś straciłam do nich sympatię gdy nagle wszyscy okazali się wielkimi fanami Brazylijczyków.
P.S. Holendrzy są przystojni!
' target='_blank'> |
|
Autor |
Lincoln
Mistrz Gry
Mistrz Gry
|
Dodane dnia 11-06-2010 20:11 |
|
|
Wręcz przeciwnie, są tu mile widziane
Ja fanem Brazylii jestem od dzieciaka i mam nadzieję, że wygrają A jak nie wygrają to liczę, że nie zrobią tego Argentyńczycy albo Włosi Holandia może być
P.S. Siatkarki holenderskie są bardzo ładne
4 lata temu było spoko, nie znał mnie nikt, a i tak przez czasu brak chciałem by tydzień miał 8 dni.
Jako 15-latek nie złożyłem wyjaśnień, gdy wziąłem za majka to już miałem lat 16.
Stąd się wzięło moje zamiłowanie do treści brat. A umrę pewnie całkiem młodo, mając nie wiem 42?
|
|
Autor |
adi1991
Użytkownik
Postać: Wojciech Janusz
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 11-06-2010 23:54 |
|
|
Rzadko mi się zdarza przysypiać na meczach ale na tym drugim trochę mi się nudziło.
Pierwszy bardzo dobry ale wuwuzele strasznie mnie wnerwiają, nawet w TV
co do całych meczów to mam nadzieję że wygra Holandia, Anglia bądź Brazylia, nie lubię za to Hiszpanii i Argentyny(ze względu na liliputa) więc życzę tym ekipą by odpadły najpóźniej w ćwierćfinale
Edytowane przez adi1991 dnia 11-06-2010 23:54 |
|
Autor |
Hagrid
Użytkownik
Postać: NPC
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 12-06-2010 00:35 |
|
|
Pierwszy mecz był ciekawy, zwłaszcza druga połowa, RPA mnie zaskoczyło pozytywnie.
O drugim wolałbym nie mówić, znów Francja nic nie gra, myślę że mimo wszystko uda mi się wyjść z grupy lecz odpadną szybko, brakuje im lidera i dobrego trenera.
Jutro liczę na ciekawy mecz, Anglia - USA. Może będzie pierwsza niespodzianka tych mistrzostw. |
|
Autor |
Arctic
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 12-06-2010 18:08 |
|
|
Bremi napisał/a:
Pierwszy mecz był ciekawy, zwłaszcza druga połowa, RPA mnie zaskoczyło pozytywnie.
O drugim wolałbym nie mówić, znów Francja nic nie gra, myślę że mimo wszystko uda mi się wyjść z grupy lecz odpadną szybko, brakuje im lidera i dobrego trenera.
Jutro liczę na ciekawy mecz, Anglia - USA. Może będzie pierwsza niespodzianka tych mistrzostw.
Nie wiedziałem, że lemury oglądają mecze A co do wygranych, to chciałbym, żeby wygrali Niemcy, Francja albo Anglia. Kibicuję im i trzymam kciuki |
|
Autor |
Michal
Użytkownik
Postać: Gregory Cooper
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 13-06-2010 10:18 |
|
|
Ja trzymam kciuki za Włochów i Argentynę, nienawidzę Hizpanów i oby odpadli już w 1/8 najlepiej z Portugalią |
|
Autor |
Lincoln
Mistrz Gry
Mistrz Gry
|
Dodane dnia 16-06-2010 18:25 |
|
|
Jak na razie Mundial po mojej myśli. Korea Północna zagrała świetny mecz przeciwko Brazylii i strzeliła bramkę, z której cieszyłem się jak głupi A dzisiaj super postawa Szwajcarów i ogólnie świetny mecz Oby było jeszcze więcej niespodzianek
|
|
Autor |
April
Użytkownik
Postać: Christopher Jones
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 16-06-2010 18:35 |
|
|
Według mnie Mundial przysporzył jak do tej pory kilka miłych niespodzianek jak choćby ta dzisiejsza- trzeba przyznać, że mecz należał do Hiszpanów, ale mieli po prostu pecha. Ostatnie dziesięć minut było pasjonujące, akcja po akcji. Nie spodziewałam się takiego wyniku i byłam pewna, że Hiszpanie się odegrają . Tak się jednak nie stało z czego bardzo się cieszę Zobaczymy co przyniesie nam jutro mecz Argentyny, bo ostatnio jakoś niespecjalne się popisała.
Edytowane przez April dnia 16-06-2010 18:37 |
|
Autor |
agusia
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 16-06-2010 21:59 |
|
|
Nie ogarniam w ogóle piłki nożnej (zresztą każdej innej piłki również), ale muszę się tutaj wszem i wobec pochwalić: oglądnęłam wczorajszy mecz, mimo że był zajebiście nudny! Nie mam pojęcia kto z kim grał i jaki był wynik, tak czy siak to powód do dumy.
140 osób ginie rocznie od uderzenia papajem. |
|
Autor |
Lion
Użytkownik
Postać: shimano
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 17-06-2010 03:00 |
|
|
agusia napisał/a:
Nie ogarniam w ogóle piłki nożnej (zresztą każdej innej piłki również), ale muszę się tutaj wszem i wobec pochwalić: oglądnęłam wczorajszy mecz, mimo że był zajebiście nudny! Nie mam pojęcia kto z kim grał i jaki był wynik, tak czy siak to powód do dumy.
|
|
Autor |
Amelia
Użytkownik
Postać: Ruby
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 17-06-2010 12:32 |
|
|
agusia
Arctic napisał/a:
A co do wygranych, to chciałbym, żeby wygrali Niemcy
Nie mogę koło tego przejść spokojnie Niemcy? Serio?
Mi w sumie jest obojętnie kto wygra, byle nie Niemcy!!
|
|
Autor |
Lincoln
Mistrz Gry
Mistrz Gry
|
Dodane dnia 17-06-2010 15:57 |
|
|
Dzisiaj przeczytałem, że w 23-osobowej kadrze Niemiec jest tylko 12 rodowitych Niemców
Ja po pierwszej kolejce mam nadzieję, że mistrzostwo wygra Holandia. Brazylia to niestety nie jest już ta drużyna, której kibicowałem przez lata i w ogóle nie mam przyjemności jej oglądać. Niech wygra więc Holandia albo jakaś niespodzianka Albo Niemcy
Nie denerwuj mnie z tymi Niemcami
Amelia
Edytowane przez Amelia dnia 17-06-2010 21:57 |
|
Autor |
Arctic
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 18-06-2010 14:28 |
|
|
Amelia, Niemcy to jedni z faworytów tych Mistrzostw. Chciałbym, żeby Polska tutaj grała (no, niestety poczekamy na nich do 2012 roku, ale i tak nasi przegrają wszystko ) W niemieckiej drużynie gra aż 3 polaków Nasz PZPN jest chory. Gdzieś czytałem, że kiedyś obecni reprezentanci Niemiec, chcieli grać w polskich barwach, jednak ich nie przyjęli z jakiegoś powodu A to, że nie odnosimy żadnych sukcesów, to nie wina trenera, tylko składu. Przecież gdyby trener byłby najlepszy na świecie, to i tak nie będzie grał za zawodników. Precz z PZPN ! |
|
Autor |
grzechuuu
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 18-06-2010 16:08 |
|
|
Arctic napisał/a:
Nasz PZPN jest chory. Gdzieś czytałem, że kiedyś obecni reprezentanci Niemiec, chcieli grać w polskich barwach, jednak ich nie przyjęli z jakiegoś powodu
Z tego co wiem, było tak tylko z Podolskim i Trochowskim. Ich przypadek był trochę dziwny, gdyż PZPN wcale nie był nim zainteresowany. O Poldim mówili, że takich jak on w kraju jest tysiące. A Trochowskim po prostu nikt się nie zainteresował. Klose wręcz wyrzeka się Polski, nigdy nie wyraził chęci gry w biało-czerwonych barwach. Według mnie nie jest to w całości wina PZPN'u. Jeśli ktoś chce grać w naszej reprezentacji, będzie się o to starał.
A to, że nie odnosimy żadnych sukcesów, to nie wina trenera, tylko składu. Przecież gdyby trener byłby najlepszy na świecie, to i tak nie będzie grał za zawodników. Precz z PZPN] !
Jest to wina słabego wyszkolenia. W Polsce nie ma wielkich klubów, mało jest piłkarzy, którzy swoją karierę zaczynają w naszym kraju. Jeśli trafi się piłkarz utalentowany, to wyemigrował on w dzieciństwie za granicę. Nie wiem, czy zmieni to odświeżenie PZPN'u. Musieliby się tam znaleźć ludzie z głową, którzy mają pomysł co zrobić z naszą piłką. Załóżmy, że zlikwidujemy PZPN, co potem? Trzeba dobrego planu, aby w ciągu kilkunastu lat naprawić polski futbol.
Edytowane przez grzechuuu dnia 18-06-2010 16:14 |
|
Autor |
Amelia
Użytkownik
Postać: Ruby
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 18-06-2010 16:24 |
|
|
Arctic napisał/a:
Niemcy to jedni z faworytów tych Mistrzostw.
Nie dla mnie
Arctic napisał/a:
ale i tak nasi przegrają wszystko
Ja tam wierzę w naszych!
Dzisiaj Serbia wygrała z Niemcami 1-0 To był piękny mecz! Klose dostał czerwoną kartkę (szkoda, że Podolski nie zszedł z boiska, no ale trudno...) Podolskiemu i tak dzisiaj nic nie wychodziło, bramkarz Serbii obronił jego rzut karny Oh, to było boskie
I bardzo miło było popatrzeć jak Joachim Loew się denerwuje
|
|