Autor |
RE: ZLOsT |
Lincoln
Mistrz Gry
Mistrz Gry
|
Dodane dnia 06-05-2012 14:57 |
|
|
A gdzie relacja, ciekawostki, przemyślenia, fotki?
4 lata temu było spoko, nie znał mnie nikt, a i tak przez czasu brak chciałem by tydzień miał 8 dni.
Jako 15-latek nie złożyłem wyjaśnień, gdy wziąłem za majka to już miałem lat 16.
Miałem swój numer 23, jak Sparrow, ale Walter nie Jack, #Fingerling.
Stąd się wzięło moje zamiłowanie do treści brat. A umrę pewnie całkiem młodo, mając nie wiem 42?
|
|
Autor |
agusia
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 06-05-2012 15:33 |
|
|
Właśnie czekałam, czy dziewczyny coś napiszą, a tu dwa dni i nic
140 osób ginie rocznie od uderzenia papajem. |
|
Autor |
mremka
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 06-05-2012 15:40 |
|
|
No ja dopiero zjechałam do siebie po istnym survivalu pod tytułem PKP To tak może na szybko ciekawostka (skoro Lincolnowi tak na nich zależy): poziom głośności napie*dalającego młotu pneumatycznego jest wprost proporcjonalny do stopnia zaawansowania prowadzonej rozmowy. |
|
Autor |
Lincoln
Mistrz Gry
Mistrz Gry
|
Dodane dnia 06-05-2012 15:49 |
|
|
No ta ciekawostka mnie trochę zaspokoiła, ale czekam na więcej I myślę, że reszta też
4 lata temu było spoko, nie znał mnie nikt, a i tak przez czasu brak chciałem by tydzień miał 8 dni.
Jako 15-latek nie złożyłem wyjaśnień, gdy wziąłem za majka to już miałem lat 16.
Miałem swój numer 23, jak Sparrow, ale Walter nie Jack, #Fingerling.
Stąd się wzięło moje zamiłowanie do treści brat. A umrę pewnie całkiem młodo, mając nie wiem 42?
|
|
Autor |
mremka
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 06-05-2012 15:52 |
|
|
Błogosławieni cierpliwi albowiem zostaną wynagrodzeni. |
|
Autor |
Otherwoman
Administrator
Postać: Trey
Administrator
|
Dodane dnia 06-05-2012 16:11 |
|
|
agusia napisał/a:
Właśnie czekałam, czy dziewczyny coś napiszą, a tu dwa dni i nic
bo ja to czekam cierpliwie, gdyż agusia zawsze pisała obszerne podsumowania zlotów
We are all evil in some form or another, are we not?
|
|
Autor |
agusia
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 06-05-2012 22:06 |
|
|
Ok. Miałyśmy spotkać się o 11, ale trochę spóźnił się mój tramwaj, a i moja umiejętność poruszania się po nieznanych miastach jest słaba, więc na miejsce dotarłam około godziny 11:15. Amelkę rozpoznałam już z daleka: cudowne to było uczucie Cię wtedy zobaczyć mremka doszła nie później, jak minutę po tym. Ja byłam z koleżanką, to też warto zaznaczyć. Udałyśmy się do niesamowicie klimatycznej knajpki, o dziwo- pustej. Przy kawie i w moim przypadku czekoladzie rozmawiałyśmy na wiele tematów- teraz jak sobie pomyślę, to mało o forum było Dziewczyny mi podsunęły zajebistą opcję, żeby zdawać maturę ustną z polskiego z lostów coś Niestety już po chwili się okazało, dlaczego jest pusto- remont za oknem był nie do zniesienia Nie posiedziałyśmy długo, troszkę ponad godzinę, bo zbierałyśmy się na Jelonka koncert. Mimo że tak krótko, rewelacyjnie było poznać mremkę- która ma zajebistą torbę ; no i spotkać się po raz kolejny z Amelką. Bardzo miłe przedpołudnie, dzięki dziewczyny
|
Autor |
mremka
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 06-05-2012 22:25 |
|
|
To ja też, postaram się nie powtarzać po agusi. Wyruszyłam z hotelu ok godziny 10, zaopatrzona niczym japoński turysta w mapę z ambitnym celem podróży: Rynek. Dotarłam tam przed 11, niezwykle z siebie zadowolona, nie wiedząc jednak że jeszcze trochę naszukam się McDonalda, przed którym się umówiłyśmy, obchodząc praktycznie cały Rynek. Kiedy już zlokalizowałam miejsce spotkania, zlokalizowałam również agusię i Amelię. W sumie tak teraz myślę że nie wiem po czym poznałam, że agusia i Amelia to agusia i Amelia, ale poznałam i to najważniejsze. Amelia jako wrocławianka postanowiła że pójdziemy do jakiejś fajnej knajpki, kawałek od Rynku gdzie też się udałyśmy. Było to iście bardzo ciekawe miejsce: nieco zaciemnione, lampy były w kształcie żelkowych misiów, nad drzwiami wisiała gitara a na jednej ze ścian, nad Agi głową dokładnie, fragment odręcznie pisanej partytury. Pasowało to wszystko do siebie w tak cudaczny sposób, że faktycznie był klimat. Amelia stwierdziła nawet, że wygląda trochę jak jakiś bunkier, a my na tę sugestię ochoczo przystałyśmy. Tak jak już napisała agusia, panowie robotnicy poczuli przypływ weny na remont chodnika dlatego co któreś zdanie zagłuszane było przez straszny hałas z zewnątrz.
Z Rynku udałyśmy się już w kierunku Wyspy Słodowej, gdzie agusia z koleżanką (Emilią? dobrze pamiętam?) poszły na koncert a mnie Amelia odprowadziła na przystanek, w drodze na który opowiadała mi o edycjach MP, które mnie ominęły.
Chociaż spotkanie było krótkie, bardzo jestem zadowolona że do niego doszło. Obie dziewczyny są strasznie miłe i w sumie zwykle powoli rozkręcam się wśród nowopoznanych osób, tutaj tej "blokady" praktycznie nie odczułam. No i postanowiłyśmy z dziewczynami: liczba osób na kolejnym zlocie ma być dwucyfrowa. Dziękuję Amelii i agusi za to spotkanie!
P.S. Lion, żałujemy że nie dotarłeś |
|
Autor |
Otherwoman
Administrator
Administrator
|
Dodane dnia 06-05-2012 22:31 |
|
|
Strasznie żałuję, że mnie z wami nie było Strasznie fajnie byłoby zobaczyć znów dziewczyny i, co ważne, poznać wreszcie mremkę! Zgodzę się też ze słowami mremki:
w sumie zwykle powoli rozkręcam się wśród nowo poznanych osób, tutaj tej "blokady" praktycznie nie odczułam.
osobiście mam tak na każdym zlocie, co jest jakimś ewenementem, widocznie "forumciowa rodzinka" dobrze wpływa na samopoczucie
Mremkę niestety ominęła wielka (w dosłownym znaczeniu tego słowa) atrakcja w postaci kota Amelii
szkoda, że nie macie jakichś fotek
|
|
Autor |
agusia
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 06-05-2012 22:31 |
|
|
Emilią, dobrze pamiętasz!
Jest focia, Amelka wrzuci
140 osób ginie rocznie od uderzenia papajem.
Edytowane przez agusia dnia 06-05-2012 22:32 |
|
Autor |
Otherwoman
Administrator
Administrator
|
Dodane dnia 06-05-2012 22:39 |
|
|
agusia, pamiętasz nasze liczenie? Chyba znowu mnie wyprzedzasz
|
|
Autor |
agusia
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 06-05-2012 22:43 |
|
|
haha, musimy się jakoś umówić, że np. której licznik będzie wyższy za 6 miesięcy, wygrywa i przegrana coś wygranej stawia
|
Autor |
Otherwoman
Administrator
Administrator
|
Dodane dnia 06-05-2012 22:45 |
|
|
agusia napisał/a:
haha, musimy się jakoś umówić, że np. której licznik będzie wyższy za 6 miesięcy, wygrywa i przegrana coś wygranej stawia
Deal
ale ten, komu uda się spotkać z Lionem powinien dostać 5 punktów dodatkowo
|
|
Autor |
Lion
Użytkownik
Postać: shimano
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 06-05-2012 22:47 |
|
|
Otherwoman napisał/a:
agusia napisał/a:
Deal
ale ten, komu uda się spotkać z Lionem powinien dostać 5 punktów dodatkowo
|
|
Autor |
agusia
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 06-05-2012 22:49 |
|
|
5? 500 chyba to co, 6 miesięcy?
|
Autor |
Otherwoman
Administrator
Administrator
|
Dodane dnia 06-05-2012 23:32 |
|
|
agusia napisał/a:
5? 500 chyba to co, 6 miesięcy?
|
|
Autor |
Flaku
Użytkownik
Postać: Żyd
|
Dodane dnia 06-05-2012 23:40 |
|
|
Kiedy zlot w Rozdzielu? |
|
Autor |
agusia
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 06-05-2012 23:48 |
|
|
Wpadnij Flaczku do Krakowa kiedyś, to się jeszcze z Umbą skrzykniemy
|
Autor |
Otherwoman
Administrator
Administrator
|
Dodane dnia 06-05-2012 23:49 |
|
|
agusia napisał/a:
nie, lepiej do Warszawy
|
|
Autor |
Flaku
Użytkownik
Postać: Żyd
|
Dodane dnia 06-05-2012 23:53 |
|
|
agusia napisał/a:
Gdzie ty mieszkasz? Skąd wiesz gdzie ja mieszkam?
Możliwe, że będę studiował na tej wiosce, czyli tak jesienią
Edytowane przez Flaku dnia 06-05-2012 23:55 |
|