4 lata temu było spoko, nie znał mnie nikt, a i tak przez czasu brak chciałem by tydzień miał 8 dni.
Jako 15-latek nie złożyłem wyjaśnień, gdy wziąłem za majka to już miałem lat 16.
Miałem swój numer 23, jak Sparrow, ale Walter nie Jack, #Fingerling.
Stąd się wzięło moje zamiłowanie do treści brat. A umrę pewnie całkiem młodo, mając nie wiem 42?
4 lata temu było spoko, nie znał mnie nikt, a i tak przez czasu brak chciałem by tydzień miał 8 dni.
Jako 15-latek nie złożyłem wyjaśnień, gdy wziąłem za majka to już miałem lat 16.
Stąd się wzięło moje zamiłowanie do treści brat. A umrę pewnie całkiem młodo, mając nie wiem 42?
We dwoje max. troje nie miałbym nic przeciwko, z kimś kogo naprawdę lubię. Ale osoby które z kolei ze mną by tak chciały nie istnieją, więc nie mam za dużo do gadania
Lion napisał/a:
We dwoje max. troje nie miałbym nic przeciwko, z kimś kogo naprawdę lubię. Ale osoby które z kolei ze mną by tak chciały nie istnieją, więc nie mam za dużo do gadania
masz koty
We are all evil in some form or another, are we not?
Lion napisał/a:
masz koty
no właśnie nie, gdyż swoje mieszkanie muszę opuścić, bo się najdzie koleżanek mamy, a ja nie mam drzwi i nie byłoby się gdzie schować, dlatego będę w innym mieszkaniu całkiem sam. Ale nie będzie tak źle, szampana już mam, odpalę dobry film, porozmyślam, czyli normalka
Lion napisał/a:
masz koty
no właśnie nie, gdyż swoje mieszkanie muszę opuścić, bo się najdzie koleżanek mamy, a ja nie mam drzwi i nie byłoby się gdzie schować, dlatego będę w innym mieszkaniu całkiem sam. Ale nie będzie tak źle, szampana już mam, odpalę dobry film, porozmyślam, czyli normalka
nie masz drzwi?
my też mamy już odpowiedni film do odpalenia
We are all evil in some form or another, are we not?
Kontakty (empatia, ekstrawertyzm, posiadanie wielu znajomych, uwielbienie grup i tłumów, interesowanie się odgrywaniem roli w społeczeństwie)
95 - Casines
85 - agusia 45 - Lincoln
35 - Otherwoman, adi1991 25 - Umbastyczny, mremka
20 - Lion
5 - Flaku
Ruch (energia, aktywność, ruchliwość, dobra koordynacja ruchowa, nauka poprzez działanie)
85 - Casines
80 - Lincoln 50 - Lion, Otherwoman
45 - Umbastyczny
40 - adi1991
35 - agusia, mremka 25 - Flaku
Logika (talent do matematyki, racjonalizm, szufladkowanie rzeczy, myślenie abstrakcyjne, zamiłowanie do naukowych eksperymentów)
95 - Umbastyczny
85 - Casines
80 - adi1991
75 - Lincoln
70 - mremka 45 - Otherwoman
35 - Lion, Flaku 10 - agusia
Język (lubienie gierek słownych, docenianie rymów, talent do pisania, zamiłowanie do czytania, chęć do uczenia się języków)
80 - Lion, Otherwoman 65 - Umbastyczny, Casines
60 - agusia
55 - Lincoln
50 - mremka
35 - Flaku 30 - adi1991
Muzyka (miłość do muzyki, poczucie rytmu, talent do grania/śpiewania/komponowania, konto na laście, częste podśpiewywanie/gwizdanie/tupanie)
90 - Lion
85 - mremka
80 - agusia 60 - Lincoln
55 - Umbastyczny, Casines 25 - Flaku
20 - adi1991
10 - Otherwoman
Introspekcja (introwersja, spędzanie czasu na myśleniu, filozofowaniu, reflektowaniu się, niezależność, zgłębienie siebie, praca w pojedynkę)
90 - Lion
80 - Lincoln
70 - Umbastyczny 60 - Otherwoman
50 - agusia
45 - Casines
40 - Flaku, mremka, adi1991
Super robota Lion! A myślałeś, że nikt oprócz Ciebie tego nie zrobi Co do wyników - wydaje mi się, że w sporym stopniu odzwierciedlają rzeczywistość
Fajny spis Chociaż akurat u mnie trochę dziwnie to wyszło, bo jednak nie zgodziłbym się z niektórymi wynikami. Np. introspekcja, gdzie powinienem być zdecydowanie wyżej. Być może coś pomieszałem z tym angielskim, ale co tam
Edytowane przez Flaku dnia 01-01-2013 17:40
Otherwoman 04/10/2024 11:29 Dziś opowiadam mojej mamie o tym jak wczoraj pomagałam ratować rannego gołębia i w tym momencie gołąb pierdutnął o szybę tak, że został na niej rozmazany ślad...
Otherwoman 04/10/2024 11:26 Kurcze, miałam dziś sytuację iście lostowa. Akurat wczoraj oglądałam odcinek Special, gdzie Walt gadał o ptakach i wtedy ptak rozbił się o szybę.