Autor |
RE: ZLOsT |
agusia
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 04-12-2011 22:59 |
|
|
zachęcam raz jeszcze do wzięcia udziału w zlocie. Ostatnie dni na podjęcie decyzji
140 osób ginie rocznie od uderzenia papajem. |
|
Autor |
Lion
Użytkownik
Postać: shimano
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 04-12-2011 23:03 |
|
|
zniechęcam raz jeszcze do wzięcia udziału w zlocie. Ostatnie dni na podjęcie decyzji |
|
Autor |
Furfon
Użytkownik
Postać: Helena
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 04-12-2011 23:32 |
|
|
Lion napisał/a:
zniechęcam raz jeszcze do wzięcia udziału w zlocie. Ostatnie dni na podjęcie decyzji
Możesz podać argumenty, które mnie przekonają? Proszę
|
|
Autor |
Lion
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 04-12-2011 23:36 |
|
|
Furfon napisał/a:
Lion napisał/a:
zniechęcam raz jeszcze do wzięcia udziału w zlocie. Ostatnie dni na podjęcie decyzji
Nie |
|
Autor |
Furfon
Użytkownik
Postać: Helena
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 04-12-2011 23:49 |
|
|
Lion napisał/a:
Furfon napisał/a:
Lion napisał/a:
Nie
Szkoda
|
|
Autor |
Otherwoman
Administrator
Postać: Trey
Administrator
|
Dodane dnia 10-12-2011 23:55 |
|
|
Ja już po zloście, April jeszcze w drodze, a reszta baluje do rana w Katowicach.
Cóż mogę napisać? Dobrze się bawiłam, poznałam nowych forumowiczów i spotkałam starych. Zdaje się, że to był najliczniejszy jak dotąd zlot, gdyż pojawiło się aż 11 osób. Gdyby dobili jeszcze mremka, adi i Furfon, byłoby z pewnością jeszcze fajniej
Napisze po kolei swoją relację ze zlotu, reszta pewnie potem się wypowie.
Dojechałam na miejsce... pierwsza Zatem czekała na nie jedynie weirdOther, która mieszka w Katowicach. Wkrótce dołączył też Amos i agusia, a potem reszta darltonów, po czym udaliśmy się do knajpy jakiejśtam i zamówiliśmy trzy ogromne pizze, które jedliśmy chyba przez pięć godzin (choć w przypadku April "jedliśmy" nie wyczerpuje całej gamy czynności, które przy tym wykonywała Gadaliśmy o wszystkim: o forum, obgadaliśmy połowę forumowiczów, o darltonie, spamie adiego, Lost, serialach, dawnych zlotach i powspominaliśmy stare dobre czasy
Zdaje się, że padło parę interesujących kwestii, np. o popełnianiu samobójstwa siekierą autorstwa agusi, o tym, jak to LaFleur dałby sobie "członka uciąć" za to, że wyspa na koniec Lost zostanie zatopiona; czy moim "sex on the beach" do Amosa (jego mina ) oraz mina kelnerki, gdy krzyknęłam "cicho", a ona pytała, czy to do niej Warta uwagi były także miny darltonów, gdy ułożyć napis "MP" z resztek jedzenia i emotę "" z dodatków do pizzy...
Ogółem było przyjemnie, wesoło, zabawnie. Nagadaliśmy się ze sobą, zintegrowaliśmy z darltonami i to jest na duży plus. Powinniśmy trzymać się razem, bo tylko my zostaliśmy z całej rzeczy dawnych fanów Lost.
Zdjęcia będą pewnie, jak wrzuci je April, choć większość jest... eee dziwna. Pozy "na sercia", nasze głupawki i "walking dead" przed dworcem być może nie są dziełem sztuki najwyższej klasy i nie oddają świetnej atmosfery zlostu. Tak czy inaczej, było super i zapraszam na kolejny zlot, który odbędzie się.... ale to zostawmy na później, w odpowiednim czasie informacja trafi na forum
We are all evil in some form or another, are we not?
Edytowane przez Otherwoman dnia 10-12-2011 23:56 |
|
Autor |
Lion
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 11-12-2011 00:04 |
|
|
Otherwoman napisał/a:
Nagadaliśmy się ze sobą, zintegrowaliśmy z darltonami i to jest na duży plus. Powinniśmy trzymać się razem, bo tylko my zostaliśmy z całej rzeczy dawnych fanów Lost.
lol |
|
Autor |
Lincoln
Mistrz Gry
Mistrz Gry
|
Dodane dnia 11-12-2011 00:08 |
|
|
Fajnie przeczytać, że ZLOsT się udał
4 lata temu było spoko, nie znał mnie nikt, a i tak przez czasu brak chciałem by tydzień miał 8 dni.
Jako 15-latek nie złożyłem wyjaśnień, gdy wziąłem za majka to już miałem lat 16.
Miałem swój numer 23, jak Sparrow, ale Walter nie Jack, #Fingerling.
Stąd się wzięło moje zamiłowanie do treści brat. A umrę pewnie całkiem młodo, mając nie wiem 42?
|
|
Autor |
Lion
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 11-12-2011 00:09 |
|
|
Przecież to zlot zajebistych darltonów. nie mógł się nie udać |
|
Autor |
agusia
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 11-12-2011 01:46 |
|
|
Dla mnie rewelacja, świetny zlost, genialna forma spędzenia soboty Ciągle utrzymuję się w przekonaniu, że kto omija takie akcje traci spooooro świetnej zabawy. Darltonowie okazali się niesamowicie sympatyczni. Lafleur ma trochę nasrane, ale to zdecydowanie na plus Poza na sercia! Czekam niecierpliwie na te focie!
Arletka jeszcze nie dodała o naszej głównej rozkminie dnia dzisiejszego: który forumowicz przyjechałby na nasz zlost, gdybyśmy umarli?
140 osób ginie rocznie od uderzenia papajem. |
|
Autor |
mremka
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 11-12-2011 11:14 |
|
|
(lol Lion, skąd ta niechęć do darltonów?)
Więc jednak adi i Furfon nie dotarli?
Cóż, kolejny zlot, który uznajecie za bardzo udany, więc to chyba powoli staje się normą. Ja tego wieczora bawiłam się nieporównywalnie gorzej, bo dostałam z bukietu ślubnego w twarz tak że przez 15 minut nie mogłam zatamować krwawienia z nosa i musiałam po północy, niczym Kopciuszek, opuścić imprezę.
To następny zlot teraz proponuję chociaż odrobinę bardziej w stronę Polski północnej! |
|
Autor |
April
Użytkownik
Postać: Christopher Jones
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 11-12-2011 11:56 |
|
|
To ja tylko dodam od siebie, że mi się mega, ale to mega podobało! I możecie naprawdę żałować, że was nie było. Co prawda, na początku było sztywniacko trochę, ale jak tylko dotarliśmy do tego pubu to zabawa się rozkręciła! Oczywiście ja Other i agusia miałyśmy cały czas głupawki, których nikt nie rozumiał, ale to mały szczegół.
A i biegłam sama za pociągiem Arlety tak jak obiecałam. Zlot zaliczam do udanych no i oczywiście mam zamiar wybrać się na następny!
Ps. Mremka, ci współczuję.
|
|
Autor |
Otherwoman
Administrator
Administrator
|
Dodane dnia 11-12-2011 16:12 |
|
|
April napisał/a:
A i biegłam sama za pociągiem Arlety tak jak obiecałam.
no tak, zapomniałam o tym napisać
Jestem ciekawa, co darltoni pomyśleli, gdy April biegła za pociągiem
Niestety mremko, obawiam się, że najbliżej północy Polski to będzie Warszawa. Zlot w Warszawie tez już wstępnie zaplanowaliśmy i mam nadzieję, że zjawi się na nim także sporo ludzi
|
|
Autor |
adi1991
Użytkownik
Postać: Wojciech Janusz
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 11-12-2011 20:04 |
|
|
Otherwoman napisał/a:
Niestety mremko, obawiam się, że najbliżej północy Polski to będzie Warszawa. Zlot w Warszawie tez już wstępnie zaplanowaliśmy i mam nadzieję, że zjawi się na nim także sporo ludzi
Warszawa może nie jest idealnym miejscem jak dla mnie ale już na pewno lepszym niż Katowice
|
|
Autor |
April
Użytkownik
Postać: Christopher Jones
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 11-12-2011 20:10 |
|
|
Adi jak zwykle marudzisz. Ja do Wawy mam ponad 7 godzin, a pewnie się zjawie.
|
|
Autor |
Lion
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 11-12-2011 20:18 |
|
|
A będą fotki z tego zlostu czy nie? |
|
Autor |
Otherwoman
Administrator
Administrator
|
Dodane dnia 11-12-2011 20:24 |
|
|
Lion napisał/a:
A będą fotki z tego zlostu czy nie?
nie
|
|
Autor |
Lion
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 11-12-2011 20:25 |
|
|
Otherwoman napisał/a:
Lion napisał/a:
nie
aha |
|
Autor |
Flaku
Użytkownik
Postać: Żyd
|
Dodane dnia 11-12-2011 20:27 |
|
|
Lion napisał/a:
Otherwoman napisał/a:
Lion napisał/a:
nie
aha
Czyli wszystko jasne
|
|
Autor |
adi1991
Użytkownik
Postać: Wojciech Janusz
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 11-12-2011 20:33 |
|
|
April napisał/a:
Adi jak zwykle marudzisz. Ja do Wawy mam ponad 7 godzin, a pewnie się zjawie.
ja jestem z natury marudny choć jakby ktoś mnie poznał lepiej na żywo to by powiedział że jestem aż za spokojny, ja do Warszawy zaś z Torunia mam 3h pociągiem co bym jeszcze zniósł
|
|