Nie mogę patrzeć na jego mordę. Ale i tak obejrzę, bo uwielbiam taką tematykę.
No i Ian McShane <3
Ja czekam na Into the Storm. Swoją drogą wiecej katastroficznych powinni robić. NO I DOBRYCH. Bo np. taki 2012 to była kpina.
I więcej filmów o zombie!
no to niby fantastyka to takie ogólne
ale fantastyka naukowa, czyli SF jest akurat dalekie od typowej fantastyki (fantasy, horror), więc gra "naturalna" jest jak najbardziej ok, bo to jakby jest rzeczywistość
We are all evil in some form or another, are we not?
Czy ja mówiłam już, że Helena jest genialna? Pewnie z milion razy, ale powiem to jeszcze raz. W roli Taylor jest zajebista. Ja nie mogłam się na nią napatrzeć. Film jak film, historia Burtona i Taylor dość ciekawa. Dość. Ale to dla gry H.B.Carter trzeba ten film obejrzeć. Bo to ona w nim błyszczy, jak Taylor w filmowej sztuce.
9/10
We are all evil in some form or another, are we not?
Ale ona paskudnie wygląda na tym plakacie Gorzej inż Lohan, a to nie lada wyzwanie
A ja wreszcie obejrzałam trylogię Mad Maxa (tak, nowa wersja wchodząca do kin za rok i Tom Hardy mnie skutecznie zmotywowało, by przełożyć Maxa przed Robocopa). Trzecia część jest do dupy. Lepiej by było, gdyby świnie w chlewie zeżarły te wszystkie dzieci
Otherwoman 04/10/2024 11:29 Dziś opowiadam mojej mamie o tym jak wczoraj pomagałam ratować rannego gołębia i w tym momencie gołąb pierdutnął o szybę tak, że został na niej rozmazany ślad...
Otherwoman 04/10/2024 11:26 Kurcze, miałam dziś sytuację iście lostowa. Akurat wczoraj oglądałam odcinek Special, gdzie Walt gadał o ptakach i wtedy ptak rozbił się o szybę.