PS. Proponuję wprowadzić zasadę dawania filmów, które widziała maksymalnie jedna osoba z klubu (nie licząc osoby dającej) smiley
czemu akurat jedna osoba i czemu nie licząc osoby dającej?
myślałem że odpiszesz "faszysta" ale ok
1) Jedna osoba - bo to jeszcze nie jest tak dużo w stosunku do liczby osób w tym klubie.
2) Oprócz osoby dającej - bo jak ktoś ma ochotę dać film który sam już widział to jego sprawa.
10/10
1. Ai no mukidashi 9/10
2. Miasto Boga 8/10
3. Przesłuchanie
4. Zapach kobiety 7/10
5. Bogowie
6. Witaj w klubie
7. Wstyd
8. Rocky 6/10
9. Enid
10. Big Bang 5/10
11. Rozmowy z innymi kobietami
12. Non-Stop
13. Dzień 3/10
14. Filozofowie
9/10
1. Wstyd 8/10
2. Zapach kobiety
3. Przesłuchanie 7/10
4. Miasto Boga
5. Witaj w klubie
6. Bogowie 6/10
7. Rozmowy z innymi kobietami 5/10
8. Enid
9. Non-Stop
10. Dzień
11. Big Bang 4/10
12. Filozofowie
Jak cos, to ja lub umba bysmy mogli spakowac ten film i wrzucic na dysk google, wtedy byscie nie placili za pobranie z chomika. Ale bardzo szybko siepobiera, wiec jak wolicie.
We are all evil in some form or another, are we not?
PS. Proponuję wprowadzić zasadę dawania filmów, które widziała maksymalnie jedna osoba z klubu (nie licząc osoby dającej) smiley
czemu akurat jedna osoba i czemu nie licząc osoby dającej?
myślałem że odpiszesz "faszysta" ale ok
1) Jedna osoba - bo to jeszcze nie jest tak dużo w stosunku do liczby osób w tym klubie.
2) Oprócz osoby dającej - bo jak ktoś ma ochotę dać film który sam już widział to jego sprawa.
Krótko i treściwie. Pierwsza część mi się podobała, druga już nie. Jeśli już film o świecie po apokalipsie to dla mnie powinien wyglądać tak jak do śmierci w piwnicy, a potem coś wyjaśniać, a nie tak jak tu mamy najpierw dobry początek, a potem zwyczajową rozpierduchę trwającą pół filmu. Wyszło na to, że jedni jedli ludzi, a drudzy nie jak by nie można było czegoś uprawiać lub czegoś hodować.
Analiza filmowa nr 3: Największe różnice między oceną klubowicza, a oceną średnią (w zakresie jednego filmu)
+3,86: Flaku dla Wstydu
+3,00: Amaranta dla Dnia
-2,71: Lion dla Filozofów
+2,43: adi1991 dla Big Bang
+2,29: Otherwoman i Umbastyczny dla Filozofów
-2,12: mrOTHER dla Rozmów z innymi kobietami
Ciekawostką jest, że każdy miał dokładnie jeden taki przypadek powyżej 2 pkt.
Edytowane przez Lion dnia 03-08-2015 00:49
Otóż w środę rano wyjeżdżam i wracam dopiero w poniedziałek. Teraz jednak jest moja kolej na film. Wolicie zatem, żebym podała film we wtorek wieczorem czy dopiero po weekendzie???????
We are all evil in some form or another, are we not?