Autor |
RE: Ankieta |
Otherwoman
Administrator
Postać: Trey
Administrator
|
Dodane dnia 26-10-2011 19:44 |
|
|
Lincoln, a ty chyba nie powinieneś tego czytać. To znaczy mi to nie przeszkadza, ale temat był ukryty właśnie po to, by nie psuć między innymi twojego dobrego smaku. Widać jednak lubisz takie rzeczy
We are all evil in some form or another, are we not?
|
|
Autor |
Michal
Użytkownik
Postać: Gregory Cooper
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 26-10-2011 19:45 |
|
|
Dałeś radę Lion, brawo
|
|
Autor |
Lincoln
Mistrz Gry
Mistrz Gry
|
Dodane dnia 26-10-2011 19:55 |
|
|
Otherwoman napisał/a:
To znaczy mi to nie przeszkadza
To dobrze. Ja też sobie jakoś z tym radzę. I dziękuję za troskę
4 lata temu było spoko, nie znał mnie nikt, a i tak przez czasu brak chciałem by tydzień miał 8 dni.
Jako 15-latek nie złożyłem wyjaśnień, gdy wziąłem za majka to już miałem lat 16.
Miałem swój numer 23, jak Sparrow, ale Walter nie Jack, #Fingerling.
Stąd się wzięło moje zamiłowanie do treści brat. A umrę pewnie całkiem młodo, mając nie wiem 42?
|
|
Autor |
Otherwoman
Administrator
Administrator
|
Dodane dnia 26-10-2011 20:05 |
|
|
Wiesz, z drugiej strony interesująca jest twoja postawa. Raz się oburzasz takimi postami (np. w mp13), a drugim razem nie możesz się powstrzymać, by ich nie przeczytać Może jednak masz coś z dewianta w sobie
Inni game masterzy i admini jakoś nie poruszali tego tematu
|
|
Autor |
agusia
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 26-10-2011 20:13 |
|
|
My nie miałyśmy dostępu
140 osób ginie rocznie od uderzenia papajem. |
|
Autor |
April
Użytkownik
Postać: Christopher Jones
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 26-10-2011 20:14 |
|
|
agusia napisał/a:
My nie miałyśmy dostępu
Kula, my jesteśmy tylko plebsem. |
|
Autor |
Arctic
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 26-10-2011 20:15 |
|
|
April napisał/a:
agusia napisał/a:
My nie miałyśmy dostępu
Kula, my jesteśmy tylko plebsem.
Ja też nie miałem dostępu
Fear of a name increases fear of a thing itself. |
|
Autor |
jazeera
Użytkownik
Postać: Uchechi Anonaba
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 26-10-2011 20:18 |
|
|
Arctic napisał/a:
April napisał/a:
agusia napisał/a:
My nie miałyśmy dostępu
Kula, my jesteśmy tylko plebsem.
Ja też nie miałem dostępu
Ani ja!
a nie, ja nie byłam modem, zapomniałam.
all we really need to survive is one person who truly loves us
-Penelope Widmore
Edytowane przez jazeera dnia 26-10-2011 20:18 |
|
Autor |
Lincoln
Mistrz Gry
Mistrz Gry
|
Dodane dnia 26-10-2011 20:18 |
|
|
Kwestia jest taka, że mnie w ogóle nie znasz i bazujesz na stereotypach. (Ja też na takich bazowałem w odniesieniu do Umbastycznego, a teraz mój stosunek do niego zmienił się praktycznie o 180 stopni). Posty jako takie mi nie przeszkadzają. Przeszkadzało mi to, że pojawiały się w edycji z założenia normalniej fabularnie. Jest edycja totalnie luźna - można pisać co się chce. Każdy przed startem wie, czego może oczekiwać. A jak się robi edycję bardziej poważną, to nie podoba mi się, że kilka osób zniechęca do niej większość graczy. To tyle w ramach wyjaśnienia mojej postawy.
No, to ciekawe. Bo od kogoś się o tym dowiedziałem. Ale to było poza forum, więc powiedzmy, że masz rację.
4 lata temu było spoko, nie znał mnie nikt, a i tak przez czasu brak chciałem by tydzień miał 8 dni.
Jako 15-latek nie złożyłem wyjaśnień, gdy wziąłem za majka to już miałem lat 16.
Stąd się wzięło moje zamiłowanie do treści brat. A umrę pewnie całkiem młodo, mając nie wiem 42?
|
|
Autor |
adi1991
Użytkownik
Postać: Wojciech Janusz
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 26-10-2011 20:27 |
|
|
ja dam do takich tematów nigdy dostępu nie będę mieć bo nikt o zdrowych zmysłach nigdzie mnie modem czy adminem nie zrobi
|
|
Autor |
Otherwoman
Administrator
Administrator
|
Dodane dnia 26-10-2011 20:45 |
|
|
Lincoln napisał/a:
Kwestia jest taka, że mnie w ogóle nie znasz i bazujesz na stereotypach. (Ja też na takich bazowałem w odniesieniu do Umbastycznego, a teraz mój stosunek do niego zmienił się praktycznie o 180 stopni). Posty jako takie mi nie przeszkadzają. Przeszkadzało mi to, że pojawiały się w edycji z założenia normalniej fabularnie. Jest edycja totalnie luźna - można pisać co się chce. Każdy przed startem wie, czego może oczekiwać. A jak się robi edycję bardziej poważną, to nie podoba mi się, że kilka osób zniechęca do niej większość graczy. To tyle w ramach wyjaśnienia mojej postawy.
No, to ciekawe. Bo od kogoś się o tym dowiedziałem. Ale to było poza forum, więc powiedzmy, że masz rację.
no pewnie, ze cię nie znam i nie moge mieć prawidłowej oceny przecież. Żeby stereotypy, to nie, raczej nigdy się nimi nie kieruję - a co do mojej oceny (np. sztywniaki vs. dewianci) - to ja się zwykle po prostu zbijam i nie piszę wszystkiego, co o kimś naprawdę sądzę, gdyz nie widzę takiej potrzeby. Pewne rzeczy zachowuję dla siebie. A powiem ci jedno - bardzo byś się zdziwił, jakbyś znał moje myśli odnośnie twojej osoby
adi1991 napisał/a:
ja dam do takich tematów nigdy dostępu nie będę mieć bo nikt o zdrowych zmysłach nigdzie mnie modem czy adminem nie zrobi
adi, byłeś kiedyś przez 10 minut modem kosza na z24, mam gdzieś jeszcze nawet screena z tego
Edytowane przez Otherwoman dnia 26-10-2011 20:47 |
|
Autor |
Umbastyczny
Użytkownik
Postać: Cynthia Hickey
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 26-10-2011 21:08 |
|
|
Lol, jaka rozmowa.
Pozwolę sobie zadać głupie pytanie. Lincoln, Twoje posty z godziny 19:24 i 19:55 w tym temacie są z nutą żartu czy są całkowicie poważne? Bo czytając je nie mam pewności, a chciałbym dobrze zrozumieć Twój przekaz.
PS: Ja też nie mam dostępu do takich rzeczy.
PS2: W zasadzie każdy mod/admin może mieć dostęp do takich rzeczy. April, agusia przykro mi, ale straciłyście swą szansę. Musicie się znowu zgłosić na MG.
PS3: Fragment o Lincolnie jako ofierze jest rzeczywiście zabawny. (choć może lekko niemiły)
PS4: Ja też zmieniłem swój pogląd na temat Lincolna. Rzecz jasna na lepsze. Ale nie wiem czemu on zmienił o mnie zdanie. Wydaje mi się, że ciągle zachowuję się tak samo, tzn. tak jak w MP15, ale może się mylę.
PS5: Nie wiem jaki to ma związek, ale jak siedziałem u fryzjera i patrzyłem się w lustro to doszedłem do wniosku, że mam zajebistą twarz.
Pozdro
A może w Ravenclawie
Zamieszkać Wam wypadnie
Tam płonie kij w odbycie,
Tam pedziem będziesz snadnie. |
|
Autor |
agusia
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 26-10-2011 21:10 |
|
|
PS5: Nie wiem jaki to ma związek, ale jak siedziałem u fryzjera i patrzyłem się w lustro to doszedłem do wniosku, że mam zajebistą twarz.
zabawne
140 osób ginie rocznie od uderzenia papajem. |
|
Autor |
panda
Użytkownik
Postać: Cherrrie Swanson
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 26-10-2011 21:13 |
|
|
to samo miałam napisać |
|
Autor |
April
Użytkownik
Postać: Christopher Jones
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 26-10-2011 21:14 |
|
|
panda napisał/a:
to samo miałam napisać
Muahahahahaha, piątka dziewczyny! |
|
Autor |
Otherwoman
Administrator
Administrator
|
Dodane dnia 26-10-2011 21:15 |
|
|
Umbastyczny napisał/a:
Umba, rozwaliłeś system
|
|
Autor |
Lincoln
Mistrz Gry
Mistrz Gry
|
Dodane dnia 26-10-2011 21:17 |
|
|
Pozwolę sobie zadać głupie pytanie. Lincoln, Twoje posty z godziny 19:24 i 19:55 w tym temacie są z nutą żartu czy są całkowicie poważne? Bo czytając je nie mam pewności, a chciałbym dobrze zrozumieć Twój przekaz.
Z pewnością nie całkowicie poważnie. Dla mnie (jak zapewne dla wszystkich mam nadzieję) forum to jedna z form spędzenia wolnego czasu i nawet jak są kłótnie to nie z jakimś jadem, tylko tak, żeby się coś działo. A, że nie było emotek? Po prostu nie było Chyba, że o coś innego Ci chodziło, bo chyba też do końca nie zrozumiałem.
|
|
Autor |
jazeera
Użytkownik
Postać: Uchechi Anonaba
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 26-10-2011 21:18 |
|
|
Umba, LOL
all we really need to survive is one person who truly loves us
-Penelope Widmore
|
|
Autor |
Umbastyczny
Użytkownik
Postać: Cynthia Hickey
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 26-10-2011 21:22 |
|
|
agusia, panda, April - lądujecie na mojej czarnej liście
Lincoln - chodzi mi o to, że właśnie brak emotek i dość oficjalny ton w tamtych postach może wskazywać na to, że np. jesteś urażony 5 punktami jako ofiara.
A może w Ravenclawie
Zamieszkać Wam wypadnie
Tam płonie kij w odbycie,
Tam pedziem będziesz snadnie. |
|
Autor |
Otherwoman
Administrator
Administrator
|
Dodane dnia 26-10-2011 21:28 |
|
|
Umbastyczny napisał/a:
Lincoln - chodzi mi o to, że właśnie brak emotek i dość oficjalny ton w tamtych postach może wskazywać na to, że np. jesteś urażony 5 punktami jako ofiara.
bycie moją ofiarą, to zaszczyt
nie no, dobra... ale to i tak jest śmieszne
ja nie odebrałam posta Linca do końca na serio, ale chyba faktycznie jesteśmy zbyt mocno przyzwyczajeni do emotek i każdy post bez nich jest taki VPNowy (takie skojarzenie z z24).
|
|