Król wpadł po same pachy do beczki z woda utleniona. - powiedziała ba prędce Brienne, choć nikt w siedmiu krolestwach nie słyszał o takiej substancji. Wtem do namiotu wpadł sam ser Loras, również nagi, zaś na jego kuśce przywiązana była kokardka. Loras bowiem chciał zrobić prezent urodzinowy Renly'emu, a ponieważ nie było w całym królestwie żadnego modelu szat, którego Renly jeszcze nie wypróbował, ser Loras wpadł na pomysł, by samemu być podarunkiem. Biedak nie spodziewał się ujrzeć w namiocie swojego ukochanego rozebranego w towarzystwie Wielkiego Wróbla i, co gorsze, kobiety! Dlatego właśnie zwymiotował na lewą pachę Renly'ego, a Wróbel, widząc jaki nierząd panuje wśród lordów, postanowił wtrącić wszystkich do lochu. Dał znak swoim ludziom, którzy złapali i związali Renly'ego i Lorasa, a następnie całkiem nagich wyprowadzili z namiotu. Wszyscy mieszkańcy obozowiska zgromadzili się wokół i z wielkim zdziwieniem wytykali Renly'emu, że jako władca Siedmiu Królestw nie powinien mieć krótszej kuśki niż jakiś podrzędny szlachcina z rodu Tyrellów.
- Twój brat ma większego! - krzyczeli niezadowoleni żołdacy. Zanosiło się na bunt więc Renly postanowił udobruchać swoich poddanych.
- Moi drodzy poddani - zaczął i po chwili urwał, gdyż Wilki Wróbel popchnął go, by się nie zatrzymywał.
- Kiedy tylko wrócę, zarządzę legalizację związków partnerskich i bękartów w całym królestwie!
Taka herezja to było zbyt wiele na uszy biednego starego Wróbla. Wróbel zrobił się czerwony, wytrzeszczył oczy, chwycił nóż i powiedział:
- Jeśli to zrobisz, to i tak z tego nie skorzystasz - po czym uciął mu napletek.
- Teraz jesteś nie tylko pedałem, ale i żydem! Każdy w królestwie będzie Cię dyskryminował! Jedni ze względu na orientację, drudzy ze względu na religię, a większość przez jedno i drugie!
Całej sytuacji od dłuższego czasu przyglądała się Cersei, która celowo nasłała Wielkiego Wróbla na Renly'ego, by pozbyć się konkurenta do tronu. Cersei jednak nie była sama. Towarzyszył jej Ramsay Sn.. Bolton, który był zawiedziony, że skończyło się tylko na ucięciu napletka i ominie go kolacja. Mimo to postanowił część królewskiego przyrodzenia zachować dla siebie.
- Dajcie mi ten napletek. Potrzebuję go do zasadzenia plantacji napletków w swoim zamku. Cersei popatrzyła na Ramseya jak na człowieka pozbawionego rozumu i udała się w stronę swojego powozu, nie mają ochoty dłużej patrzeć na kuśkę Renly'ego...
We are all evil in some form or another, are we not?
Król wpadł po same pachy do beczki z woda utleniona. - powiedziała ba prędce Brienne, choć nikt w siedmiu krolestwach nie słyszał o takiej substancji. Wtem do namiotu wpadł sam ser Loras, również nagi, zaś na jego kuśce przywiązana była kokardka. Loras bowiem chciał zrobić prezent urodzinowy Renly'emu, a ponieważ nie było w całym królestwie żadnego modelu szat, którego Renly jeszcze nie wypróbował, ser Loras wpadł na pomysł, by samemu być podarunkiem. Biedak nie spodziewał się ujrzeć w namiocie swojego ukochanego rozebranego w towarzystwie Wielkiego Wróbla i, co gorsze, kobiety! Dlatego właśnie zwymiotował na lewą pachę Renly'ego, a Wróbel, widząc jaki nierząd panuje wśród lordów, postanowił wtrącić wszystkich do lochu. Dał znak swoim ludziom, którzy złapali i związali Renly'ego i Lorasa, a następnie całkiem nagich wyprowadzili z namiotu. Wszyscy mieszkańcy obozowiska zgromadzili się wokół i z wielkim zdziwieniem wytykali Renly'emu, że jako władca Siedmiu Królestw nie powinien mieć krótszej kuśki niż jakiś podrzędny szlachcina z rodu Tyrellów.
- Twój brat ma większego! - krzyczeli niezadowoleni żołdacy. Zanosiło się na bunt więc Renly postanowił udobruchać swoich poddanych.
- Moi drodzy poddani - zaczął i po chwili urwał, gdyż Wilki Wróbel popchnął go, by się nie zatrzymywał.
- Kiedy tylko wrócę, zarządzę legalizację związków partnerskich i bękartów w całym królestwie!
Taka herezja to było zbyt wiele na uszy biednego starego Wróbla. Wróbel zrobił się czerwony, wytrzeszczył oczy, chwycił nóż i powiedział:
- Jeśli to zrobisz, to i tak z tego nie skorzystasz - po czym uciął mu napletek.
- Teraz jesteś nie tylko pedałem, ale i żydem! Każdy w królestwie będzie Cię dyskryminował! Jedni ze względu na orientację, drudzy ze względu na religię, a większość przez jedno i drugie!
Całej sytuacji od dłuższego czasu przyglądała się Cersei, która celowo nasłała Wielkiego Wróbla na Renly'ego, by pozbyć się konkurenta do tronu. Cersei jednak nie była sama. Towarzyszył jej Ramsay Sn.. Bolton, który był zawiedziony, że skończyło się tylko na ucięciu napletka i ominie go kolacja. Mimo to postanowił część królewskiego przyrodzenia zachować dla siebie.
- Dajcie mi ten napletek. Potrzebuję go do zasadzenia plantacji napletków w swoim zamku.
Cersei popatrzyła na Ramseya jak na człowieka pozbawionego rozumu i udała się w stronę swojego powozu, nie mają ochoty dłużej patrzeć na kuśkę Renly'ego. Nie znosiła widoku kusiek, których nie miała w swojej kolekcji pod tytułem "Kuśki, które we mnie były". Cersei nienawidziła Renly'ego, bo wiedziała, że przez niego nie powiększy swojej kolekcji do wszystkich penisów Westeros. Najlepszą kuśką w jej kolekcji była kuśka...
A może w Ravenclawie
Zamieszkać Wam wypadnie
Tam płonie kij w odbycie,
Tam pedziem będziesz snadnie.
- Dajcie mi ten napletek. Potrzebuję go do zasadzenia plantacji napletków w swoim zamku.
Cersei popatrzyła na Ramseya jak na człowieka pozbawionego rozumu i udała się w stronę swojego powozu, nie mają ochoty dłużej patrzeć na kuśkę Renly'ego. Nie znosiła widoku kusiek, których nie miała w swojej kolekcji pod tytułem "Kuśki, które we mnie były". Cersei nienawidziła Renly'ego, bo wiedziała, że przez niego nie powiększy swojej kolekcji do wszystkich penisów Westeros. Najlepszą kuśką w jej kolekcji była kuśka Hodora, która mierzył całe 75 cm długości. Cersei zdobył ją...
Cersei popatrzyła na Ramseya jak na człowieka pozbawionego rozumu i udała się w stronę swojego powozu, nie mają ochoty dłużej patrzeć na kuśkę Renly'ego. Nie znosiła widoku kusiek, których nie miała w swojej kolekcji pod tytułem "Kuśki, które we mnie były". Cersei nienawidziła Renly'ego, bo wiedziała, że przez niego nie powiększy swojej kolekcji do wszystkich penisów Westeros. Najlepszą kuśką w jej kolekcji była kuśka Hodora, która mierzył całe 75 cm długości. Cersei zdobyła ją gdy w młodości udała się na sekswakacje w północne rubieże Królestwa. Mało kto wiedział, iż podczas jednej z upojnych nocy udało jej się uwieść nie tylko Hodora, ale także samego Eddarda Starka. Z ich związku narodził się Jon Snow i...
Cersei popatrzyła na Ramseya jak na człowieka pozbawionego rozumu i udała się w stronę swojego powozu, nie mają ochoty dłużej patrzeć na kuśkę Renly'ego. Nie znosiła widoku kusiek, których nie miała w swojej kolekcji pod tytułem "Kuśki, które we mnie były". Cersei nienawidziła Renly'ego, bo wiedziała, że przez niego nie powiększy swojej kolekcji do wszystkich penisów Westeros. Najlepszą kuśką w jej kolekcji była kuśka Hodora, która mierzył całe 75 cm długości. Cersei zdobyła ją gdy w młodości udała się na sekswakacje w północne rubieże Królestwa. Mało kto wiedział, iż podczas jednej z upojnych nocy udało jej się uwieść nie tylko Hodora, ale także samego Eddarda Starka. Z ich związku narodził się Jon Snow i jakiś karzeł, ale Cersei kazała od razu go zabić. Za to Eddard był świetnym elementem jej kolekcji, w przeciwieństwie do...
A może w Ravenclawie
Zamieszkać Wam wypadnie
Cersei popatrzyła na Ramseya jak na człowieka pozbawionego rozumu i udała się w stronę swojego powozu, nie mają ochoty dłużej patrzeć na kuśkę Renly'ego. Nie znosiła widoku kusiek, których nie miała w swojej kolekcji pod tytułem "Kuśki, które we mnie były". Cersei nienawidziła Renly'ego, bo wiedziała, że przez niego nie powiększy swojej kolekcji do wszystkich penisów Westeros. Najlepszą kuśką w jej kolekcji była kuśka Hodora, która mierzył całe 75 cm długości. Cersei zdobyła ją gdy w młodości udała się na sekswakacje w północne rubieże Królestwa. Mało kto wiedział, iż podczas jednej z upojnych nocy udało jej się uwieść nie tylko Hodora, ale także samego Eddarda Starka. Z ich związku narodził się Jon Snow i jakiś karzeł, ale Cersei kazała od razu go zabić. Za to Eddard był świetnym elementem jej kolekcji, w przeciwieństwie do Góry, który choć sam był wielki rozmiarem, kuskę miał wielkości orzeszka. W kolekcji Cersei brakowało jednak czegoś jeszcze. Królowa wciąz nie mogła się zdobyć na to by dołączyć do niej przyrodzenie Jame'a, które bywało czasem użyteczne. Zamiast tego postanowiła obciąć mu dłoń...
Cersei popatrzyła na Ramseya jak na człowieka pozbawionego rozumu i udała się w stronę swojego powozu, nie mają ochoty dłużej patrzeć na kuśkę Renly'ego. Nie znosiła widoku kusiek, których nie miała w swojej kolekcji pod tytułem "Kuśki, które we mnie były". Cersei nienawidziła Renly'ego, bo wiedziała, że przez niego nie powiększy swojej kolekcji do wszystkich penisów Westeros. Najlepszą kuśką w jej kolekcji była kuśka Hodora, która mierzył całe 75 cm długości. Cersei zdobyła ją gdy w młodości udała się na sekswakacje w północne rubieże Królestwa. Mało kto wiedział, iż podczas jednej z upojnych nocy udało jej się uwieść nie tylko Hodora, ale także samego Eddarda Starka. Z ich związku narodził się Jon Snow i jakiś karzeł, ale Cersei kazała od razu go zabić. Za to Eddard był świetnym elementem jej kolekcji, w przeciwieństwie do Góry, który choć sam był wielki rozmiarem, kuskę miał wielkości orzeszka. W kolekcji Cersei brakowało jednak czegoś jeszcze. Królowa wciąz nie mogła się zdobyć na to by dołączyć do niej przyrodzenie Jame'a, które bywało czasem użyteczne. Zamiast tego postanowiła obciąć mu dłoń, choć nie uczyniła tego sama. W zadaniu tym pośredniczył Człowiek Bez Twarzy. Aby zdobyć dłoń Królobójcy, Człowiek Bez Twarzy..
Edytowane przez Faraday dnia 04-06-2015 21:58
Królowa wciąz nie mogła się zdobyć na to by dołączyć do niej przyrodzenie Jame'a, które bywało czasem użyteczne. Zamiast tego postanowiła obciąć mu dłoń, choć nie uczyniła tego sama. W zadaniu tym pośredniczył Człowiek Bez Twarzy. Aby zdobyć dłoń Królobójcy, Człowiek Bez Twarzy przyjął postać kobiety bardzo podobnej do Cersei, ale z większymi cyckami, więc Jaime natychmiast się w niej zakochał. Nagle kobieta poprosiła go o rękę. Jaime uznał, że to robione dla żartu oświadczyny, więc powiedział "tak", nieświadomy tego, że Człowiek Bez Twarzy weźmie to na serio i faktycznie weźmie jego rękę. Jak to się wiąże z faktem nasłania na Renly'ego Wielkiego Wróbla? Otóż...
Królowa wciąz nie mogła się zdobyć na to by dołączyć do niej przyrodzenie Jame'a, które bywało czasem użyteczne. Zamiast tego postanowiła obciąć mu dłoń, choć nie uczyniła tego sama. W zadaniu tym pośredniczył Człowiek Bez Twarzy. Aby zdobyć dłoń Królobójcy, Człowiek Bez Twarzy przyjął postać kobiety bardzo podobnej do Cersei, ale z większymi cyckami, więc Jaime natychmiast się w niej zakochał. Nagle kobieta poprosiła go o rękę. Jaime uznał, że to robione dla żartu oświadczyny, więc powiedział "tak", nieświadomy tego, że Człowiek Bez Twarzy weźmie to na serio i faktycznie weźmie jego rękę. Jak to się wiąże z faktem nasłania na Renly'ego Wielkiego Wróbla? Otóż nijak, nie oszukujmy się. Wróćmy więc do Renly'ego. Jak na osobę, która pragnie zostać królem, Renly popłakał się ze strachu i wykrzyczał: ...
A może w Ravenclawie
Zamieszkać Wam wypadnie
Królowa wciąz nie mogła się zdobyć na to by dołączyć do niej przyrodzenie Jame'a, które bywało czasem użyteczne. Zamiast tego postanowiła obciąć mu dłoń, choć nie uczyniła tego sama. W zadaniu tym pośredniczył Człowiek Bez Twarzy. Aby zdobyć dłoń Królobójcy, Człowiek Bez Twarzy przyjął postać kobiety bardzo podobnej do Cersei, ale z większymi cyckami, więc Jaime natychmiast się w niej zakochał. Nagle kobieta poprosiła go o rękę. Jaime uznał, że to robione dla żartu oświadczyny, więc powiedział "tak", nieświadomy tego, że Człowiek Bez Twarzy weźmie to na serio i faktycznie weźmie jego rękę. Jak to się wiąże z faktem nasłania na Renly'ego Wielkiego Wróbla? Otóż nijak, nie oszukujmy się. Wróćmy więc do Renly'ego. Jak na osobę, która pragnie zostać królem, Renly popłakał się ze strachu i wykrzyczał: - Dlaczego jestem tak pedalski jak Umba, który nie odważył się stawić czoła opowiedzenia historii ręki Jaimego w kontekście Renly'ego i jego panowania?
Królowa wciąz nie mogła się zdobyć na to by dołączyć do niej przyrodzenie Jame'a, które bywało czasem użyteczne. Zamiast tego postanowiła obciąć mu dłoń, choć nie uczyniła tego sama. W zadaniu tym pośredniczył Człowiek Bez Twarzy. Aby zdobyć dłoń Królobójcy, Człowiek Bez Twarzy przyjął postać kobiety bardzo podobnej do Cersei, ale z większymi cyckami, więc Jaime natychmiast się w niej zakochał. Nagle kobieta poprosiła go o rękę. Jaime uznał, że to robione dla żartu oświadczyny, więc powiedział "tak", nieświadomy tego, że Człowiek Bez Twarzy weźmie to na serio i faktycznie weźmie jego rękę. Jak to się wiąże z faktem nasłania na Renly'ego Wielkiego Wróbla? Otóż nijak, nie oszukujmy się. Wróćmy więc do Renly'ego. Jak na osobę, która pragnie zostać królem, Renly popłakał się ze strachu i wykrzyczał:
- Dlaczego jestem tak pedalski jak Umba, który nie odważył się stawić czoła opowiedzenia historii ręki Jaimego w kontekście Renly'ego i jego panowania? Wielki Wróbel zdzielił Renly'ego w twarz, za to, że opowiada wyjątkowe głupoty i bluźnierstwa. Teraz gardził tym pederastą prawie tak samo jak mrOTHERem, a przecież...
A może w Ravenclawie
Zamieszkać Wam wypadnie
Królowa wciąz nie mogła się zdobyć na to by dołączyć do niej przyrodzenie Jame'a, które bywało czasem użyteczne. Zamiast tego postanowiła obciąć mu dłoń, choć nie uczyniła tego sama. W zadaniu tym pośredniczył Człowiek Bez Twarzy. Aby zdobyć dłoń Królobójcy, Człowiek Bez Twarzy przyjął postać kobiety bardzo podobnej do Cersei, ale z większymi cyckami, więc Jaime natychmiast się w niej zakochał. Nagle kobieta poprosiła go o rękę. Jaime uznał, że to robione dla żartu oświadczyny, więc powiedział "tak", nieświadomy tego, że Człowiek Bez Twarzy weźmie to na serio i faktycznie weźmie jego rękę. Jak to się wiąże z faktem nasłania na Renly'ego Wielkiego Wróbla? Otóż nijak, nie oszukujmy się. Wróćmy więc do Renly'ego. Jak na osobę, która pragnie zostać królem, Renly popłakał się ze strachu i wykrzyczał:
- Dlaczego jestem tak pedalski jak Umba, który nie odważył się stawić czoła opowiedzenia historii ręki Jaimego w kontekście Renly'ego i jego panowania?
Wielki Wróbel zdzielił Renly'ego w twarz, za to, że opowiada wyjątkowe głupoty i bluźnierstwa. Teraz gardził tym pederastą prawie tak samo jak mrOTHERem, a przecież w głębi duszy sam lubił od czasu do czasu pomacać chłopców praktykujących w zakonie. Zwłaszcza jego ostatni nabytek, Lancel...
Otherwoman 04/10/2024 11:29 Dziś opowiadam mojej mamie o tym jak wczoraj pomagałam ratować rannego gołębia i w tym momencie gołąb pierdutnął o szybę tak, że został na niej rozmazany ślad...
Otherwoman 04/10/2024 11:26 Kurcze, miałam dziś sytuację iście lostowa. Akurat wczoraj oglądałam odcinek Special, gdzie Walt gadał o ptakach i wtedy ptak rozbił się o szybę.