Autor |
RE: Ankieta |
Lion
Użytkownik
Postać: shimano
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 18-10-2011 18:15 |
|
|
agusia napisał/a:
przecież niedługo papaje.
nie marudź |
|
Autor |
Flaku
Użytkownik
Postać: Żyd
|
Dodane dnia 18-10-2011 18:31 |
|
|
Fajnie alfabetycznie uporządkowałeś
|
|
Autor |
Lincoln
Mistrz Gry
Mistrz Gry
|
Dodane dnia 18-10-2011 20:26 |
|
|
Aleś dowalił ankietę Myślałem, że ta najbliższa ma być jakaś luźniejsza, a podsumowanie za dwa miesiące, tak jak w zeszłym roku.
4 lata temu było spoko, nie znał mnie nikt, a i tak przez czasu brak chciałem by tydzień miał 8 dni.
Jako 15-latek nie złożyłem wyjaśnień, gdy wziąłem za majka to już miałem lat 16.
Miałem swój numer 23, jak Sparrow, ale Walter nie Jack, #Fingerling.
Stąd się wzięło moje zamiłowanie do treści brat. A umrę pewnie całkiem młodo, mając nie wiem 42?
|
|
Autor |
Lion
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 18-10-2011 21:16 |
|
|
Lincoln, trudno mi odczytać twoje myśli, ale od dziś będę się starał |
|
Autor |
Lincoln
Mistrz Gry
Mistrz Gry
|
Dodane dnia 18-10-2011 22:34 |
|
|
Wybacz, ale zmęczony jestem i w trakcie pisania zapominam o czym chciałem napisać
A chodzi mi o to, że dałeś teraz ankietę, która już całkiem niedawno będzie w podobnej formie wysyłana jako Złotej Papaje 2011. Chodzi o pozycje typu: ulubiony user, ulubiony temat itd. Moim zdaniem lepiej byłoby teraz zrobić takie luźniejsze kategorie jak: 3 pierwsze nicki, który user pasuje do komedii i temu podobne. Jaśniej?
4 lata temu było spoko, nie znał mnie nikt, a i tak przez czasu brak chciałem by tydzień miał 8 dni.
Jako 15-latek nie złożyłem wyjaśnień, gdy wziąłem za majka to już miałem lat 16.
Stąd się wzięło moje zamiłowanie do treści brat. A umrę pewnie całkiem młodo, mając nie wiem 42?
|
|
Autor |
adi1991
Użytkownik
Postać: Wojciech Janusz
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 18-10-2011 22:38 |
|
|
a co to za różnica czy będzie ankieta teraz czy za 2 miesiące?
|
|
Autor |
Otherwoman
Administrator
Postać: Trey
Administrator
|
Dodane dnia 18-10-2011 22:45 |
|
|
no ale przecież w tej ankiecie nie ma pytań odnośnie gry w MP, więc chyba to co innego niż Złote Papaje
We are all evil in some form or another, are we not?
|
|
Autor |
Flaku
Użytkownik
|
Dodane dnia 18-10-2011 22:46 |
|
|
Otherwoman napisał/a:
no ale przecież w tej ankiecie nie ma pytań odnośnie gry w MP, więc chyba to co innego niż Złote Papaje
Właśnie! Nie nabijać bez sensu!
|
|
Autor |
Lincoln
Mistrz Gry
Mistrz Gry
|
Dodane dnia 18-10-2011 22:51 |
|
|
Złote Papaje nie odnoszą się tylko do gry w MP, ale ogólnie do forum. Zresztą róbcie jak chcecie. Przedstawiłem tylko swoje wątpliwości. Osobiście wolałbym wybrać najbardziej lubianego usera itd. na koniec roku niż zrobić to teraz i ponownie za dwa miesiące.
|
|
Autor |
Lion
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 18-10-2011 23:13 |
|
|
To może powiesz które kategorie wchodzą do Złotych Papai? Można nie ogłosić ich wyników, a zrobić to dopiero w grudniu, razem z tymi kategoriami co dojdą i będą związane z MP |
|
Autor |
Lincoln
Mistrz Gry
Mistrz Gry
|
Dodane dnia 18-10-2011 23:32 |
|
|
Zacząć trzeba od tego czy tylko ja jestem zdania by nie dublować niektórych kategorii czy reszta też woli jedno, roczne głosowanie? Jeżeli tak będzie to jutro mniej więcej podałbym co się będzie zawierało w ZP'11 bo oczywiście jeszcze nad tym nie myślałem. A jeżeli nie to zostaje po staremu.
|
|
Autor |
adi1991
Użytkownik
Postać: Wojciech Janusz
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 18-10-2011 23:36 |
|
|
robicie z igły widły, ankieta jest teraz a kolejną się zrobi najwyżej za 2 miesiące, co za problem?
|
|
Autor |
Lincoln
Mistrz Gry
Mistrz Gry
|
Dodane dnia 18-10-2011 23:37 |
|
|
Nie ma żadnego problemu.
|
|
Autor |
Lion
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 18-10-2011 23:40 |
|
|
zgadzam sie. |
|
Autor |
Flaku
Użytkownik
|
Dodane dnia 18-10-2011 23:44 |
|
|
Zgadzam się! Robicie z wideł igły. Można zrobić ankietę teraz i za 2 miesiące. Wyniki i tak się nie zmienią i jest to bezsensu, ale można tak zrobić i mi to nie przeszkadza
|
|
Autor |
Otherwoman
Administrator
Postać: Trey
Administrator
|
Dodane dnia 18-10-2011 23:50 |
|
|
Flaku napisał/a:
Wyniki i tak się nie zmienią
ja nie byłabym taka pewna - wyniki zawsze się zmieniają, przy każdej ankiecie są inne
(np ktoś teraz zacznie dużo spamować i już nie będziesz spamerem numerem 1 )
We are all evil in some form or another, are we not?
Edytowane przez Otherwoman dnia 18-10-2011 23:50 |
|
Autor |
Flaku
Użytkownik
|
Dodane dnia 18-10-2011 23:55 |
|
|
Otherwoman napisał/a:
Flaku napisał/a:
Wyniki i tak się nie zmienią
ja nie byłabym taka pewna - wyniki zawsze się zmieniają, przy każdej ankiecie są inne
Nawet jeśli to nieznacznie Ale może się mylę
Otherwoman napisał/a:
(np ktoś teraz zacznie dużo spamować i już nie będziesz spamerem numerem 1 )
No ale pytanie jest takie, czy ja w ogóle spamuje na MP? Nie bardzo, więc raczej nie jestem (ani nigdy nie byłem) numerem 1
|
|
Autor |
Lion
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 22-10-2011 00:43 |
|
|
Wypełnionej ankiety nie wysłali jeszcze:
Amelia, Casines, Flaku, grzechuuu, jazeera, Lincoln, Muminek, panda, shimano
wiem, że shimano i Lincoln mają zamiar wypełnić dzisiaj/jutro, ale o reszcie nic nie wiem.
przypominam jakby co, bo ludzie sporo pytań opuszczali, ulubione rzeczy u wszystkich się bardzo różnią, mało jest głosujących i jeszcze nie wszyscy głosy oddadzą, tak więc pewnie wyniki wyjdą dziwne i zwycięzcy kategorii będą mieli mało głosów Myślę, że jak w niedzielę podam same podia, to będzie dobrze, na co komu całe wyniki |
|
Autor |
Muminka
Użytkownik
Postać: Unnur Þorbjörg Gunnarsdóttir
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 22-10-2011 10:13 |
|
|
Czekaj, ja do niedzieli zagłosuje