aktor będzie potrzebny bo nawet jak Jon umrze w pewnym sensie to i tak chyba nikt nie ma wątpliwości, że w jakimś sensie będzie obecny w serialu i książce
no tak, wszyscy już wiedzą że Lynch robi sequel Twin Peaks
kolejna dobra wiadomość to sequel Beetlejuice, za który ponownie bierze się Tim Burton
co to się dzieje na tym świecie, że takie hity powracają <3
We are all evil in some form or another, are we not?
Otherwoman napisał/a:
kolejna dobra wiadomość to sequel Beetlejuice, za który ponownie bierze się Tim Burton
kasa, kasa i jeszcze raz kasa
a jak przy tym wyjdzie dobry serial to efekt uboczny
Otherwoman napisał/a:
kasa, kasa i jeszcze raz kasa
a jak przy tym wyjdzie dobry serial to efekt uboczny
W serialach zawsze liczy się najpierw kasa, bo to twór telewizyjny a telewizja to komercja, a serial bez telewizji nie istnieje (bo gdzie byłby puszczany lol). Dlatego: filmy > seriale
Hejka, widział ktoś "Orange is the new black"? Czy serial podnosi poziom po paru odcinkach, czy cały to takie pitolenie o niczym? Bo nie wiem, czy kontynuować ;p
Widziałem swego czasu entuzjastyczny artykuł o "Orange is the new black" w jakiejś gazecie albo tygodniku, więc może się rozkręca z czasem.
Już 23 sierpnia premiera "Fear The Walking Dead", spin-offa TWD. Mam zamiar obejrzeć, ale nie nastawiam się na nic zbyt dobrego bo wygląda to na zwykły skok na kasę. Dodatkowo, biorąc pod uwagę dobór obsady może być bardziej młodzieżowy niż oryginał, który chociaż starał się momentami poruszać dojrzałe tematy.
agusia, Orange.. zaczęłam drugi sezon, ale kolejny raz porzuciłam go, bo w zasadzie nic nowego nie wnosi.
Fear... - obejrzałam, nie nastawiając się na nic super (po wczesniejszym obejrzeniu pierwszych trzech minut, które szumnie ogłaszano na różnych stronach) i nie zawiodłam się, bo nic super nie było.
Bałam się tego, patrząc przez kilka tygodni na pyski bohaterów, jakich tam wrzucili. Dla mnie nic specjalnego i mam nadzieję, że jeszcze mnie serial zaskoczy, bo jak zmarnują potencjał, to będzie kicha : /
Chociaż czytałam wiele zachwytów, więc może ja jakaś wymagająca się zrobiłam?
Edytowane przez Amaranta dnia 28-08-2015 22:14
Otherwoman 04/10/2024 11:29 Dziś opowiadam mojej mamie o tym jak wczoraj pomagałam ratować rannego gołębia i w tym momencie gołąb pierdutnął o szybę tak, że został na niej rozmazany ślad...
Otherwoman 04/10/2024 11:26 Kurcze, miałam dziś sytuację iście lostowa. Akurat wczoraj oglądałam odcinek Special, gdzie Walt gadał o ptakach i wtedy ptak rozbił się o szybę.