Autor |
RE: Nasze pyszczki |
Kratos 16
Użytkownik
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/michael[1309].gif)
Postać: Michael Dawson
Mistrz Przetrwania
![](../infusions/wob_rank_system/images/1a.gif) ![](../infusions/wob_rank_system/images/1a.gif) ![](../infusions/wob_rank_system/images/1a.gif) ![](../infusions/wob_rank_system/images/1a.gif) ![](../infusions/wob_rank_system/images/1a.gif)
|
Dodane dnia 21-06-2011 20:37 |
|
|
Już niedługo nadejdzie pierwsza fota Mr Kratosa ![smiley](../images/smiley/grin.gif) ![smiley](../images/smiley/haha.gif)
See you in another life brother |
|
Autor |
chlaaron
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
![](../infusions/wob_rank_system/images/1a.gif) ![](../infusions/wob_rank_system/images/1a.gif) ![](../infusions/wob_rank_system/images/1a.gif) ![](../infusions/wob_rank_system/images/1a.gif) ![](../infusions/wob_rank_system/images/1a.gif)
|
Dodane dnia 21-06-2011 20:42 |
|
|
Teraz prosimy o fotki z wakacji ![smiley](../images/smiley/ok.gif)
If you don't take drugs probably you have other addictions. |
|
Autor |
Kratos 16
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 21-06-2011 20:46 |
|
|
Wakacje kiedyś na pewno sobie zrobię sobie wakacje , ale nie teraz ![smiley](../images/smiley/shock.gif)
To ja ![smiley](../images/smiley/smile.gif)
See you in another life brother
Kratos 16 dodał/a następującą grafikę:
![](../forum/attachments/dsc00569.jpg)
Edytowane przez Kratos 16 dnia 26-06-2011 19:23 |
|
Autor |
Kratos 16
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 26-06-2011 19:25 |
|
|
![smiley](../images/smiley/cool.gif)
See you in another life brother |
|
Autor |
Lion
Użytkownik
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/seagif26[3771][3771][3771][19].gif)
Postać: shimano
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 26-06-2011 19:27 |
|
|
wypisz wymaluj moje wyobrażenie o Kratosie![smiley](../images/smiley/ok.gif) |
|
Autor |
jazeera
Użytkownik
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/izstl1[48].png)
Postać: Uchechi Anonaba
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 26-06-2011 19:45 |
|
|
Fajnie, że się pokazałeś ![smiley](../images/smiley/smile.gif) ![smiley](../images/smiley/ok.gif)
all we really need to survive is one person who truly loves us
-Penelope Widmore
|
|
Autor |
Flaku
Użytkownik
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/alf[49].png)
Postać: Żyd
![](../infusions/wob_rank_system/images/gw.png) ![](../infusions/wob_rank_system/images/gw.png) ![](../infusions/wob_rank_system/images/gw.png) ![](../infusions/wob_rank_system/images/gw.png) ![](../infusions/wob_rank_system/images/gw.png)
|
Dodane dnia 26-06-2011 20:20 |
|
|
Ładnie Beniu ![smiley](../images/smiley/ok.gif)
|
|
Autor |
Richard Sawyer Farady
Użytkownik
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/richard[1357].jpg)
Postać: Richard Faraday
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 28-06-2011 12:07 |
|
|
Kto to Benio ?
Son of a bitch |
|
Autor |
Muminka
Użytkownik
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/njkuyt[40].jpg)
Postać: Unnur Þorbjörg Gunnarsdóttir
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 06-07-2011 14:41 |
|
|
Takie tam... z Mer ![smiley](../images/smiley/grin.gif)
![](http://img194.imageshack.us/img194/6167/dscn01092ggfhfg.jpg)
' target='_blank'>![](http://66.media.tumblr.com/020b09c6b71a44140cfe9bafe65f30eb/tumblr_n7v5bfKPkE1tbin1ro1_250.gif)
Edytowane przez Muminka dnia 06-07-2011 14:43 |
|
Autor |
Lincoln
Mistrz Gry
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/ed13[37].jpg)
Mistrz Gry
![](../infusions/wob_rank_system/images/admin_star.gif)
|
Dodane dnia 06-07-2011 14:57 |
|
|
No nieźle, nieźle Na pewno niesamowite przeżycie spotkać kogoś takiego Pozazdrościć ![smiley](../images/smiley/wink.gif)
4 lata temu było spoko, nie znał mnie nikt, a i tak przez czasu brak chciałem by tydzień miał 8 dni.
Jako 15-latek nie złożyłem wyjaśnień, gdy wziąłem za majka to już miałem lat 16.
Miałem swój numer 23, jak Sparrow, ale Walter nie Jack, #Fingerling.
Stąd się wzięło moje zamiłowanie do treści brat. A umrę pewnie całkiem młodo, mając nie wiem 42?
|
|
Autor |
Flaku
Użytkownik
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/alf[49].png)
Postać: Żyd
![](../infusions/wob_rank_system/images/gw.png) ![](../infusions/wob_rank_system/images/gw.png) ![](../infusions/wob_rank_system/images/gw.png) ![](../infusions/wob_rank_system/images/gw.png) ![](../infusions/wob_rank_system/images/gw.png)
|
Dodane dnia 06-07-2011 16:25 |
|
|
Lol fajne zdjęcie Nie wiem kim jest ta "cudowna" Mer, ale skoro mówicie, że taki zaszczyt to cieszę się razem z Wami ![smiley](../images/smiley/shock.gif)
PS. Jak ona się nazywa? ![smiley](../images/smiley/grin.gif)
Edytowane przez Flaku dnia 06-07-2011 16:28 |
|
Autor |
Umbastyczny
Użytkownik
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/av[173].png)
Postać: Cynthia Hickey
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 06-07-2011 16:45 |
|
|
To Hayley Williams, a "Mer" to imię postaci Muminki z jej wizerunkiem. ![smiley](../images/smiley/ok.gif)
Fajne zdjęcie . A opowiedziałaś jej o MP? ![smiley](../images/smiley/pfft.gif)
![](http://i.imgur.com/ZVFfoZR.png)
A może w Ravenclawie
Zamieszkać Wam wypadnie
Tam płonie kij w odbycie,
Tam pedziem będziesz snadnie. |
|
Autor |
Muminka
Użytkownik
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/njkuyt[40].jpg)
Postać: Unnur Þorbjörg Gunnarsdóttir
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 06-07-2011 17:32 |
|
|
Nie, nie powiedziałam jej o MP Strasznie mało czasu było więc streściłam się tylko do słów jak bardzo ich kocham itp., wyściskałam dałam do podpisania masę rzeczy no i tyle co zdążyliśmy jednego gitarzystę nauczyć mówić "Polskie dziewczyny są piękne" ![smiley](../images/smiley/cool.gif)
' target='_blank'>![](http://66.media.tumblr.com/020b09c6b71a44140cfe9bafe65f30eb/tumblr_n7v5bfKPkE1tbin1ro1_250.gif) |
|
Autor |
Umbastyczny
Użytkownik
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/av[173].png)
Postać: Cynthia Hickey
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 06-07-2011 19:41 |
|
|
Mogłaś jej dać chociaż jakąś pamiątkę z linkiem do forum ![smiley](../images/smiley/haha.gif)
![](http://i.imgur.com/ZVFfoZR.png)
A może w Ravenclawie
Zamieszkać Wam wypadnie
Tam płonie kij w odbycie,
Tam pedziem będziesz snadnie. |
|
Autor |
Arctic
Użytkownik
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/3347809[44].gif)
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 06-07-2011 19:47 |
|
|
Umbastyczny napisał/a:
Mogłaś jej dać chociaż jakąś pamiątkę z linkiem do forum ![smiley](../images/smiley/haha.gif)
Jeszcze by przeczytała, że jest lesbijką i że ma romans z Elizabeth Mitchell |
|
Autor |
Amelia
Użytkownik
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/3334[47].png)
Postać: Ruby
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 06-07-2011 20:36 |
|
|
Ale fajnie Mogłaś jej muffinki upiec ![smiley](../images/smiley/grin.gif)
![](http://i265.photobucket.com/albums/ii205/lassie_faire/GIF%20central/Harry%20Potter/harryspit.gif) |
|
Autor |
Lion
Użytkownik
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/seagif26[3771][3771][3771][19].gif)
Postać: shimano
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 06-07-2011 21:40 |
|
|
niezbyt lubię paramore... ale fajna sprawa![smiley](../images/smiley/ok.gif) |
|
Autor |
Andzia
Użytkownik
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/andzia[83].png)
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 06-07-2011 23:26 |
|
|
Rzeczywiście fajna koszulka też chciałam być na M&G, ale co poradzić? Zazdroszczę Ci, Muminko, mam świadomość tego, jak to jest spotkać swojego największego idola ![smiley](../images/smiley/wink.gif)
może na następnym ich koncercie, na którym na sto procent się pojawię, będę mogła być na M&G i też dodam takie zdjęcie ![smiley](../images/smiley/grin.gif) |
|
Autor |
Kot
Użytkownik
Postać: Cynthia Cuckoo
NPC
![](../infusions/wob_rank_system/images/mod_star.gif)
|
Dodane dnia 09-07-2011 16:04 |
|
|
![smiley](../images/smiley/shock.gif)
|
|
Autor |
Lincoln
Mistrz Gry
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/ed13[37].jpg)
Mistrz Gry
![](../infusions/wob_rank_system/images/admin_star.gif)
|
Dodane dnia 09-07-2011 16:17 |
|
|
![smiley](../images/smiley/haha.gif)
4 lata temu było spoko, nie znał mnie nikt, a i tak przez czasu brak chciałem by tydzień miał 8 dni.
Jako 15-latek nie złożyłem wyjaśnień, gdy wziąłem za majka to już miałem lat 16.
Miałem swój numer 23, jak Sparrow, ale Walter nie Jack, #Fingerling.
Stąd się wzięło moje zamiłowanie do treści brat. A umrę pewnie całkiem młodo, mając nie wiem 42?
|
|