Autor |
RE: Co sądzicie o... |
Faraday
Użytkownik
Postać: Frederick Frost
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 13-12-2016 20:40 |
|
|
A Ateiści nie zaliczają się do żadnej grupy, chociaż większość mi znanych też ma jakieś zapędy satanistyczne i wyjazdy z tekstami " ave szatan".
Akurat tu miał trochę racji. Pamiętam, że w gimnazjum/liceum osobami, które deklarowały się otwarcie jako ateiści byli w większości metale, którzy dla jaj często udawali satanistów |
|
Autor |
Otherwoman
Administrator
Postać: Trey
Administrator
|
Dodane dnia 13-12-2016 20:43 |
|
|
Faraday napisał/a:
A Ateiści nie zaliczają się do żadnej grupy, chociaż większość mi znanych też ma jakieś zapędy satanistyczne i wyjazdy z tekstami " ave szatan".
Akurat tu miał trochę racji. Pamiętam, że w gimnazjum/liceum osobami, które deklarowały się otwarcie jako ateiści byli w większości metale, którzy dla jaj często udawali satanistów
heh u mnie prawie cała szkoła udawała satanistów
czarne msze, pentagramy na każdej wolnej przestrzeni z sufitem włącznie, heh
We are all evil in some form or another, are we not?
|
|
Autor |
panda
Użytkownik
Postać: Cherrrie Swanson
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 13-12-2016 20:46 |
|
|
a u nas nie satanistow bylo dwoch chyba tylko, reszta ateistow przypominała swoją gadką takich ludzi:
|
|
Autor |
Flaku
Użytkownik
Postać: Żyd
|
Dodane dnia 13-12-2016 21:04 |
|
|
Co sądzicie o debilach? Zasługują na to by żyć? Zapraszam do dyskusji.
Edytowane przez Flaku dnia 13-12-2016 21:05 |
|
Autor |
adi1991
Użytkownik
Postać: Wojciech Janusz
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 16-12-2016 16:41 |
|
|
http://www.se.pl/wiadomosci/polska/mazowieckie-lesbijka-satanistka-zadzgala-sasiada_924867.html |
|
Autor |
Otherwoman
Administrator
Administrator
|
Dodane dnia 16-12-2016 17:16 |
|
|
jeździła rowerem po grobach,
Ale chyba nie po takich wysokich betonowych?
Nowa odmiana crossu
PS> fajna koszulka heh
Edytowane przez Otherwoman dnia 16-12-2016 17:17 |
|
Autor |
Flaku
Użytkownik
|
Dodane dnia 16-12-2016 18:06 |
|
|
- Baliśmy się jej, bo łaziła z nożem i niszczyła wszystko, co związane z religią. Ukradła i podarła księdzu Biblię, jeździła rowerem po grobach, wynosiła święte figurki z kapliczek - opisuje Henryk C. (63 l.), mieszkaniec Podebłocia.
xD
|
|
Autor |
Flaku
Użytkownik
|
Dodane dnia 16-12-2016 18:08 |
|
|
No kiedyś chrześcijanie mordowali ateistów, to teraz ateiści mordują chrześcijan. O co ten krzyk?
|
|
Autor |
Otherwoman
Administrator
Administrator
|
Dodane dnia 16-12-2016 18:11 |
|
|
Mam już w związku z tym przygotowany film do klubu
Ps. tez miałam koleznkę, która wszędzie chodziła z nożem i kiedyś pocięła taki nadmuchiwany zamek dla dzieci w ramach jakiejś akcji lol
Edytowane przez Otherwoman dnia 16-12-2016 18:12 |
|
Autor |
Flaku
Użytkownik
|
Dodane dnia 26-12-2016 23:50 |
|
|
Otherwoman napisał/a:
kolejne mądrości Michala:
Wszystkich tych chorych czyli pedalstwo, pedofilów, gwałcicieli itd. powinno się zamykać w odpowiednich ośrodkach odosobnienia, bez kontaktu ze światem i innymi ludźmi w pomieszczeniach z wyrkiem i kibelkiem o chlebie i wodzie i niech tak egzystują aż wezwie ich szatan.
A ten ubiór jest dla mnie równoznaczny z satanistami dlatego tak negatywnie do niego podchodzę
Może spotykasz więcej ludi, ale ja znam z 4 osoby, które ubierają się podobnie do gościa na zdjęcie i są satanistami.
Nie mogę przestać się śmiać
Popłakałam się
Ciekawe, co by powiedział, jakby grał w obecną edycję
kurde, dopiero teraz to widzę
ciekawe czy to na serio xD
|
|
Autor |
mrOTHER
Mistrz Gry
Mistrz Gry
|
Dodane dnia 27-12-2016 00:30 |
|
|
No kiedyś chrześcijanie mordowali ateistów, to teraz ateiści mordują chrześcijan. O co ten krzyk?
Jak satanista może być ateistą?
The maze isn't meant for you... |
|
Autor |
Otherwoman
Administrator
Administrator
|
Dodane dnia 27-12-2016 00:37 |
|
|
mrOTHER napisał/a:
No logicznie rzecz biorąc to bez sensu. Ale domyślam się, o co chodzi. Ten niby "satanizm" to po prostu jedna z form drwienia sobie z katoli. A w rzeczywistości przecież nikt/większość nie traktuje tego na poważnie.
|
|
Autor |
Flaku
Użytkownik
|
Dodane dnia 27-12-2016 01:04 |
|
|
Otherwoman napisał/a:
mrOTHER napisał/a:
No logicznie rzecz biorąc to bez sensu. Ale domyślam się, o co chodzi. Ten niby "satanizm" to po prostu jedna z form drwienia sobie z katoli. A w rzeczywistości przecież nikt/większość nie traktuje tego na poważnie.
Oczywiście nie pisałem tego na serio ale tak jak mówi Otherw, w przypadku akurat tej laski zapewne chodziło bardziej o "wyśmiewanie" katoli niż faktyczną wiarę w szatana. Co nie zmienia faktu, że słuszna uwaga, to nie jest logiczne
|
|