Autor |
RE: Dyskusje na tematy różne |
Amelia
Użytkownik
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/3334[47].png)
Postać: Ruby
Mistrz Przetrwania
![](../infusions/wob_rank_system/images/1a.gif) ![](../infusions/wob_rank_system/images/1a.gif) ![](../infusions/wob_rank_system/images/1a.gif) ![](../infusions/wob_rank_system/images/1a.gif) ![](../infusions/wob_rank_system/images/1a.gif)
|
Dodane dnia 26-11-2010 00:54 |
|
|
Amelia i Lion nie pozwolili mi się jednak tak ściąć, szkoda
I dobrze, że Ci nie pozwolili!
Łyse kobiety nie są przyciągające Nie podobają mi się krótkie włosy u kobiety (najlepsze są długie ) a obcięcie się na zero jest przegięciem Włosy są ozdobą i jak się zgolisz, to oszpecisz się Powinnaś polubić swoje włosy, bo są ładne!
Chyba nie chcesz wyglądać tak:
![](http://img443.imageshack.us/img443/4477/jakasaktorkacopy.jpg)
![smiley](../images/smiley/shock.gif)
Edytowane przez Amelia dnia 26-11-2010 04:34 |
|
Autor |
Umbastyczny
Użytkownik
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/av[173].png)
Postać: Cynthia Hickey
Mistrz Przetrwania
![](../infusions/wob_rank_system/images/1a.gif) ![](../infusions/wob_rank_system/images/1a.gif) ![](../infusions/wob_rank_system/images/1a.gif) ![](../infusions/wob_rank_system/images/1a.gif) ![](../infusions/wob_rank_system/images/1a.gif)
|
Dodane dnia 26-11-2010 09:47 |
|
|
Łyse kobiety są błeeee i fuuuj. (chyba tylko raz w życiu widziałem łysą kobietę wyglądającą w miarę dobrze) ![smiley](../images/smiley/shock.gif)
Te z bardzo krótkimi włosami też zazwyczaj kiepsko wyglądają. ![smiley](../images/smiley/shock.gif)
Zostaw warkoczyki. ![smiley](../images/smiley/ok.gif)
![](http://i.imgur.com/ZVFfoZR.png)
A może w Ravenclawie
Zamieszkać Wam wypadnie
Tam płonie kij w odbycie,
Tam pedziem będziesz snadnie. |
|
Autor |
Lion
Użytkownik
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/seagif26[3771][3771][3771][19].gif)
Postać: shimano
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 26-11-2010 13:54 |
|
|
łysa kobieta to szal z krótkimi też![smiley](../images/smiley/shock.gif) |
|
Autor |
agusia
Użytkownik
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/23751_original[35].jpg)
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 26-11-2010 13:56 |
|
|
Amelia, nie wyciągaj tego banera jako argument, bo robił go taki jeden frajer i zrobił to źle ![smiley](../images/smiley/shock.gif)
![](http://i.imgur.com/WbwZ0do.png)
140 osób ginie rocznie od uderzenia papajem. |
|
Autor |
Hagrid
Użytkownik
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/hagridj[91].jpg)
Postać: NPC
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 27-11-2010 00:00 |
|
|
Co sądzicie na temat tego, że Jacob był pedofilem tak jak Richard? Specjalnie uciekał z wyspy i niektórych bohaterów dotykał gdy byli dziećmi... ![smiley](../images/smiley/pfft.gif) |
|
Autor |
Lion
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 27-11-2010 00:01 |
|
|
Blondyn napisał/a:
Co sądzicie na temat tego, że Jacob był pedofilem tak jak Richard? Specjalnie uciekał z wyspy i niektórych bohaterów dotykał gdy byli dziećmi... ![smiley](../images/smiley/pfft.gif)
to nie zmienia faktu że łyse kobiety są ohydne![smiley](../images/smiley/shock.gif) |
|
Autor |
Furfon
Użytkownik
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/873107_original[21].png)
Postać: Helena
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 27-11-2010 00:09 |
|
|
Lion napisał/a:
Blondyn napisał/a:
Co sądzicie na temat tego, że Jacob był pedofilem tak jak Richard? Specjalnie uciekał z wyspy i niektórych bohaterów dotykał gdy byli dziećmi... ![smiley](../images/smiley/pfft.gif)
to nie zmienia faktu że łyse kobiety są ohydne ![smiley](../images/smiley/shock.gif)
Masz rację! ![smiley](../images/smiley/ok.gif) |
|
Autor |
Lion
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 28-11-2010 01:22 |
|
|
http://mamtalent.plejada.pl/40775,wideo,,219823,11-letnia_magda_welc_zgarnela_300_tysiecy,aktualnosci_detal.html
już po ochłonięciu obejrzałem jeszcze raz ogłoszenie wyników. Twarz Wojewódzkiego jak Foremniak pieprzy coś o zielonym baloniku świetnie wyraża całą sytuację ahaha i jeszcze w tle muzyka chóralna które nadaje temu taki romantyczny i tragiczny nastrój w tym momencie a za co nagrodę otrzymała Jeszka? bo nawet za drugim razem nie moge sie połapać lol i smutna mina Wojewódzkiego pod koniec ponownego występu jej jest równie świetna![smiley](../images/smiley/ok.gif)
jeszcze raz wyrażam duże ubolewanie nad werdyktem ale właściwie już nie tak duże, bo Mam Talent po tej edycji stracił w mych oczach i nie obchodzi mnie już tak bardzo![smiley](../images/smiley/shock.gif)
![smiley](../images/smiley/jezyk.gif) |
|
Autor |
Umbastyczny
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 28-11-2010 13:27 |
|
|
Nie wiem skąd na wiki mają info, ale ich zdaniem taka była kolejność w finale.
1. Magdalena Welc
2. Kamil Bednarek
3. Piotr Lisiecki
4. Me, Myself and I
5. Sabina Jeszka
6. Paweł Ejzenberg
7. Patrycja Malinowska
8. Katarzyna Sochacka
9. UDS
10. Anna Miadzielec i Jacek Tarczyło
A może w Ravenclawie
Zamieszkać Wam wypadnie
|
Autor |
Muminka
Użytkownik
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/njkuyt[40].jpg)
Postać: Unnur Þorbjörg Gunnarsdóttir
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 28-11-2010 17:29 |
|
|
Jeszka otrzymała 100 tysięcy od firmy Apart, która jest chyba jednym z głównych sponsorów programu. W każdej edycji wybierali sobie kogoś kto ich zdaniem jest świetny i też zasługuje na jakąś nagrodę.
Wczorajszy wynik? No cóż... moją faworytką od początku była Patrycja Malinowska ale z dziećmi i homofobią w Polsce się nie wygra. Poza tym cała finałowa trójka była dla mnie pomyłką.
Ta mała Madzia, ok może ma i niezły głos ale czy ona ma w ogóle jakiekolwiek pojęcie o czym wczoraj śpiewała? "O życie kocham Cię, kocham Cię nad życie..." no kurwa, błagam was... Skoro ona w wieku 11 lat śpiewa takie piosenki i robi z siebie starą maleńką to o czym ona będzie śpiewać w wieku 30 lat? Moja mama wczoraj stwierdziła, że miała takie ciary jak ona występowała że szok ...może i ja też bym takie miała gdybym wiedziała, że ta mała wie o czym śpiewa. A tak? 11-letnie dziecko zafundowało swoim rodzicom, dwójce dorosłych ludzi, nowy dom, o którym co chwilę wspominała. Naprawdę cudnie, że Polacy są tak współczującym narodem. Zakłamanym, współczującym narodem.
' target='_blank'>![](http://66.media.tumblr.com/020b09c6b71a44140cfe9bafe65f30eb/tumblr_n7v5bfKPkE1tbin1ro1_250.gif) |
|
Autor |
Umbastyczny
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 28-11-2010 18:05 |
|
|
Anja Rubik napisał/a:
Ta mała Madzia, ok może ma i niezły głos ale czy ona ma w ogóle jakiekolwiek pojęcie o czym wczoraj śpiewała? "O życie kocham Cię, kocham Cię nad życie..." no kurwa, błagam was... Skoro ona w wieku 11 lat śpiewa takie piosenki i robi z siebie starą maleńką to o czym ona będzie śpiewać w wieku 30 lat? Moja mama wczoraj stwierdziła, że miała takie ciary jak ona występowała że szok
U mnie się mówi starą malutką ![smiley](../images/smiley/haha.gif)
A moi rodzice ją gnoili razem ze mną , bo też uważali, że jej zwycięstwo to porażka. (dziwnie to brzmi)
A może w Ravenclawie
Zamieszkać Wam wypadnie
|
Autor |
adi1991
Użytkownik
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/55[18].jpg)
Postać: Wojciech Janusz
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 28-11-2010 18:43 |
|
|
ja też chce 300 tys. na dom! kto się zgłosi i zaśpiewa na moje potrzeby?![smiley](../images/smiley/haha.gif) |
|
Autor |
Lion
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 29-11-2010 17:54 |
|
|
ze szkoły wyszedłem w podłym nastroju ale od ostatniego dzwonka do zaczęcia seansu dzieliło mnie 35 minut, więc miałem nadzieję na szybką go poprawę W kinie były 4 osoby w tym ja i dwóch moich kolegów Insygnia Śmierci mi się podobały... porównując z Kamieniem Filozoficznem to był horror i dramat. Co kolejna część to coraz poważniejsze te książki i filmy, ale to dobrze Oczy zaszkliły mi się dwa razy co mnie zdziwiło bo raczej nigdy tak się nie dzieje jak trafiło w Hedwigę i jak był nóż w Zgredku. A co do noża... W każdej scenie z Bellą po głowie błąkało mi się dziwne słowo "Dores"... Ciekawe czemu taniec Harry'ego i Hermiona to najbardziej odjazdowa scena tej części więc na pewno będę do niej często wracał (jak i do całego filmu). Dobry wątek w budynku Ministerstwa Magii... lol to było dobre Nie podobał mi się sposób pokazania historii o trzech braciach i pocałunek Harry'ego i Ginny. Za to Harry i Hermiona liżący się w obłoku z medalionu było cool Trochę też ogólnie ta część odstaje od reszty bo nie było Hogwartu, lekcji, Dumbledore'a, a wszystko kręciło się wokół ucieczki, walki i niszczeniu horkruksów no i było sporo przerw w akcji szczególnie jak pokazywali np. Harry'ego siedzącego sobie na skałach przez ileś sekund. Nie jestem pewien czy podobała mi się ta połówka Insygniów bardziej od Czary Ognia, ale na pewno bardziej od KF, KT, WO, ZF i KP Po wyjściu z Pasażu Grunwaldzkiego minąłem trzech murzynów odśnieżających samochód i humor wrócił mi na dobre![smiley](../images/smiley/ok.gif)
8/10![smiley](../images/smiley/ok.gif)
Edytowane przez Lion dnia 29-11-2010 17:56 |
|
Autor |
adi1991
Użytkownik
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/55[18].jpg)
Postać: Wojciech Janusz
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 29-11-2010 18:04 |
|
|
Lion napisał/a:
Po wyjściu z Pasażu Grunwaldzkiego minąłem trzech murzynów odśnieżających samochód i humor wrócił mi na dobre ![smiley](../images/smiley/ok.gif)
![smiley](../images/smiley/shock.gif) |
|
Autor |
Lion
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 29-11-2010 19:25 |
|
|
I ta piosenka przy tańcu Harry'ego i Hermiony jest z 2004 roku, a akcja książki dzieje się w 1997... ale who cares xD |
|
Autor |
Lincoln
Mistrz Gry
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/ed13[37].jpg)
Mistrz Gry
![](../infusions/wob_rank_system/images/admin_star.gif)
|
Dodane dnia 05-12-2010 12:57 |
|
|
Zobaczcie to: http://demotywatory.pl/2367981/Glowna i dajcie swoje wyniki z naszej strony Działa tylko przy Mozilli i w przypadku niekasowania historii.
Mój wynik: 13 491 razy
4 lata temu było spoko, nie znał mnie nikt, a i tak przez czasu brak chciałem by tydzień miał 8 dni.
Jako 15-latek nie złożyłem wyjaśnień, gdy wziąłem za majka to już miałem lat 16.
Miałem swój numer 23, jak Sparrow, ale Walter nie Jack, #Fingerling.
Stąd się wzięło moje zamiłowanie do treści brat. A umrę pewnie całkiem młodo, mając nie wiem 42?
|
|
Autor |
Garver
Użytkownik
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/146[43].jpg)
Postać: Jared McManaman
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 05-12-2010 13:22 |
|
|
Mój wynik: 16 razy ![smiley](../images/smiley/shock.gif)
EDIT: 7089
Edytowane przez Garver dnia 05-12-2010 13:28 |
|
Autor |
agusia
Użytkownik
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/23751_original[35].jpg)
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 05-12-2010 13:32 |
|
|
z MP mam 34 375 ![smiley](../images/smiley/shock.gif)
![](http://i.imgur.com/WbwZ0do.png)
140 osób ginie rocznie od uderzenia papajem. |
|
Autor |
jazeera
Użytkownik
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/izstl1[48].png)
Postać: Uchechi Anonaba
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 05-12-2010 13:40 |
|
|
nieźle agusia , też bym pewnie miała podobnie ale dopiero od niedawna korzystam z Mozilli.
'Tak, 1 533 razy' ![smiley](../images/smiley/smile.gif)
all we really need to survive is one person who truly loves us
-Penelope Widmore
|
|
Autor |
Amelia
Użytkownik
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/3334[47].png)
Postać: Ruby
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 05-12-2010 13:40 |
|
|
41 411 razy ![smiley](../images/smiley/shock.gif) ![smiley](../images/smiley/shock.gif) ![smiley](../images/smiley/shock.gif) |
|