Grałam, jest spoko!
Wyrzucili mnie dosyć szybko, gdyż niezbyt często uczęszczałam na gg i nie miałam jak poznać współplemieńców, raz zabrakło mi kilka sekund do wygrania immunitetu.. No i zakładałam sojusze z kim popadnie w ogóle się na tym nie znając, swoja drogą tego w survivorze nie lubię.. Sojuszy, układów, koalicji czy paktów..
Ale mile wspominam tą grę, wspaniała sprawa
1. Lincoln
2. jaz
3.
4.
5.
6.
7.
8.
all we really need to survive is one person who truly loves us
-Penelope Widmore
Jakby miała powstać taka mini edycja na forum to trzeba byłoby przedyskutować czy ona ma być tak porządnie przygotowana, zadanka piękne i w ogóle, czy taka raczej na szybko, byle sobie urozmaicić życie. Bo nie wiem ogólnie jak wyjdzie gra w takim małym gronie. A na pewno chcecie właśnie zakładać jakieś sojusze między sobą? Bo że kogoś z chęcią wywalicie to się domyślam.
A może w Ravenclawie
Zamieszkać Wam wypadnie
Tam płonie kij w odbycie,
Tam pedziem będziesz snadnie.
jazeera napisał/a:
Grałam, jest spoko!
Wyrzucili mnie dosyć szybko, gdyż niezbyt często uczęszczałam na gg i nie miałam jak poznać współplemieńców, raz zabrakło mi kilka sekund do wygrania immunitetu.. No i zakładałam sojusze z kim popadnie w ogóle się na tym nie znając, swoja drogą tego w survivorze nie lubię.. Sojuszy, układów, koalicji czy paktów..
Ale mile wspominam tą grę, wspaniała sprawa
Też raz (w sumie dwa, bo potem z innym nickiem ) grałem i właśnie te kwestie z układami są spoko
Przyczyniłem się do odpadnięcia starego wyjadacza, co się potem okazało dobrą manipulacją przez kogoś innego moimi poczynaniami
Super sprawa ale zamula gg i mi się komputer zacinał przez to aż
Tak w ogóle to MP jest wyjściowo wzorowane właśnie na Survivalu Zresztą macie o tym w zasadach
Wiedzieliście, że po wydaniu ostateniego tomu Rowling wydała książkę, w której dopowiedziała wszystko, co niedopowiedziane? Trafiłam na jakiś blog polski opisujący stronę kilka dni temu i czytam, non stop czytam, bo można isę wieeeele dowiedzieć.
Zaczęły się zapisy do mojej edycji Surva, potrwają do 4 maja, a gra ruszy 9 maja. Jeśli ktoś jest chętny to zapraszam. Swego czasu jaz, agusia, adi czy Lincoln pisali, że są chętni.
Jeśli chcecie zagrać, ale się wahacie możecie podpytać np. Diego co i jak, bo ostatnio zajął wysokie 4 miejsce w jednej edycji.
Chcę też tylko prosić Was o jakąś powagę i niezapisywanie się dla beki i tak z dupy jeśli nie chcecie grać, bo to ma być jednak normalna edycja, a gra wymaga zaangażowania. Jeśli idzie Ci dobrze i nie odpadniesz, to potrzebujesz około 40 dni na rozgrywkę.
Tytuł: Survivor Pakistan Prowadzący: Umbastyczny (gg: 7629469) Link: - Liczba dni: 42 (?) Liczba uczestników: 20
Dwadzieścioro śmiałków wyruszy do tajemniczego, nieznanego i niebezpiecznego Pakistanu, by przeżyć przygodę życia i zawalczyć o tytuł Ostatniego Ocalałego. W tym pełnym przemocy i czających się zagrożeń kraju stoczą bitwę. Wystąpią w serii zadań i będą musieli się wzajemnie eliminować - zwycięzca może być tylko jeden. Komu można ufać? Kto jest Twoim wrogiem, a kto sojusznikiem?
42 DAYS.
20 PEOPLE.
1 SURVIVOR.
Uwaga! ZAPOWIEDŹ zawiera sceny z sezonów Survivor: 16, 23, 26, 27 i 28, więc może zawierać spoilery.
ZAPISY ROZPOCZĘTE
Edycja Survivor Pakistan przeznaczona jest zarówno dla nowych jak i doświadczonych graczy. Przygoda rozpocznie się 9 maja (najprawdopodobniej o godzinie 20:00). Już teraz mogę powiedzieć, że w dniu startu oprócz podziału plemion zostanie rozegrane krótkie zadanie o nagrodę indywidualną.
Zapisy zaczynają się w tym momencie i potrwają do niedzieli 4 maja, godzina 23:59. Zapisy odbywają się poprzez gg (7629469), należy przesłać do mnie wypełniony poniższy formularz.
1. Nick
2. Status gracza (debiutant/doświadczony) + ewentualny link do swojego tematu na castaways
3. Dlaczego chcesz wziąć udział w tej edycji?
4. Jaki będzie Twój największy atut w grze?
5. Jaka jest Twoja największa wada w kontekście gry?
6. Wybierz uczestnika Survivora, który reprezentował Cię będzie na forum. Wybrać można maksymalnie 3 osoby (na wypadek, gdyby ktoś zajął Waszą postać). Należy wybierać zgodnie ze swoją płcią. [link pomocniczy: http://survivor.wikia.com/wiki/Castaway]
Uprzedzam, że ankiety mogą później być częściowo opublikowane.
W edycji będzie dział przeznaczony dla Obserwatorów.
A może w Ravenclawie
Zamieszkać Wam wypadnie
Tam płonie kij w odbycie,
Tam pedziem będziesz snadnie.
Otherwoman 04/10/2024 11:29 Dziś opowiadam mojej mamie o tym jak wczoraj pomagałam ratować rannego gołębia i w tym momencie gołąb pierdutnął o szybę tak, że został na niej rozmazany ślad...
Otherwoman 04/10/2024 11:26 Kurcze, miałam dziś sytuację iście lostowa. Akurat wczoraj oglądałam odcinek Special, gdzie Walt gadał o ptakach i wtedy ptak rozbił się o szybę.