Autor |
RE: Sny |
Flaku
Użytkownik
Postać: Żyd
|
Dodane dnia 01-11-2015 20:04 |
|
|
ok już dobrze
|
|
Autor |
Flaku
Użytkownik
|
Dodane dnia 01-11-2015 20:05 |
|
|
możesz przekopiować sen i wrzucić jeszcze raz
|
|
Autor |
Flaku
Użytkownik
|
Dodane dnia 01-11-2015 20:05 |
|
|
to przeczytam
|
|
Autor |
Flaku
Użytkownik
|
Dodane dnia 01-11-2015 20:06 |
|
|
zanim jakiś pedał znowu stronę zajebie
|
|
Autor |
Lion
Użytkownik
Postać: shimano
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 01-11-2015 20:19 |
|
|
Ile zasad netykiety zostało złamanych w ciągu jednego dnia w jednym temacie? Gdzie jest moderacja? Ban dla użytkowników Falku i Faraday się należy.
|
|
Autor |
Umbastyczny
Użytkownik
Postać: Cynthia Hickey
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 01-11-2015 20:24 |
|
|
Proszę od teraz nie zwracać się do mnie na "ty", nie życzę sobie...
A może w Ravenclawie
Zamieszkać Wam wypadnie
Tam płonie kij w odbycie,
Tam pedziem będziesz snadnie. |
|
Autor |
Otherwoman
Administrator
Postać: Trey
Administrator
|
Dodane dnia 01-11-2015 20:27 |
|
|
Umbastyczny napisał/a:
Proszę od teraz nie zwracać się do mnie na "ty", nie życzę sobie...
nie pierdol
We are all evil in some form or another, are we not?
|
|
Autor |
Flaku
Użytkownik
|
Dodane dnia 01-11-2015 22:25 |
|
|
Otherwoman napisał/a:
nie pierdol
lol pobyt na tym forum ewidentnie Ci nie służy xD
|
|
Autor |
Otherwoman
Administrator
Administrator
|
Dodane dnia 02-11-2015 14:51 |
|
|
no, sami dewianci
|
|
Autor |
Umbastyczny
Użytkownik
Postać: Cynthia Hickey
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 02-11-2015 17:40 |
|
|
nie sami
A może w Ravenclawie
Zamieszkać Wam wypadnie
Tam płonie kij w odbycie,
Tam pedziem będziesz snadnie. |
|
Autor |
Otherwoman
Administrator
Administrator
|
Dodane dnia 05-01-2016 14:38 |
|
|
O Boże... dzisiaj śnił mi się Mr.Other, co miało miejsce po raz pierwszy w historii
Tyle, że nie był on Mr.Otherem tylko hanem Solo i akcja działa się w świecie Gwiezdnych Wojen... Ja byłam jakims facetem (lol), ale nie Arkturem na szczęście. I w sumie nie pamiętam wiele, tylko, że jakaś postać (nie człowiek) prosił o rozwiązanie pewnej sprawy, tego, kto ich zaatakował. I ten gościu pokazywał Hanowi (Otherowi) jakieś ślady walki, gdzie uzyto ponoć jakiejś dziwnej broni i Han miał to zidentyfikowac oraz odnalźć sprawców
A w drugim snie natomiast czekałam na pociąg na jakiejś stacji i spojrzał na spis nazw stacji docelowych i część z nich miała nazwy takie, jak odcinki Fargo, w tym ten nieszczęsny Nosorożec....
|
|
Autor |
Flaku
Użytkownik
|
Dodane dnia 20-01-2016 13:28 |
|
|
Mi się dziś śniło, że kupowałem hot-doga w knajpie gdzie sprzedawali Kim Gordon i Thurston Moore xD
|
|
Autor |
Faraday
Użytkownik
Postać: Frederick Frost
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 20-01-2016 15:39 |
|
|
Otherwoman napisał/a:
O Boże... dzisiaj śnił mi się Mr.Other, co miało miejsce po raz pierwszy w historii
Tyle, że nie był on Mr.Otherem tylko hanem Solo i akcja działa się w świecie Gwiezdnych Wojen... Ja byłam jakims facetem (lol), ale nie Arkturem na szczęście. I w sumie nie pamiętam wiele, tylko, że jakaś postać (nie człowiek) prosił o rozwiązanie pewnej sprawy, tego, kto ich zaatakował. I ten gościu pokazywał Hanowi (Otherowi) jakieś ślady walki, gdzie uzyto ponoć jakiejś dziwnej broni i Han miał to zidentyfikowac oraz odnalźć sprawców
A w drugim snie natomiast czekałam na pociąg na jakiejś stacji i spojrzał na spis nazw stacji docelowych i część z nich miała nazwy takie, jak odcinki Fargo, w tym ten nieszczęsny Nosorożec....
Z Gwiezdnymi WOjnami miałem ostatnio kilka snów... a jeden z nich to był chyba mój najbardziej powalony sen (bardziej nawet niż ten z GoT). Przechodziłem sobie koło BUWu razem z kumplem z liceum. Nagle z BUWu wyszła Adele , która powiedziała mi że miała koncert, ale nikt jej nie zapewnił transportu do hotelu i musi sama jechać autobusem. Razem z kolegą stwierdziliśmy, że taka gwiazda nie może sama chodzić po mieście bez obstawy i zaproponowaliśmy jej odprowadzenie. Więc ruszyliśmy razem z Adele do centrum (BUW nie wiadomo czemu był po drugiej stronie Wisły). Idąc tak jednak natknęliśmy się na jakichś ludzi i kosmitów, którzy byli po stronie zła... Ku mojemu zdziwieniu kolega widząc ich pobiegł w ich kierunku i zdradziecko do nich dołączył. Kazałem Adele uciekać a sam wyciągnąłem z kieszeni miecz świetlny . Uruchomiłem go i zacząłem odbijać strzały z blastera od bandy i mojego kolegi... Potem się obudziłem. |
|
Autor |
mrOTHER
Mistrz Gry
Mistrz Gry
|
Dodane dnia 20-01-2016 17:39 |
|
|
Czuję się zaszczycony Arleta To był ktoś, kto Ci się jeszcze nie śnił...?
The maze isn't meant for you... |
|
Autor |
Otherwoman
Administrator
Administrator
|
Dodane dnia 20-01-2016 21:13 |
|
|
nie wiem...
w sumie ostatnio (parę dni temu) śnił mi się tez Arctic, który wybierał się na zabawę karnawałową i postanowił przebrać się za Voldemorta. Ale w sklepie/wypożyczalni okazało się, że wszystkie stroje Voldemorta już wyszły, prócz jednego... który był w kolorze różowym. Więc Arctic wziął ten różowy i był różowym Voldemortem
|
|
Autor |
Faraday
Użytkownik
Postać: Frederick Frost
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 20-01-2016 22:22 |
|
|
|
|
Autor |
Otherwoman
Administrator
Administrator
|
Dodane dnia 20-01-2016 22:24 |
|
|
ej no... serio to tak wyglądało
|
|
Autor |
Otherwoman
Administrator
Administrator
|
Dodane dnia 10-08-2016 12:00 |
|
|
Pierwszy raz od dawna śnił mi się Flaku W ogóle to był zabawny sen, powiązany z klubem filmowym.
Otóż w tym śnie Flaku dał do klubu jakiś mega dziwny film. Jego tytuł zaczynał się na "Szpital Vi..." (nie zapamiętałam nazwy). Jako komentarz dopisał, że jak polecił kiedyś ten film koledze, to kolega przestał się do niego w ogóle odzywać Pomyślałam, że musiał być jeszcze gorszy niż Dziura Z samego filmu pamiętam niewiele, głównie jakieś elementy. Na pewno licznie tam występowały męski członki (typowo dla Flaka) oraz jakieś dziwne nagrobki, które miały rzeźby uruchamiające się na fotokomórkę. I jak bohater przechodził alejkami cmentarza, to te rzeźby zaczynały się ruszać, wydawać jakieś dźwięki itp. No i była tez alejka prowadząca do tego tytułowego szpitala. I w sumie nic więcej nie pamiętam...
|
|
Autor |
Flaku
Użytkownik
|
Dodane dnia 10-08-2016 18:10 |
|
|
lol jak zobaczyłem ten temat w najnowszych to pomyslałem "pewnie znowu sniłem się Arlecie" a sam sen spoko, taki na czasie heh
|
|
Autor |
Arctic
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 13-08-2016 00:01 |
|
|
Otherwoman napisał/a:
nie wiem...
w sumie ostatnio (parę dni temu) śnił mi się tez Arctic, który wybierał się na zabawę karnawałową i postanowił przebrać się za Voldemorta. Ale w sklepie/wypożyczalni okazało się, że wszystkie stroje Voldemorta już wyszły, prócz jednego... który był w kolorze różowym. Więc Arctic wziął ten różowy i był różowym Voldemortem
dopiero teraz to zobaczyłem Voldemort w różu? czemu by nie
a propo tego... pamiętam, że na z24 była edycja userowa i grałem Lionem-MiBem zmieniającym się w różowy dym także róż jest mi bliski
Fear of a name increases fear of a thing itself. |
|