Autor |
RE: Sny |
von Veron
Użytkownik
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/av[45].jpg)
Mistrz Przetrwania
![](../infusions/wob_rank_system/images/1a.gif) ![](../infusions/wob_rank_system/images/1a.gif) ![](../infusions/wob_rank_system/images/1a.gif) ![](../infusions/wob_rank_system/images/1a.gif) ![](../infusions/wob_rank_system/images/1a.gif)
|
Dodane dnia 24-07-2015 00:11 |
|
|
Aha ![smiley](../images/smiley/haha.gif) ![smiley](../images/smiley/ok.gif)
![smiley](../images/smiley/shock.gif) |
|
Autor |
Otherwoman
Administrator
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/helena_bonham_carter_in_harry_potter_and_the_half-blood_prince_6[14].png)
Postać: Trey
Administrator
![](../infusions/wob_rank_system/images/admin_star.gif)
|
Dodane dnia 16-08-2015 22:46 |
|
|
o nie... zapomnialam napisać o moim zajebistym śnie z Lionem i Flakiem, jaki miałam jakiś tydzień temu, a teraz już nie pamiętam, o czym był ![smiley](../images/smiley/sad.gif)
Za to pamiętam sen z Mr.Otherem. W moim snie Other kroił kiełbasę. I pamiętam że miał przygotowane różne rodzaje kiełby do pokrojenia: od kabanosów, przez krakowską po salami.
![](https://i.ibb.co/YWVwpGw/belcia.jpg)
We are all evil in some form or another, are we not?
|
|
Autor |
Lion
Użytkownik
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/seagif26[3771][3771][3771][19].gif)
Postać: shimano
Mistrz Przetrwania
![](../infusions/wob_rank_system/images/1a.gif) ![](../infusions/wob_rank_system/images/1a.gif) ![](../infusions/wob_rank_system/images/1a.gif) ![](../infusions/wob_rank_system/images/1a.gif) ![](../infusions/wob_rank_system/images/1a.gif)
|
Dodane dnia 16-08-2015 22:52 |
|
|
Za to pamiętam sen z Mr.Otherem. W moim snie Other kroił kiełbasę. I pamiętam że miał przygotowane różne rodzaje kiełby do pokrojenia: od kabanosów, przez krakowską po salami.
lól
o nie... zapomnialam napisać o moim zajebistym śnie z Lionem i Flakiem, jaki miałam jakiś tydzień temu, a teraz już nie pamiętam, o czym był smiley
raz sie komus przyśniłem i nie pamięta eh |
|
Autor |
Otherwoman
Administrator
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/helena_bonham_carter_in_harry_potter_and_the_half-blood_prince_6[14].png)
Administrator
|
Dodane dnia 16-08-2015 22:56 |
|
|
Lion napisał/a:
[quote]o nie... zapomnialam napisać o moim zajebistym śnie z Lionem i Flakiem, jaki miałam jakiś tydzień temu, a teraz już nie pamiętam, o czym był smiley
raz sie komus przyśniłem i nie pamięta eh
Właśnie nie raz. Już mi sie kiedyś śniłeś i tez w tandemie z Flakiem - lol
a tak to chyba głównie Flaku ma monopol na moje sny... ![smiley](../images/smiley/kwasny.gif)
Edytowane przez Otherwoman dnia 16-08-2015 22:57 |
|
Autor |
agusia
Użytkownik
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/23751_original[35].jpg)
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 17-08-2015 01:20 |
|
|
Zbieg okoliczności czy destiny? też mi się dzisiaj mro śnił ![smiley](../images/smiley/wink.gif)
![](http://i.imgur.com/WbwZ0do.png)
140 osób ginie rocznie od uderzenia papajem. |
|
Autor |
mrOTHER
Mistrz Gry
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/maze_logo_av[34].png)
Mistrz Gry
|
Dodane dnia 18-08-2015 00:14 |
|
|
Lol serio? Ty (w sensie Aga) mi się śniłaś parę dni temu aczkolwiek w sumie "pośrednio", bowiem...
Śniło mi się, że rozmawialiśmy przez gadu gadu ( ), aż tu nagle wypaliłaś, że jesteś trochę zajęta, bo jednocześnie rozmawiasz (też na gadu) z jakimś Chińczykiem (chyba, o tym zaraz). No i ja stwierdziłem, że muszę mieć jego numer! Więc mi go podałaś. On chyba siedział gdzieś w Chrzanowie, ale jakimś cudem się umówiliśmy przez to GG na spotkanie u mnie w domu. Przyszedł do mnie i mnie obudził, więc trochę mi było wstyd, bo się bałem, że teraz pomyśli i przekaże swoim żółtym koleżkom, że wszyscy Polacy są nieumyci i chodzą w piżamach (serio, myślałem, że przeze mnie cały kraj będzie tak myślał o Polakach).
No ale porozmawialiśmy sobie trochę, całkiem przyjemnie, ja do niego zacząłem mówić po angielsku, a okazało się, że on mówi płynnie po polsku, nawet bez obcego akcentu. Ponadto jeździł Porsche Carrerą i ogólnie opowiadał mi o tym, jak to się żyje w Japonii (a miał być Chińczykiem!) i jaki wypasiony jest tam styl życia. Potem zapytałem, jak się poznał z Tobą... i nie odpowiedział, zmienił temat. Znowu go spytałem i wtedy nagle stwierdził, że musi iść do pracy. W drodze udało mi się go spytać, czy uprawiał z Tobą seks - a on z cwanym uśmiechem potwierdził. Dalej tematu zapoznania nie ciągnąłem. Na koniec okazało się, że pracował na gdańskim lotnisku (które nie wyglądało jak gdańskie lotnisko) na granicy polsko-japońskiej xD gdzie dokonywali standardowych przepraw, ale tylko dla Japończyków (tak jakby każde państwo miało swój punkt). Koniec ![smiley](../images/smiley/ok.gif)
The maze isn't meant for you... |
|
Autor |
Lion
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 18-08-2015 03:25 |
|
|
mrOTHER napisał/a:
Lol serio? Ty (w sensie Aga) mi się śniłaś parę dni temu ![smiley](../images/smiley/grin.gif) aczkolwiek w sumie "pośrednio", bowiem...
Śniło mi się, że rozmawialiśmy przez gadu gadu ( ![smiley](../images/smiley/grin.gif) ), aż tu nagle wypaliłaś, że jesteś trochę zajęta, bo jednocześnie rozmawiasz (też na gadu) z jakimś Chińczykiem (chyba, o tym zaraz). No i ja stwierdziłem, że muszę mieć jego numer! Więc mi go podałaś. On chyba siedział gdzieś w Chrzanowie, ale jakimś cudem się umówiliśmy przez to GG na spotkanie u mnie w domu. Przyszedł do mnie i mnie obudził, więc trochę mi było wstyd, bo się bałem, że teraz pomyśli i przekaże swoim żółtym koleżkom, że wszyscy Polacy są nieumyci i chodzą w piżamach (serio, myślałem, że przeze mnie cały kraj będzie tak myślał o Polakach).
No ale porozmawialiśmy sobie trochę, całkiem przyjemnie, ja do niego zacząłem mówić po angielsku, a okazało się, że on mówi płynnie po polsku, nawet bez obcego akcentu. Ponadto jeździł Porsche Carrerą ![smiley](../images/smiley/pfft.gif) i ogólnie opowiadał mi o tym, jak to się żyje w Japonii (a miał być Chińczykiem!) i jaki wypasiony jest tam styl życia. Potem zapytałem, jak się poznał z Tobą... i nie odpowiedział, zmienił temat. Znowu go spytałem i wtedy nagle stwierdził, że musi iść do pracy. W drodze udało mi się go spytać, czy uprawiał z Tobą seks - a on z cwanym uśmiechem potwierdził. ![smiley](../images/smiley/grin.gif) Dalej tematu zapoznania nie ciągnąłem. Na koniec okazało się, że pracował na gdańskim lotnisku (które nie wyglądało jak gdańskie lotnisko) na granicy polsko-japońskiej xD gdzie dokonywali standardowych przepraw, ale tylko dla Japończyków (tak jakby każde państwo miało swój punkt). Koniec ![smiley](../images/smiley/ok.gif)
winszuję dobrej fazy |
|
Autor |
Umbastyczny
Użytkownik
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/av[173].png)
Postać: Cynthia Hickey
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 18-08-2015 19:54 |
|
|
![smiley](../images/smiley/haha.gif)
![](http://i.imgur.com/ZVFfoZR.png)
A może w Ravenclawie
Zamieszkać Wam wypadnie
Tam płonie kij w odbycie,
Tam pedziem będziesz snadnie. |
|
Autor |
agusia
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 19-08-2015 00:38 |
|
|
![smiley](../images/smiley/grin.gif)
No mi się śniło, że zaprosiłam Cię na urodziny i miałeś przyjechać, ale dopiero w dzień imprezy dałeś znać, że będziesz dużo później, bo coś Ci wypadło i nie zdążyłeś na wcześniejszy pociąg. Miałam po Ciebie podjechać autem na stację, bo do mnie w nocy się dostać nie da żadną komunikacją miejską, więc się zdenerwowałam, że mam urodziny, goście się bawią, a ja nie mogę pić, bo muszę prowadzić, żeby po Ciebie pojechać koło tej 1 czy 2 w nocy xD No i byłam taka wkurzona dość konkretnie, a Ty do mnie dzwonisz, że już dojeżdżasz do stacji. Nie ustaliliśmy wcześniej, gdzie dokładnie podjedziesz, mówiłeś, że "najbliżej jak się da", no więc obstawiałam Trzebinię, Kraków, Jaworzno, Katowice, koniec końców gdzieś, gdzie da się dojechać w maksimum godzinę ode mnie, no i Ty dojechałbyś z Gdańska bez problemu. Pytam się więc, gdzie mam przyjechać, gdzie wysiądziesz dokładnie, a Ty mi na to: "Już dojeżdżam do Gdyni, zaraz wysiadam" Pamiętam, że jechałam do tej Gdyni po Ciebie, ale nie zdążyłam już dojechać ;p
140 osób ginie rocznie od uderzenia papajem.
Edytowane przez agusia dnia 19-08-2015 00:39 |
|
Autor |
Lion
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 19-08-2015 01:14 |
|
|
agusia napisał/a:
xD
dafuq |
|
Autor |
mrOTHER
Mistrz Gry
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/maze_logo_av[34].png)
Mistrz Gry
|
Dodane dnia 19-08-2015 03:16 |
|
|
Lion napisał/a:
agusia napisał/a:
xD
dafuq
Sorry, ale większość naszych rozmów z Agą było opatrzonych tymi emotkami ![smiley](../images/smiley/grin.gif)
Sen super, taki prawdziwy Moje wymigiwanie się od odwiedzin Chrzanowa oraz spóźnianie się gdzie tylko się da (a szczególnie tam, gdzie punktualność jest naprawdę istotna) rodem z rzeczywistości. Jest tylko jeden szkopuł - Gdynia leży na północ od Gdańska ![smiley](../images/smiley/grin.gif)
The maze isn't meant for you... |
|
Autor |
agusia
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 19-08-2015 12:50 |
|
|
Mi tego nie tłumacz, sobie raczej ![smiley](../images/smiley/grin.gif)
xDDDDDDDDDDDDDDDDDD <3 :wspomnienia:
|
Autor |
Otherwoman
Administrator
Administrator
|
Dodane dnia 26-08-2015 18:25 |
|
|
Dzisiaj miałam fajny sen ![smiley](../images/smiley/grin.gif)
Śniło mi sie, że byłam mistrzem gry MP na żywo, czyli coś w stylu larpa. Tematyka na pewno była związana z Lost, bo pamiętam, że dzieliłam ludzi na dwie grupy, a jedną z nich byli rozbitkowie (nie pamiętam jak nazywała się druga). Do tej drugiej było więcej chętnych, więc niektórych musiałam przenieść wbrew ich woli ![smiley](../images/smiley/pfft.gif)
No i pamiętam Amarantę, która zajebiście w czuła się w swoją rolę. Pamiętam że wygłosiła jakąś długa kwestię, coś w stylu przemowy Locke'a i to było takie zajebiste, że chciałam dać jej immunitet ![smiley](../images/smiley/grin.gif)
|
|
Autor |
agusia
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 10-09-2015 19:30 |
|
|
To już jakiś czas temu, ale śnił mi się Adi Byliśmy razem na jednej imprezie i nie chciał ze mną w ogóle rozmawiać, cały czas zwiewał gdzieś ![smiley](../images/smiley/sad.gif)
|
Autor |
adi1991
Użytkownik
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/55[18].jpg)
Postać: Wojciech Janusz
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 10-09-2015 19:31 |
|
|
agusia napisał/a:
To już jakiś czas temu, ale śnił mi się Adi ![smiley](../images/smiley/grin.gif) Byliśmy razem na jednej imprezie i nie chciał ze mną w ogóle rozmawiać, cały czas zwiewał gdzieś ![smiley](../images/smiley/sad.gif)
nie no, takim żydem to ja raczej nie jestem![smiley](../images/smiley/shock.gif) |
|
Autor |
Lion
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 10-09-2015 19:34 |
|
|
adi1991 napisał/a:
agusia napisał/a:
To już jakiś czas temu, ale śnił mi się Adi ![smiley](../images/smiley/grin.gif) Byliśmy razem na jednej imprezie i nie chciał ze mną w ogóle rozmawiać, cały czas zwiewał gdzieś ![smiley](../images/smiley/sad.gif)
nie no, takim żydem to ja raczej nie jestem ![smiley](../images/smiley/shock.gif)
Pewnie agusia wybitna tancerka chciała z tobą zatańczyć a ty się uratowałeś ucieczką xD |
|
Autor |
agusia
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 10-09-2015 19:35 |
|
|
Lion napisał/a:
adi1991 napisał/a:
agusia napisał/a:
nie no, takim żydem to ja raczej nie jestem ![smiley](../images/smiley/shock.gif)
Pewnie agusia wybitna tancerka chciała z tobą zatańczyć a ty się uratowałeś ucieczką xD
Niestety właśnie nie, to była jakaś słaba impreza, bez tańców ![smiley](../images/smiley/grin.gif)
|
Autor |
Otherwoman
Administrator
Administrator
|
Dodane dnia 10-09-2015 20:05 |
|
|
adi1991 napisał/a:
agusia napisał/a:
![smiley](../images/smiley/haha.gif) ![smiley](../images/smiley/haha.gif) ![smiley](../images/smiley/haha.gif) ![smiley](../images/smiley/haha.gif)
|
|
Autor |
Otherwoman
Administrator
Administrator
|
Dodane dnia 12-09-2015 13:50 |
|
|
dziś miałam sen, że był zlot na czyimś weselu i byłam na nim z Lionem, von veron i Amarantą
a potem Amaranta mnie zachęcała do zapisania się na jakiś kurs obrony przed zombie ![smiley](../images/smiley/grin.gif)
|
|
Autor |
Amaranta
Użytkownik
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/tumblr_inline_nrni7bnYDF1qk8qcu_540[1986].png)
Postać: Ana Middleton
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 12-09-2015 18:36 |
|
|
![smiley](../images/smiley/haha.gif)
zachęcam |
|