Lincoln napisał/a:
Nie wiem o co chodzi, ale na następnym zlocie będzie kurczak curry po tajsku. Tylko blender załatwcie.
Zapomniałem.
No ale, żeby nie nabijać postów... Sezon grillowy ruszył! Wiadomo, że Polakowi do grilla wystarczy krata piwa i nawet kiełbaski nie trzeba, ale od czasu do czasu warto coś przekąsić. Ja ze swojej strony polecam poeksperymentować i przygotować np. oryginalny turecki kebab Adana. Mielone mięso wołowe połączone z posiekaną czerwoną cebulką, papryką, pietruszką, przyprawami typu papryka wędzona i kumin. Następnie na rozgrzany grill najlepiej z buchającym ogniem. Do tego pieczone ziemniaczki, tzatziki. Polecam
Nom, chamstwo. Ale ja tego nie widziałem, teraz go przypilnuję!
BTW, przeglądam sobie ten temat, a tam...
mrOTHER napisał/a:
Pizza [Hut] jest dobra, ale tylko na grubym cieście, na miejscu, i niektóre składniki odpadają (niektóre mięsa wyglądają jak karma dla psa)
Jak mogłem napisać coś takiego?! Tzn. wołowina i wieprzowina nadal wygląda jak karma dla psa, ale jak mogłem chwalić ciasto grube? Przecież to jest cholernie tłuste, a czasami po nim dostaję sraczki Polecam cienkie.
Otherwoman 04/10/2024 11:29 Dziś opowiadam mojej mamie o tym jak wczoraj pomagałam ratować rannego gołębia i w tym momencie gołąb pierdutnął o szybę tak, że został na niej rozmazany ślad...
Otherwoman 04/10/2024 11:26 Kurcze, miałam dziś sytuację iście lostowa. Akurat wczoraj oglądałam odcinek Special, gdzie Walt gadał o ptakach i wtedy ptak rozbił się o szybę.