Ok czyli Lana to jednak słaba artystka. Całe życie w niewiedzy.
To jest ktoś jeszcze z tych gwiazdek pop kogo można bez wstydu scrobblować? Może Adele, czy też już się sprzedała?
PS. Gitarki wracają do łask, więc za jakieś 5 lat i tak już nikt nie będzie pamiętał co to pop. Tylko grunge revival i neo-britpop, także spokojnie
A propos powrotu gitarek do łask. Byli na Openerze ale niestety w malutkim pawilonie, do którego się nie zmieściłem. Wieść gminna niesie, że publiczność rozwaliła podłogę w czasie ich koncertu.
Oto siusiak w pełnym galopie,
Ten, kto nie ma majtek, dynda siusiakiem i pokazuje goły tyłek.
Cipka jest świetna, uwierz w to
Nawet u starszej damy wygląda elegancko.
Są tak różne, ale właściwie to taka sama rzecz.
Sikasz przez penisa albo cipkę, jeśli jesteś dziewczynką.
Siusiak i cipka to wspaniały gang.
Siusiak i cipka śpiewają nasz refren.
Siusiak i cipka mieszczą się w naszym ciele.
Wiszą i machają na małym ciałku.
Cipka jest świetna!
Baby I Love You!
A może w Ravenclawie
Zamieszkać Wam wypadnie
Tam płonie kij w odbycie,
Tam pedziem będziesz snadnie.
panda napisał/a:
Zawsze lubiłam Czajkowskiego, ale jak dowiedziałam się że był gejem no to z mojego topu wypadł.
Serio dlatego? Ciekawe co na to Stipe, Morrissey, Sting, Ricky Martin, Bowie no i Yorke chociaż się jeszcze nie przyznał, ale na pewno jest ;/
ricky wyglada dokladnie jak moj kumpel z wydzialu ;o yorke ma zone i dwojke dzieci chyba, a piotr czajkowski odpierdalal z malymi chlopcami, z reszta tak jak szymanowski i dlatego go nie lubie, a tylko szanuje
panda napisał/a:
Zawsze lubiłam Czajkowskiego, ale jak dowiedziałam się że był gejem no to z mojego topu wypadł.
Serio dlatego? Ciekawe co na to Stipe, Morrissey, Sting, Ricky Martin, Bowie no i Yorke chociaż się jeszcze nie przyznał, ale na pewno jest ;/
ricky wyglada dokladnie jak moj kumpel z wydzialu ;o yorke ma zone i dwojke dzieci chyba, a piotr czajkowski odpierdalal z malymi chlopcami, z reszta tak jak szymanowski i dlatego go nie lubie, a tylko szanuje
szymanowski i iwaszkiewicz niczym renly z loraskiem <3<3<3
We are all evil in some form or another, are we not?
Ja tam mam szacunek do muzyki klasycznej chociaz jestem ignorantem w tej dziedzinie Mam marzenie ze jak bede stary i bogaty to kupie sobie fortepian do swojego domu przy lesie na odludziu i bedę się uczył wszystkiego w podstawówce chodziłem przez rok na pianino to się nauczyłem paru kolęd xD A ty panda na czym umiesz grać w końcu?
Lion napisał/a:
Ja tam mam szacunek do muzyki klasycznej chociaz jestem ignorantem w tej dziedzinie Mam marzenie ze jak bede stary i bogaty to kupie sobie fortepian do swojego domu przy lesie na odludziu i bedę się uczył wszystkiego w podstawówce chodziłem przez rok na pianino to się nauczyłem paru kolęd xD A ty panda na czym umiesz grać w końcu?
mój sąsiad z piętra wyżej też ma fortepian czy tam pianino ale on nie mieszka na odludziu
co do zaś kolęd to kiedyś umiałem wszystkie zagrać na cymbałkach jeśli wiecie co to za skomplikowany instrument
Lion napisał/a:
Otherwoman 04/10/2024 11:29 Dziś opowiadam mojej mamie o tym jak wczoraj pomagałam ratować rannego gołębia i w tym momencie gołąb pierdutnął o szybę tak, że został na niej rozmazany ślad...
Otherwoman 04/10/2024 11:26 Kurcze, miałam dziś sytuację iście lostowa. Akurat wczoraj oglądałam odcinek Special, gdzie Walt gadał o ptakach i wtedy ptak rozbił się o szybę.