Słuchajcie, zlot nie jest przecież obowiązkowy. Założenie jest takie, żeby pojawiły się na nim osoby, którym zależy na spotkaniu się w starym gronie. Zwłaszcza, że tu na forum już nie utrzymujemy większych relacji, poza forum pewnie ktoś z kimś też utrzymuje tylko pojedyncze kontakty. Ale może to ostatnia szansa na kilkuosobowy zlot? Ja już jestem coraz starszy, wiecznie przecież żyć nie będę. Fajnie, że kilka osób już jest na tak. Liczę, że dojdą kolejne. Umba? mremka? adi, aga - może coś więcej poza ? A jeżeli ktoś jak panda czy vV będzie mógł wpaść na chwilę, to przecież też fajnie.
mrOTHER napisał/a:
to może zróbcie jakiś "arkusz", żeby każdy zaznaczył jaki weekend mu pasuje?
Data jest już niemal ustalona. Praktycznie wszystkim pasuje 13-15 kwietnia więc niech tak już będzie. Pytanie do Ciebie - jesteś w stanie przybyć? Bo nie wiem czy jesteś w Gdańsku czy Portugalii.
jazeera napisał/a:
??? tak?
Dobrze byłoby jakby każdy z wyrażających chęć przyjazdu potwierdził w miarę szybko pewność przybycia. Będę musiał zorganizować jakiś fajny nocleg, a ilość osób będzie miała wpływ na wielkość apartamentu i cenę.
Chciałam zaproponować termin 6-8, ale chyba większości nie pasowało, ja niestety nie mogę w tym tygodniu, bo mąż ma turniej szachowy i obiecałam, że będę, ale bawcie się dobrze.
Otherwoman 04/10/2024 11:29 Dziś opowiadam mojej mamie o tym jak wczoraj pomagałam ratować rannego gołębia i w tym momencie gołąb pierdutnął o szybę tak, że został na niej rozmazany ślad...
Otherwoman 04/10/2024 11:26 Kurcze, miałam dziś sytuację iście lostowa. Akurat wczoraj oglądałam odcinek Special, gdzie Walt gadał o ptakach i wtedy ptak rozbił się o szybę.