btw. bedzie troche smiesznie ze strojami.. Polska ma stroje biało-czerwone i wyjazdowe czerwone, podczas gdy Szwajcaria ma domowe czerwono-białe, a wyjazdowe.. biało-czerwone xD Gospodarzem meczu jest Szwajcaria, więc chyba obie drużyny zagrają w domowych
Lion napisał/a:
na ostatnie 7 meczów reprezentacji, gola traciliśmy tylko w jednym... Nawałka to czarodziej
Nie Nawałka, tylko PAZDAN.
I sprawdziłem bo coś mi nie grało... prawidłowe zdanie to: "na ostatnie 7 meczów reprezentacji, golE! traciliśmy tylko w jednym... Nawałka to czarodziej"
Flaku napisał/a:
No ja dziś ze spokojem postawiłem na Polskę u buka. Wprawdzie nie siadł inny mecz ale i tak spoko xD
Ja nie wciągnąłem się w bukmacherkę dzięki Szwajcarii. W 2010 roku obstawiłem parę meczów 1. kolejki MŚ... weszło mi wszystko, miałem całkiem niezły mnożnik aż przyszedł mecz pewniak... Hiszpania - Szwajcaria...
Lion napisał/a:
na ostatnie 7 meczów reprezentacji, gola traciliśmy tylko w jednym... Nawałka to czarodziej
Nie Nawałka, tylko PAZDAN.
I sprawdziłem bo coś mi nie grało... prawidłowe zdanie to: "na ostatnie 7 meczów reprezentacji, golE! traciliśmy tylko w jednym... Nawałka to czarodziej"
Gdybym chciał zaznaczyć ilość straconych goli, to bym to zrobił. Jedyna informacja jaką chciałem przekazać, to fakt straty gola w meczu, bez względu czy jednego czy siedmiu. Czy Polska traciła gola w tylko jednym z siedmiu ostatnich meczów? Tak. Pozdrawiam kolejnego nazistę
Chociaż zachowanie chamskie to trochę można zrozumieć jego frustrację. Stary już będzie na kolejnym EURO a tutaj ma takich słabych kolegów, że nic z nimi nie zrobi bez super formy - sam takiej nie ma.
LOL Austria. Miala szanse zdobyć 2 bramkę w historii swoich występów na euro i to w podobnych okolicznościach jak tą pierwszą (oczywiście wszyscy kojarzymy tego gola)
A Portugalia w tym momencie trafia na Chorwację edit: sorry juz nie ja pierdole, co za grupa. Edit: aha, znowu Portugalia, edit: jednak znowu Dżudżak, to nie jest normalny mecz edit: aha Ronaldo, zaraz będzie królem strzelców
Na ten moment, w sytuacji gdy Szwecja nie wygra z Belgia i Irlandia nie wygra z Włochami:
Polska Szwajcaria
Portugalia Chorwacja
Walia Turcja
Belgia Węgry
Niemcy Słowacja
Włochy Hiszpania
Francja Irlandia Pln
Anglia Islandia
z dobrego zrodla korzystasz, piszac posta jeszcze oglądalem koncowke Islandii z replaya i nie spodziewałem się gola w 94 minucie Nie no, Chorwacja może pokonać Portugalie, zresztą Portugalia nie ma drużyny, obrony i gra zrywami, więc tu już ciężej dojść kto by nam bardziej pasował