Mistrz Przetrwania

Strona Główna ::  Forum ::  Szukaj
Listopada 29 2024 02:55:27 

Nawigacja

Menu główne
Strona Główna
Forum
Szukaj

Mistrz Przetrwania
Podsumowanie MP
Co to jest?
Zasady
Rozbitkowie Online
Gości Online: 2
Brak Użytkowników Online

Zarejestrowanych Użytkowników: 550
Najnowszy Użytkownik: ofysa
Wątki na Forum

Najnowsze Tematy
moja pani od literat...
Książki
hrh
lol
Rwać czy nie rwać?

Najciekawsze Tematy
Wyspa [9992]
Obóz Tamtych [6587]
Zabawa w telepatię [5441]
HAWKINS [3604]
ZLOsT [3580]
Last Seen Users
Umbastyczny 2 days
Michal 2 weeks
Otherwoman 2 weeks
mrOTHER 3 weeks
Lion 3 weeks
Lincoln 9 weeks
Flaku11 weeks
Isabelle13 weeks
chlaaron30 weeks
Diego33 weeks
Wyszukiwarka

Zobacz Temat
Mistrz Przetrwania | Inne | HydePark
Strona 13 z 36 << < 10 11 12 13 14 15 16 > >>
Autor RE: Niekończąca się opowieść
Arctic
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 21-04-2011 15:28
- WTF ?! - powiedziała Rose, na widok broni, którą trzymała Zoey.
- Pogódź się z tym, że jesteś tutaj najbrzydsza. Wygrałam, zezowata krowo ! - rzekła do okularnicy i ruszyła w stronę Frugorta. Podała mu rękę i czekała, aż ją wyciągnie.

Fear of a name increases fear of a thing itself.
zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
Umbastyczny
Użytkownik

Postać:
Cynthia Hickey

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 21-04-2011 15:31
Shannon wycelowała do Frogurta.

- Masz ją wybrać! Ja chcę już być z Ronem sam na sam!

Frogurt postanowił przystać na to, bo i tak miał chytry plan. Do Rose, która wyciągała rękę mrugnął porozumiewawczo.

- Zgoda! Zoey też może być, byleby nie ten paszczur Kate.

A może w Ravenclawie
Zamieszkać Wam wypadnie
Tam płonie kij w odbycie,
Tam pedziem będziesz snadnie.

Edytowane przez Umbastyczny dnia 21-04-2011 15:31
zagubieni24 Wyślij Prywatną Wiadomość
Furfon
Użytkownik

Postać:
Helena

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 21-04-2011 15:42
Zoey szczęśliwa szybko podbiegła do miejsca, gdzie stał Neil, liczyła że go wyciągnie. Z pośpiechu nie zauważyła wystającego noża, który był wbity trzonkiem do ziemi. Sama sobie przez przypadek poderznęła gardło, jak przystało na idiotkę, ostatnią jej myślą było to, że KATE była najbrzydszą kobietą na wyspie!

Edytowane przez Furfon dnia 21-04-2011 15:43
Wyślij Prywatną Wiadomość
Amelia
Użytkownik

Postać:
Ruby

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 21-04-2011 15:45
- Nieeee! Wyciągnijcie mnie stąd! - Kate zaczęła panikować słysząc, że mają zamiar ją tu zostawić. - Jak mi się coś stanie to Jack was znajdzie i zabije! - w tym momencie głupia Zoey przez przypadek popełniła samobójstwo. Przynajmniej o jedną szkaradę mniej na tej wyspie - pomyślała Kate.
- Jaaaaaack! Jaaaaack! - zaczęła histeryzować, nie chciała skończyć tak jak Zoey.

Amelia
Użytkownik

Postać:
Ruby

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 21-04-2011 16:03
Tymczasem Daniel Faraday wszedł do chatki. Spodobała mu się ona, zwłaszcza obraz wiszący na ścianie. Zdjął go ze ściany i usiadł na kanapie. Czuł, że obraz tego psa pomoże mu zrozumieć czym jest wyspa i jakie ma właściwości. - Pies... Dlaczego właśnie pies? - zaczął się głośno zastanawiać, bo nie wiedział co w tym obrazie jest takiego wyjątkowego z naukowego punktu widzenia. Nagle poczuł on ogromne zmęczenie i zapadł on w sen na sofie...

Arctic
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 21-04-2011 16:15
- Zamknij się, krowo ! Tym krzykiem tylko odstraszysz Jacka. W najlepszym wypadku zwabisz tutaj jakiegoś dzika ! - powiedziała zdenerwowana Rose, nie zwracając zbytnio uwagi na martwą Zoey.
- To wyciągniesz mnie, czy nie !? - powiedziała do Frogurta, podając mu dłoń.

Amelia
Użytkownik

Postać:
Ruby

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 21-04-2011 17:28
Widząc, że Rose czeka na wciągnięcie jej z dołu, Kate rzuciła się do przodu i uczepiła się nogi Rose - Nigdzie nie pójdziesz beze mnie! Nie zostawisz mnie tu! Jaaaack! Jaaaack! - wrzeszczała Kate.

Umbastyczny
Użytkownik

Postać:
Cynthia Hickey

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 21-04-2011 19:32
Neil wyciągnął Rose, ale był smutny, że nie ma Zoey. Shannon wyciągnęła Rona, a do Kate przyszedł dzik, zwabiony jej krzykiem.

A może w Ravenclawie
Zamieszkać Wam wypadnie
Arctic
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 22-04-2011 10:29
Rose wyszła z dołu z pomocą Neila. Uśmiechnęła się do niego dobrotliwie, a potem spojrzała z litością na Kate.
- LOL - skomentowała odwiedziny dzika i ruszyła z powrotem na plażę, szukając Jacka. Chciała mu powiedzieć, że Czarny Dym porwał Kate, i że ona już nigdy nie wróci. Już widziała przed oczami, jak rzuca się na szyję Jackowi, a on z radości idzie usiąść na swoje wiadro, by porobić swoje jackface'y !

Edytowane przez Arctic dnia 22-04-2011 10:31
Amelia
Użytkownik

Postać:
Ruby

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 22-04-2011 11:43

Chcąc się pozbyć dzika, Kate wzięła do ręki kość i rzuciła krzycząc - Aport! - dzik niczym pies popędził za kością, a następnie przyniósł ją pod nogi Shannon i zaczął ja nią skakać oczekując, że ta się z nim pobawi. Po odejściu Rose Kate wiedziała, że musi sobie sama poradzić. Jak zawsze. Postanowiła zrobić prowizoryczne schody z trupów.

Umbastyczny
Użytkownik

Postać:
Cynthia Hickey

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 22-04-2011 11:59
Shannon zamachnęła się i odrzuciła kość do dołu, gdzie też pobiegł dzik. Przy okazji zniszczył schody z trupów.

Neil zaczął zaś grzebać przy swoim rozporku.

- Odwdzięcz się jakoś za wybór. Jesteś taka piękna.

A może w Ravenclawie
Zamieszkać Wam wypadnie
Arctic
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 22-04-2011 12:38
Rose nie zwracała na nic uwagi, nawet na zboczonego Neila. Biegła ile sił w nogach na plażę, gdy jej piękne oczy ujrzały ukochaną twarz shitmana. Rose szybko poprawiła swoje włosy i ogólnie cały wygląd.
- Jack ! Stało się coś okropnego ! Czarny Dym porwał Kate ! - powiedziała do Jacka, z udawanym przerażonym głosem.

Furfon
Użytkownik

Postać:
Helena

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 22-04-2011 15:40

Shephard razem z swoim towarzyszami powrócili na wyspę, w końcu zgodnie z ich przeznaczeniem. Pierwszą osobą, jaką spotkali to Rose z wieścią o Kate. Początkowo Jack było zszokowany, jego mózg długo trawił tą informację, podaną przez ponętną Rose. Patrząc na nią, nie mógł się skupić i opracować genialnego planu, dzięki któremu uratuje ukochaną. W końcu odezwał się, niestety dla Rose byłoby lepiej, gdyby milczał, gdyż ją opluł swoją shitmanską śliną.
-WHAT?! To niemożliwe! Zaraz go dorwę i skopię dupsko temu dymowi! Idę ją uratować!!!

Edytowane przez Furfon dnia 22-04-2011 15:44
Umbastyczny
Użytkownik

Postać:
Cynthia Hickey

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 22-04-2011 16:37
Neil dobiegł do Jacka.

- Nie słuchaj jej! To zła kobieta. Ona kłamie, bo chce Cię przelecieć zamiast mnie. A Kate zdradza Cię właśnie z dzikiem!

A może w Ravenclawie
Zamieszkać Wam wypadnie
Arctic
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 22-04-2011 16:55
- Co ?! Ty aseksualny mrówkojadzie ! Wynoś się stąd, bo zaraz moja cierpliwość się skończy ! - krzyknęła do Frugorta, który najwidoczniej ją gonił.
- Jack...on kłamie. Czarny Dym porwał Kate, ale widząc, że to taka brzydka istota, pewnie darował jej życie. A Kate, jak to Kate musiała odreagować i postanowiła przespać się z pierwszą napotkaną osobą, czyli dzikiem. Musisz mi uwierzyć, Jack... - powiedziała Rose do Jacka, próbując go zatrzymać. Po chwili obmyśliła sprytny plan. Przyniosła kosz z papajami.
- Jack... nazbierałam dla Ciebie pysznych, soczystych i świeżych papai. Zostań ze mną, a będę o Ciebie dbała i codziennie będziesz mógł jeść te wspaniałe owoce ! - rzekła Rose do Jacka i ponętnie się uśmiechnęła. Ciekawe co wybierze: Kate, czy papaje ?

Umbastyczny
Użytkownik

Postać:
Cynthia Hickey

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 22-04-2011 17:01
Neil oszalały z miłości do Rose i odrzucenia przez nią zalotów postanowił popełnić samobójstwo.

Podszedł do Jacka i popatrzył prosto w jackface z odległości kilkunastu centymetrów. Natychmiastowo padł trupem.

A może w Ravenclawie
Zamieszkać Wam wypadnie

Edytowane przez Umbastyczny dnia 22-04-2011 17:04
Furfon
Użytkownik

Postać:
Helena

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 23-04-2011 00:29
Jack spojrzał na kosz z papajami, kusił go mocno. Uwielbiał te owoce, gdyby został z Rose, mógłby ciągle grać w pokera nimi, na pewno miałby duże zasoby ich, dzięki ten murzynce. Nagle dostał flashbacka, jak się całował z Kate, gdy Sawyer był ranny. To Kate była pierwszą, to ją musi uratować. Nic nie powiedział jednak, ciągle się zastanawiał. Kate czy Rose?!

Amelia
Użytkownik

Postać:
Ruby

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 23-04-2011 02:43
Kate została sama w dole nieświadoma tego, że po wyspie krążą plotki, że podniecają ją dziki. Nożem, na który nadziała się Zoey, Kate zadźgała dzika a następnie rozpaliła ognisko. Oparła się plecami o ścianę dołu i nabiła świński ryjek na kość niczym kiełbaskę na patyk i zaczęła piec nad ogniem.
Jestem jedną z ważniejszych osób na wyspie, zawsze się pcham wszędzie nawet jak mnie tam nie chcą. Co jest ze mną nie tak, że nikt mnie nie lubi, wszyscy mają mnie gdzieś i zostawiają na pastę losu?! - żując gumowaty i przypieczony ryjek, stwierdziła, że najlepszym pomysłem będzie sen. Wyspa jej powie, co robić, jak reagować. Skoro Locke wiele razy rozmawiał z wyspą, to Kate też się uda, gorsza przecież nie jest. Powoli zaczynała tracić nadzieję, ze Jack bohatersko ją uratuje jak na prawdziwego lidera przystało. Żałowała, że nie ma przy sobie fotki Jacka, już prawie zapomniała jak wygląda jackface...

Edytowane przez Amelia dnia 23-04-2011 02:50
Arctic
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 23-04-2011 12:35
Rose wpatrywała się w Jacka, który coś zbyt długo zwlekał. Kobieta nie wiedziała nad czym mężczyzna się tak zastanawia. Każdy woli papaje od Kate. Pani Nadler postanowiła zrobić coś, co ostatecznie przekona Jacka do tego, by z nią został. Zbliżyła się do niego i zrobiła najmniej spodziewaną rzecz, jaką mogła zrobić. Namiętnie go pocałowała.

Furfon
Użytkownik

Postać:
Helena

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 28-04-2011 01:16

Jack natychmiast odessał się od Rose z przerażeniem na twarzy, nie miał ochoty całować się z taką czarną staruchą. Czuł, że się od niej mógł czymś zarazić, jako lekarz będzie musiał przeprowadzić badania nad sobą. Mimo wszystko nie chciał złamać jej serca , gdyż potrzebował jej papai do uprawiania hazardu na wyspie.
-Rose, nadal kocham Kate. Muszę z nią załatwić parę spraw, zerwać z nią, rozumiesz mnie chyba... jako lider nie mogę jej tak porzucić jak zwykła szmatę, która daję każdemu na wyspie, zgodzisz się chyba ze mną...Jestem zobowiązany do pewnych rzeczy. Ty jesteś mężatką, nie zapominaj o swoim Bernardzie... - rzekł Jack, uznał się za geniusza, tylko ktoś o jego mózgu, mógł wcisnąć taki kit. Nagle coś zauważył w dżungli, ruszył szybko w tamtym kierunku...

Edytowane przez Furfon dnia 28-04-2011 01:18
Strona 13 z 36 << < 10 11 12 13 14 15 16 > >>
Skocz do Forum:
Logowanie
Nazwa Użytkownika

Hasło

Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem?
Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.

Zapomniane hasło?
Wyślemy nowe, kliknij TUTAJ.
Shoutbox
Tylko zalogowani mogą dodawać posty w Shoutboksie.

mrOTHER
06/11/2024 20:44
smiley

Umbastyczny
02/11/2024 18:52
Lją smiley

Otherwoman
02/11/2024 18:31
może dołączysz do naszego klubu książkowego? smiley

Lion
02/11/2024 17:57
widze ze oprocz tego flaku sie zesraku 3 miesiace temu dobra wszystkie najwazniejsze info nadrobione do zoba w 2047

Lion
02/11/2024 17:56
wlasnie tak myslalem ze tu wejde i zastane mumie other i umby

Otherwoman
05/10/2024 13:07
Wolałabym nie smiley gorzej, jak to znak, że trafię na bezludną wyspę smiley

Umbastyczny
04/10/2024 19:15
smiley może to znak, że w Twoim życiu pojawi się Michael?

Otherwoman
04/10/2024 11:29
Creepy

Otherwoman
04/10/2024 11:29
Dziś opowiadam mojej mamie o tym jak wczoraj pomagałam ratować rannego gołębia i w tym momencie gołąb pierdutnął o szybę tak, że został na niej rozmazany ślad...

Otherwoman
04/10/2024 11:26
Kurcze, miałam dziś sytuację iście lostowa. Akurat wczoraj oglądałam odcinek Special, gdzie Walt gadał o ptakach i wtedy ptak rozbił się o szybę.

Otherwoman
01/10/2024 20:54
Ok czekam

Umbastyczny
01/10/2024 20:15
Chyba dopiero jutro wrzucę post książkowy.

Umbastyczny
23/09/2024 20:12
smiley

Otherwoman
23/09/2024 17:16
najlepszego z okazji rocznicy Lost smiley

Umbastyczny
22/09/2024 22:21
smiley

Otherwoman
21/09/2024 18:52
siemka, Umba smiley

Otherwoman
30/08/2024 18:50
smiley

Umbastyczny
28/08/2024 21:43
Właśnie wróciłem :3 Generalnie super, widoki niesamowite, jutro albo w piątek może wrzucę krótką relację

Otherwoman
27/08/2024 17:31
dawno tu nie zaglądałam smiley Jak wyjazd do Norwegii, Umba?

Umbastyczny
10/08/2024 22:12
<3

Archiwum