Autor |
RE: ZLOsT |
panda
Użytkownik
Postać: Cherrrie Swanson
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 30-03-2015 07:10 |
|
|
mrOTHER napisał/a:
#Ciekawostka
Lincoln usunął fejsbuka, przez co teraz trudniej do niego dotrzeć... ale napisałem już PW w sprawie noclegu, bo ma namiary i doświadczenie w tych kwestiach. Mam nadzieję, że w przeciągu paru dni się pojawi
Czyli rozumiem, że my coś wynajmujemy i pijemy cieszymy się swoim towarzystwem w tamtym miejscu (a nie u pandy), tak? A Wy potem sobie spadacie, jak już się zmęczycie?
U mnie jest za mało miejsca zdecydowanie
|
|
Autor |
Otherwoman
Administrator
Postać: Trey
Administrator
|
Dodane dnia 30-03-2015 19:32 |
|
|
mrOTHER napisał/a:
#Ciekawostka
Lincoln usunął fejsbuka, przez co teraz trudniej do niego dotrzeć... ale napisałem już PW w sprawie noclegu, bo ma namiary i doświadczenie w tych kwestiach. Mam nadzieję, że w przeciągu paru dni się pojawi
Czyli rozumiem, że my coś wynajmujemy i pijemy cieszymy się swoim towarzystwem w tamtym miejscu (a nie u pandy), tak? A Wy potem sobie spadacie, jak już się zmęczycie?
Nie mógł usunąc konta jak Casines, to chociaż usunął FB na pocieszenie
ja się nastawiałam na picie u pandy, ale tam faktycznie mało miejsca jest i ktoś by musiał wziać kogoś na kolana...
jakie namiary?
We are all evil in some form or another, are we not?
|
|
Autor |
Faraday
Użytkownik
Postać: Frederick Frost
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 30-03-2015 22:36 |
|
|
u mnie jest sporo miejsca (ale chyba nie na 10 osób...). Niestety akurat w ten weekend zjeżdżają teściowie... (wyklucza to też jakieś bardzo przesadne wypłukanie mikroelementów przez wodę... )
|
|
Autor |
April
Użytkownik
Postać: Christopher Jones
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 30-03-2015 22:58 |
|
|
Teściowie... Współczuję...
|
|
Autor |
Lincoln
Mistrz Gry
Mistrz Gry
|
Dodane dnia 30-03-2015 23:09 |
|
|
Jak w ogóle widzicie przebieg takiego zlotu? Bo część osób spotyka się u pandy, a część szuka noclegu. Na pewno będą to miejsca od siebie trochę oddalone i jeżdżenie w nocy będzie dla którejś z grup uciążliwe jeżeli mamy się spotkać razem.
Podtrzymuję, że będę. Nie daję jednak 100%, że będę nocował chociaż jest to bardzo prawdopodobne. |
|
Autor |
Otherwoman
Administrator
Administrator
|
Dodane dnia 30-03-2015 23:15 |
|
|
No grupa pandy i ja będziemy jeździć po nocy. Dla mnie to już nie pierwszy raz zresztą... z dwóch zlotów tak wracała, w tym z jednego pieszo
Bo rozumiem, że spotkanie będzie przebiegać w miejscu noclegu pozostałych?
Edytowane przez Otherwoman dnia 30-03-2015 23:19 |
|
Autor |
April
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 30-03-2015 23:16 |
|
|
Część osób, czyli ja i panda, bo z Zosia nie wiadomo- jutro się skontaktuje. Ja nie mogę nocować, bo kasa mi na to nie pozwala szczerze. Nie wiem jak panda to widzi, bo w sumie ona ogarnia Warszawę, ale jeżdżenie nocnym to dla mnie ani nie nowość ani nie problem od czego się mną wspaniałego faceta, który daje dla bezpieczeństwa gaz pieprzowy
|
|
Autor |
mrOTHER
Mistrz Gry
Mistrz Gry
|
Dodane dnia 30-03-2015 23:39 |
|
|
Jak w ogóle widzicie przebieg takiego zlotu? Bo część osób spotyka się u pandy, a część szuka noclegu. Na pewno będą to miejsca od siebie trochę oddalone i jeżdżenie w nocy będzie dla którejś z grup uciążliwe jeżeli mamy się spotkać razem.
Zawsze mogą kimnąć się u nas do rana, dwie osoby się gdzieś upchną |
|
Autor |
panda
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 31-03-2015 16:29 |
|
|
April napisał/a:
Część osób, czyli ja i panda, bo z Zosia nie wiadomo- jutro się skontaktuje. Ja nie mogę nocować, bo kasa mi na to nie pozwala szczerze. Nie wiem jak panda to widzi, bo w sumie ona ogarnia Warszawę, ale jeżdżenie nocnym to dla mnie ani nie nowość ani nie problem od czego się mną wspaniałego faceta, który daje dla bezpieczeństwa gaz pieprzowy
ZOSIA JEDZIE I W OGOLE NIE MA TEMATU
Nocują u mnie tylko max 2 osoby - wynika to z faktu że jak już Otherw wspominała ktoś by musiał siedzieć na kolanach albo na dywanie na 23m2 Tracza. Bez sensu. Was jeśli nikt się nie wykruszy jest piątka, to już całkiem sporo. Otherw nas poprowadzi w nocy do domu, spokojnie.
No albo my poprowadzimy Otherw.
|
|
Autor |
Otherwoman
Administrator
Administrator
|
Dodane dnia 31-03-2015 18:48 |
|
|
panda napisał/a:
No albo my poprowadzimy Otherw.
damy radę
|
|
Autor |
April
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 31-03-2015 19:53 |
|
|
Zosiam będzie na 100%.
|
|
Autor |
Faraday
Użytkownik
Postać: Frederick Frost
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 31-03-2015 21:20 |
|
|
Oby Other poprowadziła nas lepiej niż MP: JP.
|
|
Autor |
mrOTHER
Mistrz Gry
Mistrz Gry
|
Dodane dnia 01-04-2015 10:32 |
|
|
Faraday napisał/a:
hahaha
Dobra, to żeby nie było tak śmiesznie... okazało się, że nie dostanę wolnego w pracy w niedzielę, bo jest jakaś poświąteczna promocja blablablabla... myślałem nad tym chwilę, ale doszedłem do wniosku, że na parę godzin nie opłaca mi się przyjeżdżać, w związku z czym nie będzie mnie na zlocie :/ |
|
Autor |
panda
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 01-04-2015 11:39 |
|
|
mrOTHER napisał/a:
Faraday napisał/a:
hahaha
Dobra, to żeby nie było tak śmiesznie... okazało się, że nie dostanę wolnego w pracy w niedzielę, bo jest jakaś poświąteczna promocja blablablabla... myślałem nad tym chwilę, ale doszedłem do wniosku, że na parę godzin nie opłaca mi się przyjeżdżać, w związku z czym nie będzie mnie na zlocie :/
Spojrzałam na datę, mrO słaby żarcik
|
|
Autor |
April
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 01-04-2015 13:37 |
|
|
Masz być Inaczej moja Ukraińsko- tancerska moc Cię dosięgnie i skończysz jak Casines, przestaniesz istnieć.
Edytowane przez April dnia 01-04-2015 13:38 |
|
Autor |
Otherwoman
Administrator
Administrator
|
Dodane dnia 01-04-2015 13:48 |
|
|
April napisał/a:
Masz być Inaczej moja Ukraińsko- tancerska moc Cię dosięgnie i skończysz jak Casines, przestaniesz istnieć.
jakie zuooooo
|
|
Autor |
mrOTHER
Mistrz Gry
Mistrz Gry
|
Dodane dnia 01-04-2015 14:41 |
|
|
No to już mogę usuwać konto, bo o Prima Aprillis przypomniałem sobie po napisaniu tego posta :/ |
|
Autor |
jazeera
Użytkownik
Postać: Uchechi Anonaba
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 01-04-2015 14:57 |
|
|
Otherwoman napisał/a:
panda napisał/a:
mrOTHER napisał/a:
panda napisał/a:
No tak
i tak pewnie picie wody mineralnej niegazowanej przedłuży się do późnych godzin nocnych, a wtedy tylko mrO nagrywa filmiki których nie pamieta, mremka bedzie dobrze
Prostuję: nie pamiętam, bo mam słabą pamięć, a nie dlatego, że byłem tak pijany...
CO NIE ZMIENIA FAKTU ŻE NADAL NIE WIDZIAŁEM TEGO FILMIKU I JEŻELI MI GO NIE UDOSTĘPNICIE TO NIE PRZYJADĘ
Może jaz go weźmie, odtworzymy publicznie
tak
J e ż e l i się zjawię, to wezmę pendrive z tym filmikiem. (Wtedy dobrze by było gdyby ktoś przyniósł laptopa) |
|
Autor |
Lincoln
Mistrz Gry
Mistrz Gry
|
Dodane dnia 02-04-2015 22:46 |
|
|
Bez zbędnego tłumaczenia się - raczej mnie nie będzie, wypisuję się z noclegu. |
|
Autor |
mremka
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 02-04-2015 22:49 |
|
|
Lincoln napisał/a:
Bez zbędnego tłumaczenia się - raczej mnie nie będzie, wypisuję się z noclegu.
Szkoda bardzo.
Czyli z osób na nocleg zostaję ja, Octopus i adi? Proszę o potwierdzenie, bo czas coś ogarnąć. |
|