Autor |
RE: ZLOsT |
Otherwoman
Administrator
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/helena_bonham_carter_in_harry_potter_and_the_half-blood_prince_6[14].png)
Postać: Trey
Administrator
![](../infusions/wob_rank_system/images/admin_star.gif)
|
Dodane dnia 23-03-2015 12:36 |
|
|
panda napisał/a:
mrOTHER napisał/a:
panda napisał/a:
No tak
i tak pewnie picie wody mineralnej niegazowanej przedłuży się do późnych godzin nocnych, a wtedy tylko mrO nagrywa filmiki których nie pamieta, mremka bedzie dobrze
Prostuję: nie pamiętam, bo mam słabą pamięć, a nie dlatego, że byłem tak pijany...
CO NIE ZMIENIA FAKTU ŻE NADAL NIE WIDZIAŁEM TEGO FILMIKU I JEŻELI MI GO NIE UDOSTĘPNICIE TO NIE PRZYJADĘ
Może jaz go weźmie, odtworzymy publicznie
tak ![smiley](../images/smiley/grin.gif)
![](https://i.ibb.co/YWVwpGw/belcia.jpg)
We are all evil in some form or another, are we not?
|
|
Autor |
April
Użytkownik
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/1[29].jpg)
Postać: Christopher Jones
Mistrz Przetrwania
![](../infusions/wob_rank_system/images/1a.gif) ![](../infusions/wob_rank_system/images/1a.gif) ![](../infusions/wob_rank_system/images/1a.gif) ![](../infusions/wob_rank_system/images/1a.gif) ![](../infusions/wob_rank_system/images/1a.gif)
|
Dodane dnia 23-03-2015 13:17 |
|
|
Dobrze, że mnie na tym filmiku nie ma...![smiley](../images/smiley/pfft.gif)
|
|
Autor |
Otherwoman
Administrator
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/helena_bonham_carter_in_harry_potter_and_the_half-blood_prince_6[14].png)
Postać: Trey
Administrator
|
Dodane dnia 23-03-2015 13:25 |
|
|
no i mnie ![smiley](../images/smiley/pfft.gif)
a filmik na którym byłam jakoś chyba na szczęście przepadł ;p
![](https://i.ibb.co/YWVwpGw/belcia.jpg)
We are all evil in some form or another, are we not?
|
|
Autor |
panda
Użytkownik
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/zrzut-ekranu-2019-05-22-o-14-1[70].png)
Postać: Cherrrie Swanson
Mistrz Przetrwania
![](../infusions/wob_rank_system/images/1a.gif) ![](../infusions/wob_rank_system/images/1a.gif) ![](../infusions/wob_rank_system/images/1a.gif) ![](../infusions/wob_rank_system/images/1a.gif) ![](../infusions/wob_rank_system/images/1a.gif)
|
Dodane dnia 23-03-2015 14:38 |
|
|
April napisał/a:
Dobrze, że mnie na tym filmiku nie ma... ![smiley](../images/smiley/pfft.gif)
ale on nie jest jakis straszny ![smiley](../images/smiley/grin.gif)
|
|
Autor |
mrOTHER
Mistrz Gry
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/maze_logo_av[34].png)
Mistrz Gry
|
Dodane dnia 23-03-2015 19:15 |
|
|
Otherwoman napisał/a:
panda napisał/a:
mrOTHER napisał/a:
panda napisał/a:
No tak
i tak pewnie picie wody mineralnej niegazowanej przedłuży się do późnych godzin nocnych, a wtedy tylko mrO nagrywa filmiki których nie pamieta, mremka bedzie dobrze
Prostuję: nie pamiętam, bo mam słabą pamięć, a nie dlatego, że byłem tak pijany...
CO NIE ZMIENIA FAKTU ŻE NADAL NIE WIDZIAŁEM TEGO FILMIKU I JEŻELI MI GO NIE UDOSTĘPNICIE TO NIE PRZYJADĘ
O matko ![smiley](../images/smiley/grin.gif) |
|
Autor |
mrOTHER
Mistrz Gry
Mistrz Gry
|
Dodane dnia 23-03-2015 19:16 |
|
|
mrOTHER napisał/a:
Otherwoman napisał/a:
panda napisał/a:
mrOTHER napisał/a:
panda napisał/a:
No tak
O matko ![smiley](../images/smiley/grin.gif)
ej, tam będą ludzie, którzy mnie nie znają, nie kompromitujcie mnie na starcie ;p |
|
Autor |
adi1991
Użytkownik
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/55[18].jpg)
Postać: Wojciech Janusz
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 29-03-2015 21:54 |
|
|
zlot za dwa tygodnie więc kilka pytań wypadało by zadać![smiley](../images/smiley/shock.gif)
Po pierwsze co z tym noclegiem? Jakoś wcześniej ktoś ogarnia czy będziemy szukać na ostatnią chwilę?
A po drugie mam pytanie, o której o gdzie byśmy się mieli zbierać bo ja to raczej pociągiem przyjadę na centralny bo polski bus coś drogi się zrobił![smiley](../images/smiley/shock.gif) |
|
Autor |
April
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 29-03-2015 21:58 |
|
|
Najlepiej moim zdaniem żeby dojeżdżający określili o której mniej więcej będą w Warszawie bo mi pasuje w zasadzie np 10 Z podejściem na główny przecież nie będzie większego problemu.
Odnośnie noclegu, ja się nie nocleguje, ale może zróbmy listę, kto na pewno będzie brał nocleg i zarezerwujmy coś. Tylko zachowajmy się dorośle i nie odmawiajmy na ostatnią chwilę, lepiej się zastanowić, a dać pewną odpowiedź!
Edytowane przez April dnia 29-03-2015 21:59 |
|
Autor |
adi1991
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 29-03-2015 22:04 |
|
|
ja mogę być 10-47 lub 12-45 na Centralnym![smiley](../images/smiley/shock.gif)
co do noclegu to ja pewniakiem jestem![smiley](../images/smiley/shock.gif) |
|
Autor |
panda
Użytkownik
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/zrzut-ekranu-2019-05-22-o-14-1[70].png)
Postać: Cherrrie Swanson
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 29-03-2015 22:06 |
|
|
lista stronę wcześniej:
6. adi- nocleg
7. mremka - nocleg
8. MrOther - nocleg
9. Lincoln - nocleg
10. Octopus - nocleg
Proponuję orientować się już w tym składzie nie wiem czy każdy wchodzi na forum, może na fejsie lepiej zagadać do zapisanych?
Mnie zupełnie obojętne, o której, ale 10-11 to dobra godzina. oczywiście jakby ktoś przyjechał później to też po niego wyjdziemy, czy to będzie polskibus czy PKP.
|
|
Autor |
mremka
Użytkownik
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/sdsd[224].jpg)
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 30-03-2015 00:11 |
|
|
Ja podtrzymuję że:
a) będę na 100%
b ) piszę się na opcję z noclegiem
c) proszę o możliwie najłatwiejsze do ogarnięcia miejsce spotkania zebym trafiła, bo stolicy nie znam kompletnie, a trochę siara jakbyście wszyscy mieli na mnie czekać tylko dlatego że się zgubiłam
d) zajebiście cieszy mnie opcja poznania was na żywo!
Edytowane przez mremka dnia 30-03-2015 00:11 |
|
Autor |
April
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 30-03-2015 00:18 |
|
|
Myślę, że można umówić się na dworcu. Tylko przydałaby się jeszcze jakąś wstępna godzina, o której będziesz- tak jak pozostali. ![smiley](../images/smiley/smile.gif)
|
|
Autor |
mremka
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 30-03-2015 00:20 |
|
|
11 nie będzie za wcześnie? |
|
Autor |
Flaku
Użytkownik
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/alf[49].png)
Postać: Żyd
![](../infusions/wob_rank_system/images/gw.png) ![](../infusions/wob_rank_system/images/gw.png) ![](../infusions/wob_rank_system/images/gw.png) ![](../infusions/wob_rank_system/images/gw.png) ![](../infusions/wob_rank_system/images/gw.png)
|
Dodane dnia 30-03-2015 00:22 |
|
|
mremka napisał/a:
11 nie będzie za wcześnie?
zaczniecie chlać przed południem ![smiley](../images/smiley/ok.gif)
|
|
Autor |
mremka
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 30-03-2015 00:23 |
|
|
Przed 12 piją tylko piraci ![smiley](../images/smiley/ok.gif) |
|
Autor |
adi1991
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 30-03-2015 00:28 |
|
|
e tam, ostatnio też mieliśmy niby dużo alkoholu, a poszedł tak szybko, że nawet człowiek nie ogarnął kiedy więc z takim tempem to byśmy skończyli pić chyba o 14 jak by zacząć o 11![smiley](../images/smiley/shock.gif)
Edytowane przez adi1991 dnia 30-03-2015 00:28 |
|
Autor |
Bezimienny
Użytkownik
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/znak[59].jpg)
NPC
![](../infusions/wob_rank_system/images/mod_star.gif)
|
Dodane dnia 30-03-2015 00:41 |
|
|
no kurde, a mi dali akurat lekcje na poniedziałek po zlocie, więc nie będę mogła dużo pić ![smiley](../images/smiley/haha.gif) |
|
Autor |
mremka
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 30-03-2015 00:47 |
|
|
Alkohol? Ale jaki alkohol? Przecież nikt nie planuje pić, spotykamy się żeby się poznać i pogadać. Spokojnie Arleta ( ) |
|
Autor |
Bezimienny
Użytkownik
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/znak[59].jpg)
NPC
![](../infusions/wob_rank_system/images/mod_star.gif)
|
Dodane dnia 30-03-2015 00:48 |
|
|
mremka napisał/a:
Alkohol? Ale jaki alkohol? Przecież nikt nie planuje pić, spotykamy się żeby się poznać i pogadać. Spokojnie Arleta ![smiley](../images/smiley/smile.gif) ( ![smiley](../images/smiley/ok.gif) )
aha ![smiley](../images/smiley/haha.gif) ![smiley](../images/smiley/haha.gif) ![smiley](../images/smiley/haha.gif) |
|
Autor |
mrOTHER
Mistrz Gry
Mistrz Gry
|
Dodane dnia 30-03-2015 01:43 |
|
|
#Ciekawostka
Lincoln usunął fejsbuka, przez co teraz trudniej do niego dotrzeć... ale napisałem już PW w sprawie noclegu, bo ma namiary i doświadczenie w tych kwestiach. Mam nadzieję, że w przeciągu paru dni się pojawi ![smiley](../images/smiley/smile.gif)
Czyli rozumiem, że my coś wynajmujemy i pijemy cieszymy się swoim towarzystwem w tamtym miejscu (a nie u pandy), tak? A Wy potem sobie spadacie, jak już się zmęczycie? ![smiley](../images/smiley/pfft.gif)
Edytowane przez mrOTHER dnia 30-03-2015 01:46 |
|