Autor |
RE: Niekończąca się opowieść |
Furfon
Użytkownik
Postać: Helena
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 19-04-2011 14:40 |
|
|
-Aaaaaaaa, zostaw mnie, wolę już Voldiego! - krzyknęła Zoey, gdy Kate ohydnymi swoimi ustami zaczęła ją całować, teraz wiedziała Zoey, że osiągnęła same dno. Już nie ma po co wracać do Widmore'a, po tym już nikt jej nie będzie chciał/
-Co ty zrobiłaś!? Spójrz na siebie, jesteś tak brzydka, że oczy mnie już bolą. Nie wiem co w tobie widzą Jack i Sawyer, to ja już mam większe szanse. Wiem, zdobędę obu, na pewno wolą mnie niż ciebie! - odpowiedziała Zoey, już w głowie knuła plan zdobycia obu...
Edytowane przez Furfon dnia 19-04-2011 14:41 |
|
Autor |
Arctic
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 19-04-2011 16:33 |
|
|
Rose śledziła Kate, jednak ta biegała bardzo szybko, a pani Nadler nie miała już takiej kondycji jak kiedyś. Zadyszana, parła ciągle w dżunglę. Trzymała w ręku papaję, przeznaczoną dla Austen. Niech ją tylko dorwę. W dżungli nikt nie znajdzie jej ciała, a jak mi się poszczęści, to może jakiś niedźwiedź zechce ją zjeść... - myślała gorączkowo. To jej dodawało sił. Po chwili stanęła przed wielką dziurą z trupami w kombinezonach DHARMA. Zobaczyła Kate i już chciała rzucić w nią papaję, gdy usłyszała głos Zoey.
- Madafaka ! - krzyknęła ze złością i rzuciła w Zoey papają, która trafiła ją prosto w krocze. Owoc znowu się rozkwasił, tworząc wielką plamę.
Fear of a name increases fear of a thing itself.
Edytowane przez Arctic dnia 19-04-2011 16:44 |
|
Autor |
Amelia
Użytkownik
Postać: Ruby
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 19-04-2011 18:25 |
|
|
Kate zaśmiała się w twarz Zoey. Ona nigdy nie zdobędzie ani Jacka ani Sawyera to oczywiste, że oni nie polecą na takie nie wiadomo co w okularach. - Jack myśli o mnie cały czas, widziałam jak przed snem zawsze w swoim namiocie patrzy z uwielbieniem na moje zdjęcie i nie siedzi wtedy na wiadrze chociaż mógłby to robić. - to był dla Kate dowód miłości, że Jack potrafi zrezygnować dla niej z siedzenia na wiadrze. A zdjęcie, które podziwiał wyglądało tak:
Ku uciesze Kate, nagle pojawiła się Rose atakując papają Zoey. - Rose! Pomóż mi wyjść stąd! - krzyknęła Kate i wyciągnęła rękę w stronę kobiety licząc na pomoc z jej strony.
|
|
Autor |
Furfon
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 19-04-2011 19:13 |
|
|
-Proszę was, nie róbcie mi nic złego. Jestem tak samo brzydka jak wy, możemy zostać wspólnie przyjaciółkami! Spełnię wasze marzenia! - powiedziała błagalnym tonem Zoey, lekko jej kobieca duma ucierpiała, gdy oberwała papają. Wiedziała że ma przewagę nad tymi kobietami, ona była inteligenta i wykształcona, w przeciwieństwie do nich.
|
|
Autor |
Arctic
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 19-04-2011 19:30 |
|
|
Rose chwilkę się zastanawiała, czy warto pomagać Kate. Zaczęła rozważać wszystkie za i przeciw. Gdyby zostawiła Kate w dole, świat tak naprawdę nic by nie stracił. Ba, nawet byłby piękniejszy. No i oczywiście nikt by nie przeszkodził jej w zdobyciu Jacka. Jednak z drugiej strony... ktoś inny mógłby tutaj przyjść i uratować Kate. Wtedy Austen z pewnością próbowałaby się pozbyć Rose.
- Dobrze, kochana, pomogę Ci. Ale pod jednym warunkiem ! W tej chwili musisz zdecydować, czy wolisz Jacka, czy Sawyer'a. Jeśli Twoja odpowiedź będzie poprawna, wtedy Cię wyciągnę. Jeśli jednak Twoja odpowiedź będzie zła, wtedy najpierw będziesz musiała zabić Zoey i też Cię wyciągnę - powiedziała dobitnie Rose.
Fear of a name increases fear of a thing itself. |
|
Autor |
Umbastyczny
Użytkownik
Postać: Cynthia Hickey
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 19-04-2011 19:58 |
|
|
Hurley zobaczył swego Ptaka i się zdziwił
Zaczął biegnąć i spowodował trzęsienie ziemi, przez co Rose wpadła do dołu.
Obok dołu znalazła się Shannon i popatrzyła na 3 kobiety (ze zwłokami Justina 4) z politowaniem
- I co szkapy? Jak jesteście paskudne to siedźcie w tym dole!
A może w Ravenclawie
Zamieszkać Wam wypadnie
Tam płonie kij w odbycie,
Tam pedziem będziesz snadnie. |
|
Autor |
Arctic
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 19-04-2011 21:14 |
|
|
Rose zaskoczona wpadła do dołu. Z trudem podniosła się z trupów i spojrzała do góry. Była tam Shannon.
- Kochana moja, jak Ty pięknie dziś wyglądasz ! Pomóż wyjść z tego dołu starszej kobiecie, bo jeszcze dostanie reumatyzm - powiedziała miłym tonem głosu, podając rękę blondynce.
Edytowane przez Arctic dnia 19-04-2011 21:16 |
|
Autor |
Amelia
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 19-04-2011 21:15 |
|
|
- Nie, nie, nie... - Kate złapała się za głowę, Rose wymagała od niej rzeczy niemożliwych. Jak ona mogła oczekiwać, że Kate, najbardziej niezdecydowana osoba na wyspie zdoła podjąć taką decyzję?! Zanim jednak zdążyła powiedzieć cokolwiek, Rose wpadła do dołu a nad nimi pojawiła się Shannon. Kate miała ochotę rzucić w nią głową trupa, jednak zbytnio się brzydziła i tylko spojrzała na nią z politowaniem.
- Wracaj do swojego brata, jeśli on Cię jeszcze chce!
- No i co teraz Rose? Twój szantaż chyba na nic się nie zdał, bo i tak teraz mnie nie wyciągniesz. Chyba musimy zbudować drabinę z kości tych trupów. - to było jedynie rozwiązanie gdyż ta blondyna na pewno im nie pomoże się wydostać.
|
|
Autor |
Umbastyczny
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 19-04-2011 21:18 |
|
|
- Wiem, że jestem najładniejsza na całej wyspie!
Shannon uknuła chytry plan.
- Pomogę tylko jednej z Was. Urządzimy wybory na vice miss wyspy i laureatce pomogę wyjść! Zaczynajcie się starać, forma dowolna! Frogurt będzie ze mną w jury.
- Ale lachonarium... wyskakujcie z ubrań! Wujek Neil lubi cycuszki
A może w Ravenclawie
Zamieszkać Wam wypadnie
Tam pedziem będziesz snadnie.
Edytowane przez Umbastyczny dnia 19-04-2011 21:27 |
|
Autor |
Arctic
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 19-04-2011 21:31 |
|
|
Rose wysłuchała słów Shannon, lekko kiwając głową. Gdy usłyszała "wybory na vice miss wyspy" bardzo się ucieszyła. To była jej jedyna szansa, by Jack zwrócił na nią uwagę i by przy okazji się wydostać.
- Nie macie ze mną szans, smarkule ! - powiedziała i uśmiechnęła się tak:
Następnie zaczęła ściągać z siebie warstwy ubrań, by po chwili wyglądać tak:
Rose dumnie zaczęła potrząsać biustem i zaczęła mrugać oczami, chcąc skusić Shannon i Neila, by ją wybrali i uwolnili.
Edytowane przez Arctic dnia 19-04-2011 21:33 |
|
Autor |
Furfon
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 19-04-2011 21:42 |
|
|
Zoey nie miała zamiaru tak łatwo się poddać, nie chciała przegrać z jakąś starą murzynką czy z tą brzydulą Kate. Poszła na chwilę na bok, miała zamiar ogarnąć się na bóstwo, lecz niestety nie miała talentów Richarda, po krótkiej chwili wróciła przed jury i się im pokazała.
|
|
Autor |
Amelia
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 19-04-2011 22:02 |
|
|
Kate prychnęła pod nosem widząc starania Rose i Zoey. Wyglądały jeszcze gorzej niż przed chwilą, Kate była pewna swojego zwycięstwa. Rozebrała się do bielizny i wyglądała teraz tak:
Oprócz tego, że nie siedziała na krześle tylko na głowie trupa. Puściła dodatkowo oczko do Frogurta, żeby podnieść swoje szanse na wygraną.
|
|
Autor |
Ron Weasley
Użytkownik
Postać: NPC
NPC
|
Dodane dnia 19-04-2011 23:20 |
|
|
Ron napiął się, jak mógł, by teleportować się z powrotem do Londynu. Niestety. Awaria w systemie teleportacji sprawiła, że wylądował między roznegliżowanymi paniami Kate i Zoey. O bloody helll - powiedział i zaczął się wycofywać, zakrywajac sobie oczy.
|
|
Autor |
Amelia
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 19-04-2011 23:23 |
|
|
Tymczasem Daniel Faraday chodził po dżungli, chciał spotkać Jacoba albo Richarda i dowiedzieć się więcej o tym niesamowitym miejscu, które go intrygowało jako fizyka. W końcu doszedł on do chatki stojącej samotnie na polanie. Zdziwiło go to, że dookoła budynku znajduje się okrąg z popiołu. Postanowił on to zbadać i zbliżył się do chatki po czym zaglądnął do środka przed okno. Zobaczył on na ścianie obraz psa, co go zaciekawiło, więc postanowił wejść do środka...
|
|
Autor |
Umbastyczny
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 20-04-2011 07:55 |
|
|
Neil patrzył z otwartą buzią na popisy kobiet, 2 brzydkich i Rose.
- Moim zdaniem Rose wygrywa!
Shannon nie miała kandydatki, bo uznała wszystkie kobiety za wyjątkowo paskudne.
- Ja bym wybrała tą rudowłosą istostę.
Tu wskazała na Rona.
Rudzielec bardzo się jej spodobał.
- Nasza decyzja musi być jednogłośna, także teraz runda z pokazem talentów!
A może w Ravenclawie
Zamieszkać Wam wypadnie
|
Autor |
Furfon
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 20-04-2011 11:16 |
|
|
Zoey tryumfująco uśmiechnęła się, gdy dowiedziała się, że będzie runda z pokazem talentów. Ta banda niedołężnych nieudaczników nie ma z nią szans, bo ona potrafi coś, co podnieci to juri. Kate nic nie umie, a Rose może tylko swoimi cyckami machać. Zoey odeszła na bok, z trupów zaczęła budować... rurę! Zoey kiedyś sobie dorabiała jako kobieta lekkich obyczajów, więc nadal potrafiła na tym tańczyć. Gdy tylko zbudowała zaczęła na niej erotyczny taniec...
|
|
Autor |
Arctic
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 20-04-2011 15:08 |
|
|
Rose przestała wyginać swoje ciało, gdy dowiedziała się o innym konkursie. Zaczęła przyglądać się Zoey, która wyrabiała jakieś dziwne wygibasy na rurze. Zrobiła taką minkę:
- Każda głupia krowa potrafi tańczyć z rurą. Jednak nawet Kate nie zniżyłaby się do Twojego poziomu, zołzo ! - powiedziała i kopnęła trupią rurę, która się rozleciała, a Zoey wylądowała na trupach.
- Patrzcie na mnie ! Nikt tak nie potrafi ! - prawie krzyknęła, podciągnęła bluzkę i zaczęła ruszać seksownie brzuchem, demonstrując wszystkim taniec brzucha. Puściła oczko do Frugorta i uśmiechnęła się do niego tak:
Fear of a name increases fear of a thing itself. |
|
Autor |
Amelia
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 20-04-2011 17:58 |
|
|
Kate była wściekła, że nie wygrała konkursu. Była pewna, że zwycięstwo ma w kieszeni zwłaszcza, że Rose i Zoey są brzydsze od karaluchów. Widząc popisy tych dwóch kobiet, postanowiła zrobić coś jeszcze bardziej spektakularnego. Zebrała kilka czaszek, kości oraz różdżkę Rona, która wypadła mu z kieszeni i zaczęła żonglować tymi przedmiotami, wyobrażając sobie, że ma tłum gapiów. Była przekonana, że to właśnie spodoba się jury.
|
|
Autor |
Umbastyczny
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 20-04-2011 18:52 |
|
|
Shannon najbardziej kręcił Ron, zapatrzyła się na niego i chciała mieć konkurs jak najszybciej z głowy.
- Ja wyciągam Rona, a Ty pomóż komu chcesz, ale możesz wyciągnąć tylko jedną. Aha, i masz zakaz wyjmowania Kate, bo jest piegowatą krową.
Frogurt ucieszył się. Kate i tak uważał za najbrzydszą. Wymyślił jednak chytry plan, gdy Ron i Shannon sobie pójdą on wyciągnie Kate, a sam wskoczy do dołu i zostanie w nim z Zoey i Rose. Musi tylko udawać przed Shannon.
- Och! To taki trudny wybór. Niech będzie Rose!
A może w Ravenclawie
Zamieszkać Wam wypadnie
|
Autor |
Furfon
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 21-04-2011 15:21 |
|
|
Zoey wpadła w szał, jak mogła być brzydsza od nich?! Ona, która miała tytuł miss piękności(w swoim sierocińcu, gdzie były same niepełnosprawne dzieci)! Wyciągnęła broń, teraz miarka się przebrała.
-Nie jestem brzydsza! Żądam zmiany wyników, bo inaczej was wszystkich rozstrzelam! Liczę do 5! - krzyknęła, nie mogła się zdecydować kogo najpierw zabić, gdyż każdy był brzydki i od patrzenia na nich, jej piękne oczy bolały...
|
|