Autor |
RE: Survival Live: Nida |
agusia
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 30-03-2016 21:08 |
|
|
Odcinek 5: "Siatka Roxy"
Polecam!
140 osób ginie rocznie od uderzenia papajem. |
|
Autor |
Lincoln
Mistrz Gry
Mistrz Gry
|
Dodane dnia 17-04-2016 17:32 |
|
|
agusia, nie wrzuciłaś linku do ostatniego odcinka...
Ja się w te klimaty wkręciłem na nowo. Ostatni odcinek "Jesteśmy w grze, bejbe" obejrzałem z trzy razy. W ogóle ostatnio obejrzałem praktycznie jednym ciągiem wszystkie sezony Nidy i zauważam oczywisty, ogromny postęp we wszystkim. Począwszy od uczestników, przez zadania, klimat, montaż, dźwięk. Jest naprawdę dobrze i ogląda się to jak profesjonalną produkcję telewizyjną. Widziałem info, w którym Stach oznajmia, że w tym roku będzie ostatnia edycja. Być może ma takie plany i tak będzie. Ale mnie życie nauczyło, że nigdy nie mów i nigdy i jak się włożyło tyle pracy w przygotowanie tego, jak się ma takie doświadczenie, to pewnie kolejne edycje będą. Mam taką nadzieję bo szkoda byłoby zakończyć taki cykl w szczytowym momencie popularności.
Mam pytanie do fanów Survivora, czyli zapewne do Umby i agusi. Chcę obejrzeć wszystkie sezony Ryzykantów od początku. W jaki sposób można je zdobyć. Posiadacie je może gdzieś na dysku?
Edytowane przez Lincoln dnia 17-04-2016 17:32 |
|
Autor |
Umbastyczny
Użytkownik
Postać: Cynthia Hickey
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 17-04-2016 22:01 |
|
|
Ja oglądałem trochę online, a trochę ściągałem z chomikuj i z torrentów. Online są wszystkie sezony, ale w tragicznej jakości.
Wszystkie sezony na płytach posiada Roxy, jakiś czas temu te płyty miała własnie agusia.
A może w Ravenclawie
Zamieszkać Wam wypadnie
Tam płonie kij w odbycie,
Tam pedziem będziesz snadnie. |
|
Autor |
agusia
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 19-04-2016 14:18 |
|
|
I mam je dalej, ale nie są to wszystkie sezony, tylko chyba od 7 dopiero w górę 1 mam ściągnięty, ale jest jakość jest FATALNA, nie da się oglądać, więc podejrzewam, że z późniejszymi będzie podobnie. Od ładnej jakości mam 7+ i tak bym polecała oglądać. Udostępnię Ci to jakoś, tylko daj znać gdzie, bo się na tym ani trochę nie znam+podrzucę Ci te płyty jak chcesz
Sezonów jest na tyle dużo, że nie czuję się jakoś wybrakowana, nie widząc wcześniejszych (jest to jedynie minus przy oglądaniu sezonów z powracającymi graczami, ale nie jakiś wielki), więc od 7 polecam mega, szczególnie, że 7 jest rewelacyjny
140 osób ginie rocznie od uderzenia papajem.
Edytowane przez agusia dnia 19-04-2016 14:21 |
|
Autor |
Lincoln
Mistrz Gry
Mistrz Gry
|
Dodane dnia 19-04-2016 15:11 |
|
|
agusio, moja najdroższa przyjaciółko. Czy możemy zrobić tak, że wyślę Ci dysk przenośny i wtedy zgrałabyś te sezony? Po skopiowaniu mogłabyś go odesłać lub przekazać, o ile będzie nam dane spotkać się we Wrocławiu? Oczywiście wszelkie koszty wysyłki i fatygi są po mojej stronie. |
|
Autor |
agusia
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 20-04-2016 00:38 |
|
|
Jasna sprawa!
|
Autor |
mrOTHER
Mistrz Gry
Mistrz Gry
|
Dodane dnia 21-04-2016 16:07 |
|
|
Bez 7 sezonów zostaje jedyne 25, luzik A sezon 1 to chyba prędzej znajdziesz na VHS
The maze isn't meant for you... |
|
Autor |
agusia
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 22-04-2016 00:30 |
|
|
Ja oglądam od dwóch lat w każdym wolnym momencie i jeszcze nie skończyłam, także spoko spoko
|
Autor |
Otherwoman
Administrator
Postać: Trey
Administrator
|
Dodane dnia 22-04-2016 14:45 |
|
|
lol ja się planowałam za to wziąć, ale ja powiedzieliście, ile to ma sezonów, to chyba jeszcze raz rozważę ten pomysł...
We are all evil in some form or another, are we not?
|
|
Autor |
Otherwoman
Administrator
Administrator
|
Dodane dnia 02-01-2022 20:08 |
|
|
Odgrzebuję ten wątek z okazji nowego sezonu Nidy, w którym zagościł zresztą Arctic
Pierwszy odcinek obejrzany i całkiem mi się podobał. W ogóle prawie same chłopy w tym biorą udział...
Arctic oczywiście z flaszką, wiadomo ;p
Szkoda mi tego młodego wycofanego Majkela. Nie wiem, czemu on mi się kojarzy z Lionem .
Pierwsza rada spoko,
Kiedy kolejny odcinek?
|
|
Autor |
Umbastyczny
Użytkownik
Postać: Cynthia Hickey
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 02-01-2022 23:18 |
|
|
Z tego co kojarzę to nie ma jakiegoś harmonogramu. Generalnie problem polega na tym, że sporo materiałów przepadło/zostało uszkodzonych i montaż zajmuje o wiele więcej czasu.
A z opinią się zgadzam, oglądało się bardzo przyjemnie. Do boju Arctic!!!!!!
A może w Ravenclawie
Zamieszkać Wam wypadnie
Tam płonie kij w odbycie,
Tam pedziem będziesz snadnie. |
|
Autor |
Arctic
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 19-01-2022 20:22 |
|
|
Umbastyczny napisał/a:
Z tego co kojarzę to nie ma jakiegoś harmonogramu. Generalnie problem polega na tym, że sporo materiałów przepadło/zostało uszkodzonych i montaż zajmuje o wiele więcej czasu.
A z opinią się zgadzam, oglądało się bardzo przyjemnie. Do boju Arctic!!!!!!
niestety większość materiałów przepadło niemniej jestem ciekaw jak montaż będzie ostatecznie wyglądać
Sam udział w Nidzie i możliwość przekonania się jak to wszystko wygląda na żywo było super opcją
PS. Odcinka nie obejrzałem więc proszę nie spoilerować
Fear of a name increases fear of a thing itself. |
|
Autor |
Otherwoman
Administrator
Administrator
|
Dodane dnia 20-01-2022 19:48 |
|
|
Sam udział w Nidzie i możliwość przekonania się jak to wszystko wygląda na żywo było super opcją
A miałam pytać, jakie wrażenia
Dla mnie nie wygląda to zbyt przyjemnie - komary, brak jedzenia i spanie na dworze, ale ogląda się fajnie, jak inni się męczą
Odcinka nie obejrzałem więc proszę nie spoilerować
hehe
Chyba dziwnie oglądać siebie samego trochę
|
|
Autor |
agusia
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 22-01-2022 10:50 |
|
|
Czemu Arczi nie oglądałeś odcinka? Jak ostatnio się widziałam ze Stachem to niby mówił, że będą następne odcinki, ale wydaje mi się, że to już ostateczne pożegnanie z tym sezonem xD Chociaż tam jakieś standardowe przebąkiwania o edycjach słyszałam, a jakby była jeszcze jakaś tygodniowa edycja, to ja bym w sumie chętnie się jeszcze wybrała, Ty Arczi jak wrażenia po tych prawie 3 latach? Macie kontakt z ludźmi z edycji? Z tego co pamiętam to Bartek był mega spoko, działacie tam coś czasem?
|