Otherwoman napisał/a:
ej ej ej ale co z tym Lorathilem? Bo jeśli on będzie, to nie jedźmy od razu do mnie. Lepiej go najpierw wybadać. Nie chcę obcych u siebie
A jak ci sie nie spodoba to mu podziękujemy za zlot po godzinie?
swoją drogą adi na pewno będzie zachwycony wizerunkiem che guevary i posążkiem Lenina w moim pokoju
no na pewno
naślę na ciebie policję bo ponoć symboli zbrodniczych reżimów nie można u nas posiadać ale wszyscy wiemy, że tym krajem rządzą socjaliści przez co tylko powoduje, że oburzenie panuje tylko w przypadku jak się swastykę pokaże czy zrobi powitanie po niemiecku
Otherwoman napisał/a:
ja uważam, że to pedalskie, jak można wymyślić tai idiotyczny przepis to ja nie wiem...
każdy moze sobie trzymac w domu, co chce
w domu to tak, jak ktoś chce być głupi to niech będzie, wyłażenie jednak na ulicę z podobiznami gości, którzy wymordowali miliony ludzi, często z własnego narodu to jednak powinno być piętnowane, zarówno jak ktoś propaguje symbole nazistów(co akurat jest zawsze piętnowane), ale też komunistów(co u nas w kraju jest olewane przez telewizje głównego nurtu)
tak poza tym to chyba nie temat do dyskusji na ten temat
Otherwoman napisał/a:
ja tsm nie wiem, jak można porównywac komunistów do nazistów, ale ok, koniec
no racja, przecie za nazistów to chociaż Niemcy mieli dobrze do pewnego momentu, a komuniści nie dość że ciemiężyli i mordowali inne narody to i jeszcze swoich masowo mordowali masz rację nie ma co porównywać
Otherwoman 04/10/2024 11:29 Dziś opowiadam mojej mamie o tym jak wczoraj pomagałam ratować rannego gołębia i w tym momencie gołąb pierdutnął o szybę tak, że został na niej rozmazany ślad...
Otherwoman 04/10/2024 11:26 Kurcze, miałam dziś sytuację iście lostowa. Akurat wczoraj oglądałam odcinek Special, gdzie Walt gadał o ptakach i wtedy ptak rozbił się o szybę.