Autor |
RE: Marzenia... Ach, marzenia |
Nicka
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 03-05-2011 14:21 |
|
|
W każdym kraju jest coś ciekawego, bo kazdy ma w sobie coś własnego, charakterystycznego, Umba A jesli nie, to... to przeciez ludzie tworzą państwo I to jest właśnie ciekawe w kazdym kraju: naród. No, chyba, że jest narzekający, leniwy i niczym się nie wyróżniający... Ale nie czepiajmy się szczegółów
|
|
Autor |
Umbastyczny
Użytkownik
Postać: Cynthia Hickey
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 03-05-2011 15:17 |
|
|
Powiem inaczej, nie chciałbym odwiedzać wszystkich krajów, bo dziwnie czułbym się jako burżuazyjny turysta w jakiejś wiosce afrykańskiej pełnej biednych, głodujących ludzi, którzy mają nadzieję, że UNICEF postawi im wkrótce studnie, bo teraz mają do najbliższego wodopoju kilkanaście kilometrów. Dodatkowo trapią ich choroby, a nawet sąsiednie plemię ich atakuje.
A może w Ravenclawie
Zamieszkać Wam wypadnie
Tam płonie kij w odbycie,
Tam pedziem będziesz snadnie. |
|
Autor |
Nicka
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 03-05-2011 16:38 |
|
|
Dobra... Nie wszysktie państwa świata mają w sobie to coś, zwłaszcza jak trzeba patrzeć na biedę Chyba, że by zostać pastorem/księdzem/po prostu cholernie dobrym człowiekeim i pomagać takim ludziom osobiście
Ale w sumie... komu by się chciało w dzisiejszych czasach poświęcać własne życie na pomoc biednym ludziom, którzy nas nie zrozumieją?
|
|
Autor |
Muminka
Użytkownik
Postać: Unnur Þorbjörg Gunnarsdóttir
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 03-05-2011 16:52 |
|
|
Nicka napisał/a:
Ale w sumie... komu by się chciało w dzisiejszych czasach poświęcać własne życie na pomoc biednym ludziom, którzy nas nie zrozumieją?
Jak nie zdam matury to wyjeżdżam na wolontariat.
' target='_blank'> |
|
Autor |
Andzia
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 03-05-2011 19:24 |
|
|
Mumin napisał/a:
A tak poważniej odnośnie tematu to mam całkiem sporo marzeń. Parę już się spełniło (Włochy, Paryż), kolejne spełni się już 4 LIPCA
Muminka. moje też się spełni tego dnia
moje marzenie spełniło się już w zeszłe wakacje, kiedy pojechałam na koncert Muse. Ale coś czuję, że ten czwartolipcowy będzie THE BEST
A ja bardzo chciałabym pojechać do Hiszpanii, no i może do Kanady W sumie do niedawna Wenecja była moim marzeniem, ale teraz okazało się, że to miejsce mnie najzwyczajniej w świecie przeraża
Moim marzeniem jest jeszcze zamieszkanie i pracowanie w Chorwacji, gdyż kocham ten kraj
Are you, are you
Coming to the tree
Where they strung up a man they say murdered three
Strange things did happen here
No stranger would it be
If we met up at midnight in the hanging tree
Moc: Uzdrawianie |
|
Autor |
Lion
Użytkownik
Postać: shimano
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 22-11-2016 02:16 |
|
|
Andzia napisał/a:
moje marzenie spełniło się już w zeszłe wakacje, kiedy pojechałam na koncert Muse. Ale coś czuję, że ten czwartolipcowy będzie THE BEST
To zajebiście |
|