Przepraszam, ale jak to usłyszałem to od razu pomyślałem o Kulowych Muminkach i AA (ale Wy oczywiście śpiewacie ładniej).
EDIT:
Muminka napisał/a:
Umbastyczny napisał/a:
Przepraszam, ale jak to usłyszałem to od razu pomyślałem o Kulowych Muminkach i AA (ale Wy oczywiście śpiewacie ładniej). [/youtube]
No i tym sposobem Cie zdissujemy
Zawsze mogłoby być gorzej:
A może w Ravenclawie
Zamieszkać Wam wypadnie
Tam płonie kij w odbycie,
Tam pedziem będziesz snadnie.
Umbastyczny napisał/a:
Przepraszam, ale jak to usłyszałem to od razu pomyślałem o Kulowych Muminkach i AA (ale Wy oczywiście śpiewacie ładniej). [/youtube]
Padłam, jak zobaczyłam tego lajksa:
http://www.facebook.com/pages/Kiedy-odmawiasz-swojemu-facetowi-seksu-gdzies-na-swiecie-placze-panda/182212238479568
pozdro panda
Muminka wspomniała wczęsniej o rozmowie Jasona z ciocią i wtedy przypomniało mi się moje skojarzenie dotyczące tego samego wątku.
A było to tak...
Sanatorium. Kolejny dzień bez internetu. Kolejny dzień bez forum. Nagle moja koleżanka imieniem Sylwia z pokoju dostaje smsa od babci o treści:
Anka się zaręczyła!
Anka to była tej koleżanki matka chrzestna.
Sylwia zaczęła piszczeć z radości, po czym wzięła komórkę do ręki i na głos zaczęła dyktować sama sobie smsa do babci... Uwaga, uwaga...
LOL. Babcia, co ty pierdolisz!?
Ja: Napisałaś tak do babci!? (W duchu: Skąd ja to znam...)
Sylwia: Tak...
Minęło trochę czasu...
Ja: No i co odpisała babcia?
Sylwia pokazała mi wiadomość od niej:
Córciu, ja nie pierdolę!
Padłam To było nawet lepsze do cioci Jasona, bo... na żywo!
Otherwoman 04/10/2024 11:29 Dziś opowiadam mojej mamie o tym jak wczoraj pomagałam ratować rannego gołębia i w tym momencie gołąb pierdutnął o szybę tak, że został na niej rozmazany ślad...
Otherwoman 04/10/2024 11:26 Kurcze, miałam dziś sytuację iście lostowa. Akurat wczoraj oglądałam odcinek Special, gdzie Walt gadał o ptakach i wtedy ptak rozbił się o szybę.