Co do forów, to wiem, bo nieraz natrafiałam, ale to jak szukałam czegos konkretnego.
A tak to ja generalnie jakoś nie przeglądam internetu w poszukiwaniu takich rzeczy, bo mi się nie chce
We are all evil in some form or another, are we not?
BTW Mają podobno serial zrobić na podstawie tych ksiażek...
dobrze, ze nie forów
raczej szkoda
bo nawet jak na coś tam trafiłam, to nawet mi się nie chciało tego czytać, a serialik zawsze chętnie bym obejrzała
chociaż ostatnio moje lenistwo osiąga wyższy poziom, bo nawet seriali mi się nie chce oglądać. "Westworld" w siebie wmusiłam, mimo że mi się podobał...
We are all evil in some form or another, are we not?
to chyba oczywiste jest, tu występuje takie samo zjawisko jak choćby przy podejrzewam znanych każdej osobie na tym forum pomidorach. Jak się je wsadzi do lodówki to nie dość, że tracą wartości odżywcze i witaminy to jeszcze chujowo smakują
tak poza tym to ktoś z Wrocławian będących na zlocie mógłby kupić ze dwie kilka dni wcześniej żeby sobie dojrzały bo w sklepie sprzedają w większości niedojrzałe
Edytowane przez adi1991 dnia 08-02-2017 17:32
adi1991 napisał/a:
to chyba oczywiste jest, tu występuje takie samo zjawisko jak choćby przy podejrzewam znanych każdej osobie na tym forum pomidorach. Jak się je wsadzi do lodówki to nie dość, że tracą wartości odżywcze i witaminy to jeszcze chujowo smakują
adi1991 napisał/a:
zawsze trzymam pomidory w lodówce
i nie zauważyłeś. że po tym smakują gorzej?
poza tym jak pisałem wcześniej traci się wartości odżywcze
jakoś nigdy nie ogarniałem tej fascynacji komiksami, a w dorosłym życiu to już kompletnie gdyż w dzieciństwie jedynie to się Kaczora Donalda czasem przeczytało czy Tytusa, Romka i Atomka
Otherwoman 04/10/2024 11:29 Dziś opowiadam mojej mamie o tym jak wczoraj pomagałam ratować rannego gołębia i w tym momencie gołąb pierdutnął o szybę tak, że został na niej rozmazany ślad...
Otherwoman 04/10/2024 11:26 Kurcze, miałam dziś sytuację iście lostowa. Akurat wczoraj oglądałam odcinek Special, gdzie Walt gadał o ptakach i wtedy ptak rozbił się o szybę.