Mistrz Przetrwania

Strona Główna ::  Forum ::  Szukaj
Listopada 25 2024 08:05:41 

Nawigacja

Menu główne
Strona Główna
Forum
Szukaj

Mistrz Przetrwania
Podsumowanie MP
Co to jest?
Zasady
Rozbitkowie Online
Gości Online: 6
Brak Użytkowników Online

Zarejestrowanych Użytkowników: 550
Najnowszy Użytkownik: ofysa
Wątki na Forum

Najnowsze Tematy
moja pani od literat...
Książki
hrh
lol
Rwać czy nie rwać?

Najciekawsze Tematy
Wyspa [9992]
Obóz Tamtych [6587]
Zabawa w telepatię [5441]
HAWKINS [3604]
ZLOsT [3580]
Last Seen Users
Umbastyczny 1 day
Michal 1 week
Otherwoman 2 weeks
mrOTHER 2 weeks
Lion 3 weeks
Lincoln 8 weeks
Flaku11 weeks
Isabelle13 weeks
chlaaron30 weeks
Diego33 weeks
Wyszukiwarka

Zobacz Temat
Mistrz Przetrwania | Inne | HydePark
Strona 9 z 14 << < 6 7 8 9 10 11 12 > >>
Autor RE: Kocham Was!
Amelia
Użytkownik

Postać:
Ruby

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 26-05-2011 21:32
smileysmileysmiley

Skoro taką decyzję podjęłaś, to nie pozostaje nic innego jak życzyć Ci powodzenia w przyszłości. Nigdy nie zapomnę AA i nagrywania piosenek na Skypie smiley

Wyślij Prywatną Wiadomość
Lincoln
Mistrz Gry

Mistrz Gry

Dodane dnia 26-05-2011 23:10
Smutne jest to, że z forum odchodzą lub przestają pisać osoby, które przez długi czas stanowiły o jego sile. Smutne jest to, że za kilka miesięcy najprawdopodobniej zostanie tu kilka osób, logujących się co kilka dni podczas gdy w dalszym ciągu uważam, że jesteśmy w stanie zagrać edycję opartą na Lost z takim zaangażowaniem jakie nam towarzyszyło podczas gry w sumie jeszcze nie tak dawno. Smutne jest to, że na czacie nie będą już padały takie hity jak: adam pierwszy, ewa pierwsza czy też wyspa wyspa. Smutne jest to, że nie będziemy siedzieli do później nocy wyznając sobie podczas forumowej gry w butelkę kto nas najbardziej pociąga i czy ktoś się podniecił podczas gry w MP. Smutne jest to, że za jakiś czas po otworzeniu profilu jakiegoś usera, zobaczymy ostatnią datę logowania datowaną na kilka miesięcy wstecz. Smutne jest to, że słuchając kiedyś kulisów nagrań AA czy KUL będzie można jedynie wspominać jak to śmiesznie wtedy było. Smutnych jest wiele rzeczy, o których zapewne będę chciał kiedyś napisać, wspominając czasy świetności forum gdy się na nie pierwszy raz logowało z samego rana, a wylogowywało późną nocą. Smutno jest zawsze gdy coś naprawdę fajnego się kończy. Nie wiem kiedy na forum zostanie napisany ostatni post, ale wiem, że już tak fajnie jak było to raczej nie będzie. Brzmi to może trochę poważnie, biorąc pod uwagę fakt, że jest to tylko internet, ale ludzie na forum nie są wirtualni i przez ten ponad rok czasu na pewno się zżyliśmy. A rozstania są z zasady smutne, zwłaszcza gdy jest co wspominać. Forum jest oparte w głównej mierze na Lost i tak jak w logu widnieje: To miejsce stworzyliście wszyscy razem, żebyście mogli się nawzajem odnaleźć., które nas witało przez wiele miesięcy, tak teraz można zacytować Christiana i napisać, zwyczajnie że ruszamy dalej. Amen.

4 lata temu było spoko, nie znał mnie nikt, a i tak przez czasu brak chciałem by tydzień miał 8 dni.
Jako 15-latek nie złożyłem wyjaśnień, gdy wziąłem za majka to już miałem lat 16.
Miałem swój numer 23, jak Sparrow, ale Walter nie Jack, #Fingerling.
Stąd się wzięło moje zamiłowanie do treści brat. A umrę pewnie całkiem młodo, mając nie wiem 42?
agusia
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 26-05-2011 23:35
W sumie napisałabym posta podobnego treścią do tego Lincolnowego, ale są tu już osoby, które
a) mają na to wyjebane
b ) przez najbliższe x tygodni od napisania posta będą się z niego napieprzać i cytować złośliwie.

Dociągniemy do końca edycji, a potem... Potem ruszymy dalej.

Linc. smiley

140 osób ginie rocznie od uderzenia papajem.

Edytowane przez agusia dnia 26-05-2011 23:36
zagubieni.org Wyślij Prywatną Wiadomość
Kratos 16
Użytkownik

Postać:
Michael Dawson

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 21-06-2011 17:09
W sumie nawet was nie znam, ale powodzenia April smiley

See you in another life brother
Zagubieni 24 Wyślij Prywatną Wiadomość
Nicka
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 08-07-2011 12:06
Temat założony przez Weronikę - osobę, mą bratnia duszę, dzięki której tu trafiłam. Jednak tak, jak wcześniej mówiłam, w III klasie nie będę grać i prawdopodobnie w ogóle wchodzić na MP. Edycja 14,5 szczerze mówiąc nie przypadła mi do gustu, więc wypisuję się z niej. A skoro nic tu po mnie już teraz, to po prostu chcę powiedzieć Wam "do widzenia!", chociaż raczej nie wszyscy mnie polubili. Już wyobrażam sobie dopisek pod tym: "lol smiley" Pewnie Liona, adiego, lub Flakastego smiley
Tak jak mówiła vV, MP to taka mała rodzinka... Aż dziwiłąm się, gdy przykonaliście mnie, jacy są tu mili ludzie. Ciesze się, że Was poznałam. I... może jakieś dłuższe rozżalanie się?
Mr Nothing prowadził swoją postać jako chłopaka mojej, w MP14. Tak się poznaliśmy i stał się namiastką mego przyjaciela. Ech, ma moje gg... Juz wyobrażam sobie, jak ochrzania mnie za odejście smiley Z Andzią baardzo dużo gadałam na PW. O wszystkim i o niczym. Świetnie mi się z nią rozmawiało, pocieszała mnie nieraz i... ma genialny głos! (wybacz, musiałam...) Pewnie jeszcze będziemy pisac na gg smiley Umba zadziwił mnie bardzo pozytywnie ciepłymi słowami na mój temat, jako że nie mieliśmy okazji zamienić paru słów smiley Veron mówiła mi, że chwalił moją grę... Umba jest bardzo pozytywnym człowiekiem i jemu w sumie dziękuję za to, że jest na MP smiley A Miętowemu to moge tylko pogratulowac poczucia humoru. Wydaje się być bardzo pociesznym człowiekiem i mile zaskoczył mnie w grze Johnem Cleese i hiszpańską inkwizycją.
Chyba tyle smiley To były osoby, z któymi tak ajkoś zżyłam się emocjonalnie. Reszcie mogę życzyć powodzenia w MP, szczęścia na co dzień i spełnienia marzeń. Jesteście optymistycznymi ludźmi, którzy nieco ubarwili mój świat smiley Na MP mogłam nieco szlifowac talent pisarski, jeśli akurat nie miałam weny na opowiadania. Trzymajcie się, ludzie smiley

Umbastyczny
Użytkownik

Postać:
Cynthia Hickey

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 08-07-2011 12:15
Nicka smiley
Powodzenia smiley

A może w Ravenclawie
Zamieszkać Wam wypadnie
Tam płonie kij w odbycie,
Tam pedziem będziesz snadnie.
zagubieni24 Wyślij Prywatną Wiadomość
Andzia
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 08-07-2011 14:10
Nicka... co tu powiedzieć... Z każdym twoim słowem wypisanym w tym poście, robiło mi się coraz bardziej smutno. Mam ochotę napisać w tej chwili "Nie rób tego! Przecież to bezsensowne"(co już właściwie napisałam), ale zdaję sobie sprawę z tego, że to nic nie da. Takie słowa sprawią jedynie, że poczujesz się gorzej, a i tak odejdziesz z forum. Przykro mi, że miałaś okazję zagrać tylko w jednym MP( w 14,5 nieco mniej), w którym byłaś naprawdę świetna. Pozostaje mi jedynie życzyć Ci powodzenia, tak jak zrobił to Umba. Wierzę, że ze swoim talentem pisarskim daleko dojdziesz, grunt to się nie poddawać! Dziękuję Ci za te wszystkie rozmowy, które odbyłyśmy na pw, nieraz naprawdę potrafiłaś pomóc mi w trudnej sytuacji. Wierzę, że nie stracimy przez to wszystko kontaktu i nadal będziemy odzywać się do siebie na gg smiley

smiley

PS. ostatnio o moim głosie mówiłaś co innegosmiley
zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
Flaku
Użytkownik

Postać:
Żyd

Dodane dnia 08-07-2011 20:56

Zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
Flaku
Użytkownik

Postać:
Żyd

Dodane dnia 08-07-2011 21:06
Ok teraz poważnie. Niestety ja też muszę Was opuścić moi drodzy. MP 14,5 również mi się nie spodobało mimo dosyć częstej gry. Ogólnie kiepska fabuła i gra stoi w miejscu, ale nie tylko. Teraz w wakacje też nie będę miał czasu na pisanie, wiec raczej już nie wpadnę. Później szkoła, klasa maturalna i w ogóle, więc na grę w kolejnym MP na bank nie będę miał czasu. Było miło nie powiem. Początkowy "konflikt" był niepotrzebny, ale później i tak mimo to pozytywnie mnie przyjęliście, więc się cieszę. Sporo tu fajnych ludzi jest i żałuje, że wcześniej do was nie dołączyłem tylko dopiero jakieś pół roku temu. Cóż nadszedł czas pożegnań i ja się też żegnam. Dzięki smileysmiley

Edytowane przez Flaku dnia 08-07-2011 21:06
Zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
chlaaron
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 08-07-2011 21:23
smiley Nicka, Flaku smiley

If you don't take drugs probably you have other addictions.
Otherwoman
Administrator

Postać:
Trey

Administrator

Dodane dnia 08-07-2011 21:27
szkoda, ze odchodzicie smiley

We are all evil in some form or another, are we not?
GG: 7594540 zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
Lion
Użytkownik

Postać:
shimano

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 08-07-2011 21:44
Flaku napisał/a:
Ok teraz poważnie. Niestety ja też muszę Was opuścić moi drodzy. MP 14,5 również mi się nie spodobało mimo dosyć częstej gry. Ogólnie kiepska fabuła i gra stoi w miejscu, ale nie tylko. Teraz w wakacje też nie będę miał czasu na pisanie, wiec raczej już nie wpadnę. Później szkoła, klasa maturalna i w ogóle, więc na grę w kolejnym MP na bank nie będę miał czasu. Było miło nie powiem. Początkowy "konflikt" był niepotrzebny, ale później i tak mimo to pozytywnie mnie przyjęliście, więc się cieszę. Sporo tu fajnych ludzi jest i żałuje, że wcześniej do was nie dołączyłem tylko dopiero jakieś pół roku temu. Cóż nadszedł czas pożegnań i ja się też żegnam. Dzięki smileysmiley

lol other jak mogłaś pomyśleć, że to prawdziwesmiley
zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
Marion
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 08-07-2011 21:46
Lion napisał/a:
Flaku napisał/a:

smiley
William Turner
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 08-07-2011 21:48
Lion napisał/a:
Flaku napisał/a:

nie wiem, codziennie ludzie piszą, że odchodzą, a ja jestem po przejściu dwudziestu kilosów i po kilku piwach, więc mogłam tak pomyśleć. W sumie to się nad tym nie zastanawiałam smiley

Marion
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 08-07-2011 21:49
Lubię placki smiley
Lincoln
Mistrz Gry

Mistrz Gry

Dodane dnia 08-07-2011 22:25
Nicka napisał/a:
Temat założony przez Weronikę - osobę, mą bratnia duszę, dzięki której tu trafiłam. Jednak tak, jak wcześniej mówiłam, w III klasie nie będę grać i prawdopodobnie w ogóle wchodzić na MP. Edycja 14,5 szczerze mówiąc nie przypadła mi do gustu, więc wypisuję się z niej. A skoro nic tu po mnie już teraz, to po prostu chcę powiedzieć Wam "do widzenia!", chociaż raczej nie wszyscy mnie polubili. Już wyobrażam sobie dopisek pod tym: "lol smiley" Pewnie Liona, adiego, lub Flakastego smiley
Tak jak mówiła vV, MP to taka mała rodzinka... Aż dziwiłąm się, gdy przykonaliście mnie, jacy są tu mili ludzie. Ciesze się, że Was poznałam. I... może jakieś dłuższe rozżalanie się?
Mr Nothing prowadził swoją postać jako chłopaka mojej, w MP14. Tak się poznaliśmy i stał się namiastką mego przyjaciela. Ech, ma moje gg... Juz wyobrażam sobie, jak ochrzania mnie za odejście smiley Z Andzią baardzo dużo gadałam na PW. O wszystkim i o niczym. Świetnie mi się z nią rozmawiało, pocieszała mnie nieraz i... ma genialny głos! (wybacz, musiałam...) Pewnie jeszcze będziemy pisac na gg smiley Umba zadziwił mnie bardzo pozytywnie ciepłymi słowami na mój temat, jako że nie mieliśmy okazji zamienić paru słów smiley Veron mówiła mi, że chwalił moją grę... Umba jest bardzo pozytywnym człowiekiem i jemu w sumie dziękuję za to, że jest na MP smiley A Miętowemu to moge tylko pogratulowac poczucia humoru. Wydaje się być bardzo pociesznym człowiekiem i mile zaskoczył mnie w grze Johnem Cleese i hiszpańską inkwizycją.
Chyba tyle smiley To były osoby, z któymi tak ajkoś zżyłam się emocjonalnie. Reszcie mogę życzyć powodzenia w MP, szczęścia na co dzień i spełnienia marzeń. Jesteście optymistycznymi ludźmi, którzy nieco ubarwili mój świat smiley Na MP mogłam nieco szlifowac talent pisarski, jeśli akurat nie miałam weny na opowiadania. Trzymajcie się, ludzie smiley

Chyba nie miałem okazji ani razu z Tobą grać, praktycznie nic o Tobie nie wiem, ale wydaje mi się, że taka deklaracja to nie jest najlepszy pomysł. Zakładasz już teraz, że w III klasie nie będziesz miała czasu na pisanie. Znam z doświadczenia takie plany, że w danej klasie będzie się więcej uczyć, że nie będzie na nic czasu, a jak przychodzi co do czego to się okazuje, że wiele spraw można ze sobą pogodzić. Więc póki masz czas i ochotę na wchodzenie i pisanie na forum to moim zdaniem powinnaś to robić. A jak faktycznie zaczniesz nie wyrabiać to zawsze można przestać pisać bez deklarowania tego, że to odejście na zawsze. Póki pisanie na forum daje satysfakcję, zostaw na boku takie deklaracje. No chyba, że masz dość tego miejsca to ok smiley

4 lata temu było spoko, nie znał mnie nikt, a i tak przez czasu brak chciałem by tydzień miał 8 dni.
Jako 15-latek nie złożyłem wyjaśnień, gdy wziąłem za majka to już miałem lat 16.
Stąd się wzięło moje zamiłowanie do treści brat. A umrę pewnie całkiem młodo, mając nie wiem 42?
jazeera
Użytkownik

Postać:
Uchechi Anonaba

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 08-07-2011 23:08
Chyba nie miałem okazji ani razu z Tobą grać, praktycznie nic o Tobie nie wiem, ale wydaje mi się, że taka deklaracja to nie jest najlepszy pomysł. Zakładasz już teraz, że w III klasie nie będziesz miała czasu na pisanie. Znam z doświadczenia takie plany, że w danej klasie będzie się więcej uczyć, że nie będzie na nic czasu, a jak przychodzi co do czego to się okazuje, że wiele spraw można ze sobą pogodzić. Więc póki masz czas i ochotę na wchodzenie i pisanie na forum to moim zdaniem powinnaś to robić. A jak faktycznie zaczniesz nie wyrabiać to zawsze można przestać pisać bez deklarowania tego, że to odejście na zawsze. Póki pisanie na forum daje satysfakcję, zostaw na boku takie deklaracje. No chyba, że masz dość tego miejsca to ok smiley

smileysmiley

all we really need to survive is one person who truly loves us
-Penelope Widmore

Elise
Użytkownik

Postać:
Elise King

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 12-07-2011 07:46
Lincoln napisał/a:
Póki pisanie na forum daje satysfakcję, zostaw na boku takie deklaracje.

Lincoln nie czuje jak rymuje.
Powiem tak, ja od pewnego czasu na forum jestem dużo rzadziej, może z powodu obecnego MP w które się nie wkręciłam, może trochę się odzwyczaiłam... Dalej jednak fajnie jest popisać sobie z paroma fajnymi osobami ze starego składu np (chociaż z panem Lincolnem kolejną edycję nie jest nam dane pisać smiley). Mi osobiście szkoda by było Twojego odejścia, bo miałaś zajebiście barwne posty i miałaś zaszczytne miejsce przy tej kategorii w moim podsumowaniu MP14, ale po części rozumiem tę decyzję. Nicka, jak będziesz kiedyś w Wwa napisz na forum, wpadnę smiley
Lincoln
Mistrz Gry

Mistrz Gry

Dodane dnia 12-07-2011 12:20
Lincoln nie czuje jak rymuje.

Rym był zaplanowany smiley

Powiem tak, ja od pewnego czasu na forum jestem dużo rzadziej, może z powodu obecnego MP w które się nie wkręciłam, może trochę się odzwyczaiłam...

Myślę, że to się odnosi do większości userów. Chyba każdy wchodzi coraz rzadziej i na coraz krócej.

Dalej jednak fajnie jest popisać sobie z paroma fajnymi osobami ze starego składu

Ale właśnie z tego względu nie warto całkowicie się odcinać i wchodzić póki się ma ochotę. W tamtym roku o tej porze było gorzej bo np. w SB pojawiał się jeden wpis na dwa dni więc widać jakiś postęp smiley

Otherwoman
Administrator

Postać:
Trey

Administrator

Dodane dnia 15-07-2011 22:51
Moim drodzy!
Chciałam wam powiedzieć, że (nie, nie odchodze z forum smiley) wyjeżdżam w niedzielę na trzy tygodnie i tym samym nie będę pisać w MP smiley Pozdrawiam więc wszystkich i żegnam się już teraz, bo nie wiem, czy jutro uda mi się skorzystać w komputera smiley

Do 5 sierpnia!

We are all evil in some form or another, are we not?
GG: 7594540 zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
Strona 9 z 14 << < 6 7 8 9 10 11 12 > >>
Skocz do Forum:
Logowanie
Nazwa Użytkownika

Hasło

Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem?
Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.

Zapomniane hasło?
Wyślemy nowe, kliknij TUTAJ.
Shoutbox
Tylko zalogowani mogą dodawać posty w Shoutboksie.

mrOTHER
06/11/2024 20:44
smiley

Umbastyczny
02/11/2024 18:52
Lją smiley

Otherwoman
02/11/2024 18:31
może dołączysz do naszego klubu książkowego? smiley

Lion
02/11/2024 17:57
widze ze oprocz tego flaku sie zesraku 3 miesiace temu dobra wszystkie najwazniejsze info nadrobione do zoba w 2047

Lion
02/11/2024 17:56
wlasnie tak myslalem ze tu wejde i zastane mumie other i umby

Otherwoman
05/10/2024 13:07
Wolałabym nie smiley gorzej, jak to znak, że trafię na bezludną wyspę smiley

Umbastyczny
04/10/2024 19:15
smiley może to znak, że w Twoim życiu pojawi się Michael?

Otherwoman
04/10/2024 11:29
Creepy

Otherwoman
04/10/2024 11:29
Dziś opowiadam mojej mamie o tym jak wczoraj pomagałam ratować rannego gołębia i w tym momencie gołąb pierdutnął o szybę tak, że został na niej rozmazany ślad...

Otherwoman
04/10/2024 11:26
Kurcze, miałam dziś sytuację iście lostowa. Akurat wczoraj oglądałam odcinek Special, gdzie Walt gadał o ptakach i wtedy ptak rozbił się o szybę.

Otherwoman
01/10/2024 20:54
Ok czekam

Umbastyczny
01/10/2024 20:15
Chyba dopiero jutro wrzucę post książkowy.

Umbastyczny
23/09/2024 20:12
smiley

Otherwoman
23/09/2024 17:16
najlepszego z okazji rocznicy Lost smiley

Umbastyczny
22/09/2024 22:21
smiley

Otherwoman
21/09/2024 18:52
siemka, Umba smiley

Otherwoman
30/08/2024 18:50
smiley

Umbastyczny
28/08/2024 21:43
Właśnie wróciłem :3 Generalnie super, widoki niesamowite, jutro albo w piątek może wrzucę krótką relację

Otherwoman
27/08/2024 17:31
dawno tu nie zaglądałam smiley Jak wyjazd do Norwegii, Umba?

Umbastyczny
10/08/2024 22:12
<3

Archiwum