Autor |
RE: Sny |
chlaaron
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
![](../infusions/wob_rank_system/images/1a.gif) ![](../infusions/wob_rank_system/images/1a.gif) ![](../infusions/wob_rank_system/images/1a.gif) ![](../infusions/wob_rank_system/images/1a.gif) ![](../infusions/wob_rank_system/images/1a.gif)
|
Dodane dnia 21-04-2011 13:44 |
|
|
chyba tej polskiej ![smiley](../images/smiley/grin.gif)
If you don't take drugs probably you have other addictions. |
|
Autor |
chlaaron
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
![](../infusions/wob_rank_system/images/1a.gif) ![](../infusions/wob_rank_system/images/1a.gif) ![](../infusions/wob_rank_system/images/1a.gif) ![](../infusions/wob_rank_system/images/1a.gif) ![](../infusions/wob_rank_system/images/1a.gif)
|
Dodane dnia 10-05-2011 17:52 |
|
|
A mi się dzisiaj w autobusie śniło, że ludzie przed chatką grali w klasy, skakali na skakance, dzieci (te od wpieprzania truskawek ) śpiewały jakieś wierszyki a Melody latała z siekierą Miły sen, ale przez was przespałam przystanek ![smiley](../images/smiley/haha.gif)
If you don't take drugs probably you have other addictions.
Edytowane przez chlaaron dnia 10-05-2011 18:00 |
|
Autor |
Amelia
Użytkownik
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/3334[47].png)
Postać: Ruby
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 16-05-2011 21:04 |
|
|
A mi się śniło, że rozmawiałam z jazeerą na gg i ona mi powiedziała, że spotkała się z Casinesem, bo okazało się, że tak naprawdę mieszkają obok siebie ![smiley](../images/smiley/shock.gif)
![](http://i265.photobucket.com/albums/ii205/lassie_faire/GIF%20central/Harry%20Potter/harryspit.gif) |
|
Autor |
jazeera
Użytkownik
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/izstl1[48].png)
Postać: Uchechi Anonaba
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 16-05-2011 21:21 |
|
|
Cas to mój sąsiad![smiley](../images/smiley/ok.gif)
all we really need to survive is one person who truly loves us
-Penelope Widmore
|
|
Autor |
Umbastyczny
Użytkownik
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/av[173].png)
Postać: Cynthia Hickey
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 22-05-2011 10:06 |
|
|
Tej nocy coś mi się intensywnie śniło ![smiley](../images/smiley/shock.gif)
1. Szedłem sobie w pobliżu Wawelu i zobaczyłem zapłakaną agusię. Była jednak chyba ubrana dość nietypowo, bo miała szpilki i czerwoną sukienkę. Podszedłem do niej i powiedziała, że była na castingu do reklamy Korala, ale przegrała z Dżoaną. Ogólnie potem ciągle szliśmy przed siebie i rozmawialiśmy o życiu, forum... W międzyczasie zadzwoniła do niej mama, bo martwiła się gdzie jest. Potem zaczęła histeryzować jak agusia wróci do domu, więc porozmawiałem z nią i obiecałem, że odwiozę ją pod dom. Po chwili doszliśmy na jakąś stację kolejową, ale w pociągu było już pełno, więc wskoczyliśmy na dach. Niestety gdy pociąg ruszał agusia spadła. Zeskoczyłem i czekaliśmy na kolejny. Podszedł do nas mały chłopczyk, mówił, że się zgubił. Pomogliśmy mu znaleźć pociąg do domu, ale wtedy obskoczyli nas ludzie, którzy myśleli, że jesteśmy z Informacji PKP. Wszyscy zaczęli krzyczeć teksty: Gdzie mój pociąg? Z którego peronu jest odjazd? Ile mamy opóźnienia? I sen się skończył.
2. Byłem na WF w sali AGH i okazało się, że dzisiaj wszystkie grupy mają razem i to jeszcze zajęcia z jazzu. Na sali spotkałem April, która powiedziała, że przyjechała specjalnie, bo wynajęli nam jakiegoś wybitnego choreografa. Najpierw była rozgrzewka, a potem uczyliśmy się jakiegoś układu. Wszyscy coś tam próbowali robić i tylko April o dziwo wszystko umiała. Widziałam jednak po minie, że jest zdenerwowana. Powiedziała mi, że choreograf jest słaby, ma kiepską technikę i takie tam. Mężczyzna chyba to usłyszał, bo potem ciągle krytykował April, ta nie wytrzymała i uderzyła go "z liścia".
3. Szedłem sobie z plecakiem turystycznym przez jakąś dżunglę i nagle dotarłem na dużą polanę pełną chatek malutkich. Wszędzie kręciło się pełno murzynów ubranych tylko w liście. Złapali mnie i powiedzieli, że zaprowadzą przed oblicze królowej. Zanieśli mnie do największej chatki, a tam była... Amelia. Siedziała w koronie na wysokim tronie. Uśmiechnęła się do mnie, kazała wyjść służącym i dała jedzenie i picie. Potem wytłumaczyła, że szła tędy z wycieczką, ale spotkała tą wioskę i chciała sprawdzić czy będzie potrafiła ich samodzielnie podbić i nimi rządzić.
Chyba się jej udało ![smiley](../images/smiley/grin.gif)
![](http://i.imgur.com/ZVFfoZR.png)
A może w Ravenclawie
Zamieszkać Wam wypadnie
Tam płonie kij w odbycie,
Tam pedziem będziesz snadnie. |
|
Autor |
April
Użytkownik
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/1[29].jpg)
Postać: Christopher Jones
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 22-05-2011 10:15 |
|
|
Umba... jakbym siebie widziała. ![smiley](../images/smiley/haha.gif)
|
|
Autor |
Amelia
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 22-05-2011 13:53 |
|
|
Trzeci sen najlepszy
chciała sprawdzić czy będzie potrafiła ich samodzielnie podbić i nimi rządzić.
Słabowici byli, to mi się udało ![smiley](../images/smiley/haha.gif)
![](http://i265.photobucket.com/albums/ii205/lassie_faire/GIF%20central/Harry%20Potter/harryspit.gif) |
|
Autor |
Furfon
Użytkownik
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/873107_original[21].png)
Postać: Helena
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 22-05-2011 18:57 |
|
|
W śnie o Amelii powinien być też Neko jak oddają niedołężnemu kotu hołd i zbierają dla niego karmę....![smiley](../images/smiley/haha.gif)
Ja miałem niedawno jakiś sen ale już nie pamiętam chyba...![smiley](../images/smiley/pfft.gif)
|
|
Autor |
adi1991
Użytkownik
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/55[18].jpg)
Postać: Wojciech Janusz
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 22-05-2011 20:59 |
|
|
A mnie się nic nie śniło![smiley](../images/smiley/shock.gif)
|
|
Autor |
Furfon
Użytkownik
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/873107_original[21].png)
Postać: Helena
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 23-05-2011 18:02 |
|
|
adi1991 napisał/a:
A mnie się nic nie śniło ![smiley](../images/smiley/shock.gif)
Mylisz się Po prostu nie pamiętasz swoich snów![smiley](../images/smiley/shock.gif)
|
|
Autor |
chlaaron
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 14-06-2011 17:21 |
|
|
Dziś śniło mi się, że siedzieliśmy dobie na plaży i nagle Catherine zaczęła rodzić. Ian odbierał poród a Melody umarła. Nie wiem z jakiego powodu Tak po prostu sobie upadła. I Cath nazwała dzidziusia Melody na jej cześć. ![smiley](../images/smiley/grin.gif)
Pozdro ![smiley](../images/smiley/jezyk.gif) |
|
Autor |
Lion
Użytkownik
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/seagif26[3771][3771][3771][19].gif)
Postać: shimano
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 16-06-2011 17:46 |
|
|
Mi się śniło parę dni temu, że April do mnie zadzwoniła i doniosła mi, że jazeera słucha tylko hip-hopu Ja się zdziwiłem i nic więcej nie pamiętam![smiley](../images/smiley/shock.gif) |
|
Autor |
jazeera
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 16-06-2011 17:51 |
|
|
April już musi wszystko zdradzać.. ![smiley](../images/smiley/kwasny.gif)
![smiley](../images/smiley/pfft.gif)
-Penelope Widmore
|
|
Autor |
Otherwoman
Administrator
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/helena_bonham_carter_in_harry_potter_and_the_half-blood_prince_6[14].png)
Postać: Trey
Administrator
![](../infusions/wob_rank_system/images/admin_star.gif)
|
Dodane dnia 01-07-2011 22:05 |
|
|
Dziś miałam dziwny sen ![smiley](../images/smiley/shock.gif)
Śniło mi się, że do Warszawy przyjechała Amelia i Furfon i wynajęliśmy sobie pokój w hostelu (tym przy Tamce). Kiedy jednak weszliśmy do środka, Amelia i Furfon poszli do pokoju, a ja się zgubiłam. I zobaczyłam w korytarzu Lucjusza Malfoya i Draco Podeszłam do nich i tak się zastanawiałam, jakby tu zagadać do Lucjusza i przyszedł mi pomysł, że dam mu dziennik Riddle'a. Nie wiem, skąd on się wziął w mojej torbie, ale mu go dałam i okazało się, że jest zapisany, ale przez dwie osoby, a nie jedną... Malfoy zaczął to czytać, a ja pobiegłam powiedzieć Furfonowi i Amelii o tym, bo to było takie zaskaujące. Niestety nie mogłam znaleźć ich pokoju, więc wróciłam, ale Malfoya już nie było. Został tylko Draco i moja pani od chemii ![smiley](../images/smiley/kwasny.gif)
![](https://i.ibb.co/YWVwpGw/belcia.jpg)
We are all evil in some form or another, are we not?
|
|
Autor |
Amelia
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 07-07-2011 18:09 |
|
|
Ciekawy sen ![smiley](../images/smiley/haha.gif)
Niestety nie mogłam znaleźć ich pokoju
Bo nas już porwał Voldemort... ![smiley](../images/smiley/sad.gif)
|
Autor |
Lincoln
Mistrz Gry
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/ed13[37].jpg)
Mistrz Gry
|
Dodane dnia 14-07-2011 10:48 |
|
|
Przez kilka miesięcy nie miałem snów związanych z MP, aż do wczoraj Śniła mi się Zosiam chociaż chyba jej w śnie nie widziałem. Chodziło mianowicie o to, że mój kolega powiedział mi, że chodzi z Zosią K********ą I ja mu powiedziałem, że ją znam. A on zdziwiony - Tak?, a ja na to - Tak. Więc poszliśmy do jej domu, który wyglądał jak stara kamienica. Weszliśmy po schodach na ostatnie piętro i nie wiem co się stało, ale zaczęliśmy uciekać. I trafiliśmy do kościoła Tam z tym kolegą klęczeliśmy i było pełno znajomych jazeery. Jak jeden się dowiedział, że ten mój kolega spotyka się z Zosiom to się zaczął z nas naśmiewać i coś mi zabrał. A zabrał mi zdjęcie piłkarza bo miałem ich przy sobie pełno jakbym się wybierał na zbieranie autografów. Nie chciał mi go oddać więc wkurzony wziąłem jakiś sznurek i oplotłem mu nim ramię i zacząłem zaciskać tak, że zaczął strasznie głośno krzyczeć z bólu Po jego obezwładnieniu musieliśmy uciekać przez kościelne okno. Ale zanim uciekliśmy to ksiądz mnie zatrzymał, żebym chociaż przed wyjściem przystąpił do Komunii Zrobiłem to i uciekliśmy. Potem się rozdzieliliśmy, a ja jeszcze musiałem przed psami uciekać, przeskakując płoty. Udało mi się to dopiero jak przeskoczyłem z podwórka tego kolegi na swoje No i wtedy zostałem obudzony ![smiley](../images/smiley/pfft.gif)
/A jeszcze wczoraj pisałem, że nie mam schizowych snów ![smiley](../images/smiley/shock.gif)
4 lata temu było spoko, nie znał mnie nikt, a i tak przez czasu brak chciałem by tydzień miał 8 dni.
Jako 15-latek nie złożyłem wyjaśnień, gdy wziąłem za majka to już miałem lat 16.
Miałem swój numer 23, jak Sparrow, ale Walter nie Jack, #Fingerling.
Stąd się wzięło moje zamiłowanie do treści brat. A umrę pewnie całkiem młodo, mając nie wiem 42?
|
|
Autor |
jazeera
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 14-07-2011 10:59 |
|
|
![smiley](../images/smiley/haha.gif) Ja pierdzielę Lincoln, co Ty brałeś przed snem?
-Penelope Widmore
|
|
Autor |
Carmelka
Użytkownik
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/camp25[737].jpg)
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 22-07-2011 19:00 |
|
|
O właśnie! Teraz mi się przypomniało.
Będąc na obozie miałam aż dwa sny o MP
Pierwszy dotyczył tego, że chlaaron i Diego mieli się pobrać. Założyli na forum temat "Forumowe śluby" i wszystkich nas zaprosili. Tyle, że to niby było tak w 2022 i na forum było wtedy pełno nowych forumowiczów, a wszyscy ci, co są teraz należeli do "Starszyzny" I ci nowi się buntowali, bo tylko "Starszyzna" mogła iść na wesele. Potem byliśmy już na ślubie, gdzie na sali były ustawione 4 stoły dla gości i jeden dla pary młodej. W dodatku przy każdym siedzeniu była ustawiona karteczka z imieniem, aby każdy wiedział gdzie siedzi. Wiec np. było napisane "Forumowicz Zosia - jazeera".
Co do gosci to była też Muminka w postaci wokalistki Paramore, Furfon jako Johnathan Stark Otherwoman jako Otherwoman, Lion jako zdeformowany Lion, Andzia jako Andzia, chlaaron w pięknej niebieskiej sukni Diego który wyglądał jak mój kumpel Adrian ja, Nicka jako Jennifer, Lincoln jako martin-Sean-Lincoln (występowal w trzech różnych postaciach ) i jeszcze cała masa innych osób, ale nie chce mi się wszystkich wymieniać. Potem były tańce i wszyscy tańczyli i zostałam obudzona przez budzik koleżanki z pokoju. ![smiley](../images/smiley/grin.gif)
Następnie, kilka dni później miałam sen, że byłam w jakimś muzeum, ala starożytne greckie miasto z chlaaron, Nicką, Niną, Lionem i jeszcze tą koleżanką co mnie wcześniej jej budzik obudził - Kasią. No i wszyscy chodziliśmy razem po tym muzeum, które z czasem przemieniło się w restaurację i ekskluzywny hotel, gdy nagle Lion oznajmił, że nie może się dłużej przyjaźnić z Kasią, która mu się podobała, jeśli ona będzie się przyjaźnić z nami, bo my (Nicka, chlaaron, Nina i ja) jesteśmy zbyt dziecinne Więc Nicka, Nina i chlaaron się obraziły, po czym gdzieś sobie poszły, a ja się kłóciłam z Lionem z asystą Kasi. Następnie uciekałyśmy przed moja rodziną i koniec.
A i jeszcze w pierwszym tygodniu obozu, śniło mi się że byłam na koncercie "Pseudometalowym" z odziałem takich zespołów jak Metallica, Linkin Park i Nirvana (![smiley](../images/smiley/shock.gif) ![smiley](../images/smiley/shock.gif) ) z Nicką, a jak się obudziłam to mi Andzia napisała w SMS-ie, że Nicka odchodzi z forum. ![smiley](../images/smiley/sad.gif)
No to tyle ![smiley](../images/smiley/grin.gif)
|
|
Autor |
Lincoln
Mistrz Gry
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/ed13[37].jpg)
Mistrz Gry
|
Dodane dnia 22-07-2011 19:22 |
|
|
Jak jakaś wenezuelska telenowela ![smiley](../images/smiley/pfft.gif)
4 lata temu było spoko, nie znał mnie nikt, a i tak przez czasu brak chciałem by tydzień miał 8 dni.
Jako 15-latek nie złożyłem wyjaśnień, gdy wziąłem za majka to już miałem lat 16.
Miałem swój numer 23, jak Sparrow, ale Walter nie Jack, #Fingerling.
Stąd się wzięło moje zamiłowanie do treści brat. A umrę pewnie całkiem młodo, mając nie wiem 42?
|
|
Autor |
Lion
Użytkownik
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/seagif26[3771][3771][3771][19].gif)
Postać: shimano
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 22-07-2011 20:49 |
|
|
chlaaron i Diego? lol
i miło wiedzieć, że będę zdeformowany w 2022![smiley](../images/smiley/ok.gif) |
|