1. MATEMATYKA (ciekawe czemu?)
2. CHEMIA (zawsze ją lubiłem)
3. GEOGRAFIA (ciekawa i tyle)
4. JĘZYK WŁOSKI (bo jest miażdżący i Pani była miła)
5. WOK (ogólnie przedmiot chyba nudny, ale z Panem było fajnie: puszczał nam fajne filmy, urządzał wernisaże i koncerty jazzowe, grał nam na saksofonie, pozwalał grać w pokera)
TOP 5 śmiesznych video na youtube (nie będzie "daj kamienia" i "ale urwał" 1. Niekryty Krytyk - Jak jeść zupę?
Czyli sympatyczny Pan komentuje jakiś dziwny program z tv Trwam.
2. Harry Potter and the mysterious ticking noise (i parodia)
2 świetne filmiki, które odkryłem dość dawno i nadal mam z nich cholerną radochę
3. Łazanki
Filmik kolesia z mojego byłego LO. Moim zdaniem miażdży system. Parodia reklamy pewnego piwa.
4. Idziemy expić (1 i 2)
Dłuższe filmiki, ale świetne. Trafia w moje poczucie humoru.
5. Mam Talent - Kony (półfinał)
Kony jest zajebisty, ale najbardziej spodobał mi się występ z półfinału.
Ja zrobię TOP 5 moich ulubionych postaci z LOST, ale miejsca 3,4,5 są elastyczne i to, że w tym momencie znajdują się na tych pozycjach dane postacie nie znaczy, że za jakieś pół roku też tak będzie
1. Shannon Rutherford
Shannon jest moją ulubioną postacią od bardzo, bardzo dawna.
Ulubione sceny z udziałem Shannon:
- Śmierć Shannon i rozmowa z Sayidem przed nią.
- Próba zabicia Johna Locka w sezonie pierwszym.
- Kłótnia z Boonem (ta z 1x02)
2. Nikki Fernandez
3. Libby Smith
4. Charlotte Staples Lewis
5. Cindy Chandler
Edytowane przez shan dnia 24-10-2010 01:35
1. Absolutnie wszystkie spamerskie ataki, najazdy itp. na inne fora, a w szczególności na fora Autosraki (Jacka48)!
2. Faza na Jacka Shitmana i jego wiadro - czyli odpały na starym czacie, wyszukiwanie jackface'ów, fazy z Jackiem w Mistrzach Przetrwania, najazdy, gdzie każdy miał nicka związanego z Jackiem, twitter Elda itd.
3. Papaje! Każdy wie, o co chodzi
4. Noc Spamera - wszyscy modzi i admini spamują, dają sobie osty za dziwne rzeczy i zmieniają nicki userom
5. Faza na najdziwniejszom kanapkem
We are all evil in some form or another, are we not?
1. Seria Football Manager - co roku wychodzi nowa część ale gram już w tę grę kilka lat i co roku tak samo się wciągam. Mogę wiele miesięcy w nią grać gdyż jest w niej mnóstwo możliwości. Gra dla każdego fana piłki nożnej.
2. Europa Universalis 2 - również wciągająca i można powiedzieć od tej gry zaczęła się moja fascynacja historią i co by nie patrzeć dzięki tej grze znam wiele wydarzeń historycznych.
3. Age of Empires 3 - kolejna strategia, również podobnie jak pozycja nr. 2 nauczyła mnie dużo historii i wiele rzeczy przydało się potem w szkole(nawet wygrałem raz konkurs historyczny dzięki tej grze)
4. Heroes 3 - kolejna strategia, chyba pierwsza gra w jaką się mocniej wciągnął a mimo że ma już chyba z ponad 10 lat to nadal zdaża mi się zagrać online.
5. Seria FIFA - dla pojedynczego gracza nudzi się po kilku dniach ale przez internet można grać dużo i fajnie jest wygrać z kolegą czy czasami z nieznajomymi.
gry
1. Kotory!
2. CS
3.Gothic 1 i 2
4. seria Fifa
5. ... Total War/ Starcraft/ Warcraft 3/ EU2
2. Europa Universalis 2 - również wciągająca i można powiedzieć od tej gry zaczęła się moja fascynacja historią i co by nie patrzeć dzięki tej grze znam wiele wydarzeń historycznych.
stary pryk ma dobry gust świetna jest 2, i podobnie jak ty znam wiele wydarzeń dzięki tej grze
Top 5 polskich filmów
zaznaczam z góry, że filmów nie oglądam prawie w ogóle, bo nie lubię nie znać bohatera. Pod tym kątem zdecydowanie górują seriale.
1. "Seksmisja". To nie tylko najlepszy polski film, ale najlepszy film, jaki oglądałam kiedykolwiek. Mistrzostwo świata.
2. "Akademia pana Kleksa". Dziwny wybór, co? Magiczna, piękna opowieść. Do dzisiaj mamy ze znajomymi fazy, że kupujemy kebaby i zasiadamy przy tym filmie. Kto w dzieciństwie nie bał się Marszu Wilków? Czasem ludzie łapią mnie na podśpiewywaniu: "Księżyc raz odwiedził staw, bo miał dużo ważnych spraw..."
3. "Show"- mają tam prawie takie same schizy jak my w MP i Pazura! Kocham Pazurę!
4. "Nigdy w życiu"- jedna z tych produkcji, do której przekonała mnie mama. Ambitnie stwierdziłam jednak, że wpierw przeczytam grocholowską książkę i tak też zrobiłam... Lat miałam 9 albo 10 i nie miałam nawet pojęcia, co to jest orgazm, opisywany co chwila
5. "Kingsajz"- "...gdy wszystko jest dla Ciebie za małe, za krótkie swój rozmiar zmień i zostań krasnoludkiem"
1. Lord Voldemort
2. Bellatrix Lestrange (tu mam tak samo, jak April, uwielbiałam ją od retrospekcji w sądzie i czekałam tylko, kiedy się pojawi normalnie! )
3. Severus Snape
4. Lucjusz Malfoy
5. Hermiona Granger/Bartemiusz Crouch Junior
na podstawie filmu:
1. Bellatrix!!!
2. Severus Snape
3. Lucjusz Malfoy
4. Voldemort
5. Nimfadora Tonks/Karkarow
We are all evil in some form or another, are we not?
Otherwoman 04/10/2024 11:29 Dziś opowiadam mojej mamie o tym jak wczoraj pomagałam ratować rannego gołębia i w tym momencie gołąb pierdutnął o szybę tak, że został na niej rozmazany ślad...
Otherwoman 04/10/2024 11:26 Kurcze, miałam dziś sytuację iście lostowa. Akurat wczoraj oglądałam odcinek Special, gdzie Walt gadał o ptakach i wtedy ptak rozbił się o szybę.