Autor |
RE: ZLOsT |
panda
Użytkownik
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/zrzut-ekranu-2019-05-22-o-14-1[70].png)
Postać: Cherrrie Swanson
Mistrz Przetrwania
![](../infusions/wob_rank_system/images/1a.gif) ![](../infusions/wob_rank_system/images/1a.gif) ![](../infusions/wob_rank_system/images/1a.gif) ![](../infusions/wob_rank_system/images/1a.gif) ![](../infusions/wob_rank_system/images/1a.gif)
|
Dodane dnia 13-07-2013 15:26 |
|
|
Kula pozdrawia z Gdynii i pisze, że morze miała ustawione pod zlot i to było dla niej ważne.
a tak ode mnie: Jakoś specjalnie mnie nie przekonywał pomysł tego zlotu, ale kiedy Aga napisała, kto ma być i jak to się ogólnie zapowiada, miło mnie to zaskoczyło. Wyszło jak zwykle. Nie ma kwasu z osobami, które wycofały się wcześniej i o nich wiedzieliśmy. Także ten post Flaku, dotyczy Ciebie tylko po części. Największy żal mamy do osób, na które liczyliśmy do wczorajszego popołudnia, i które poinformowały nas o sytuacji w momencie, kiedy Aga siedziała w pociągu do mnie, zamiast bezpośrednio do Gdynii, a mrO rezerwował bilet do Warszawy.
Szkoda, że na takich akcjach cierpią najbardziej osoby najbardziej zaangażowane, i nie mówię tego z sympatii do Agi, czy Linca, ale ogólnie. Nie byłoby problemu, gdybyśmy zostali poinformowani chociaż 2 DNI wcześniej, zwłaszcza że taka sprawa jak SPRAWDZENIE POCIĄGU nie wymagała wiele.
To tak w skrócie. pozdrawiam ![smiley](../images/smiley/wink.gif)
Edytowane przez panda dnia 13-07-2013 15:27 |
|
Autor |
mremka
Użytkownik
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/sdsd[224].jpg)
Mistrz Przetrwania
![](../infusions/wob_rank_system/images/1a.gif) ![](../infusions/wob_rank_system/images/1a.gif) ![](../infusions/wob_rank_system/images/1a.gif) ![](../infusions/wob_rank_system/images/1a.gif) ![](../infusions/wob_rank_system/images/1a.gif)
|
Dodane dnia 13-07-2013 22:08 |
|
|
Nie wiem, czy powyższe posty o "osobach, które się wycofały" są skierowane również do mnie, ale mimo to się trochę rozpiszę. Ja byłam (i jestem nadal) mega na tak jeżeli chodzi o zlot, bo bardzo chciałabym poznać wszystkich, którzy deklarowali się x stron temu. Do tej pory poznałam dopiero Agę, która jeszcze ze dwa tygodnie temu pisała, że na tym lipcowym poznam co to zlot z prawdziwego zdarzenia, i chciałam sprawdzić co te słowa tak naprawdę znaczą. Gdyby nie to, że właśnie siedzę w socjalu na SORze i podpierdalam sygnał ze szpitalnego wifi to na pewno byłabym na dzisiejszym zlocie, zwłaszcza że wakacje są chyba najlepszym terminem do ustalenia pasującego terminu większej ilości osób. Dlatego napiszę teraz coś, co pewnie ma równie duże szanse powodzenia jak ten zlot dzisiejszy, ale zaryzykuję: jeżeli ktoś reflektuje na Warszawę we wrześniu, to możemy się czuć umówieni. ![smiley](../images/smiley/smile.gif) |
|
Autor |
Flaku
Użytkownik
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/alf[49].png)
Postać: Żyd
![](../infusions/wob_rank_system/images/gw.png) ![](../infusions/wob_rank_system/images/gw.png) ![](../infusions/wob_rank_system/images/gw.png) ![](../infusions/wob_rank_system/images/gw.png) ![](../infusions/wob_rank_system/images/gw.png)
|
Dodane dnia 13-07-2013 23:24 |
|
|
Nom ja od początku ZASUGEROWAŁEM, że mnie nie będzie, więc jestem CZYSTY JAK ŁZA, a niech Bóg (Jezus?) ukaże tych wszystkich grzeszników, co wycofali się wczoraj ![smiley](../images/smiley/ok.gif) |
|
Autor |
mrOTHER
Mistrz Gry
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/maze_logo_av[34].png)
Mistrz Gry
![](../infusions/wob_rank_system/images/admin_star.gif)
|
Dodane dnia 14-07-2013 21:23 |
|
|
---> http://www.youtube.com/watch?v=dUMeU1tSdUY <---
A tak serio to po co taka spina aczkolwiek miałem na ten weekend opcję B, lecz niestety o odwołanym zlocie dowiedziałem się trochę za późno i w końcu z niej nie skorzystałem... więc z dwóch planów zrobiło się 0. ![smiley](../images/smiley/sad.gif)
The maze isn't meant for you...
Edytowane przez mrOTHER dnia 14-07-2013 21:24 |
|
Autor |
Flaku
Użytkownik
![](../infusions/wob_rank_system/images/gw.png) ![](../infusions/wob_rank_system/images/gw.png) ![](../infusions/wob_rank_system/images/gw.png) ![](../infusions/wob_rank_system/images/gw.png) ![](../infusions/wob_rank_system/images/gw.png)
|
Dodane dnia 14-07-2013 23:58 |
|
|
mrOTHER napisał/a:
---> http://www.youtube.com/watch?v=dUMeU1tSdUY <---
![](https://www.forum.haszysz.com/solarr/albums/userpics/28405/41235_3326_500_Bardzo-Smieszne.jpg) |
|
Autor |
Otherwoman
Administrator
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/helena_bonham_carter_in_harry_potter_and_the_half-blood_prince_6[14].png)
Postać: Trey
Administrator
|
Dodane dnia 15-07-2013 19:18 |
|
|
mremko, wrzesień w wawie mi pasuje ![smiley](../images/smiley/ok.gif)
a tymczasem pozdrawiam z Olkusza
(gdzieś blisko chrzanowa, tylko agusi nie ma...)
![](https://i.ibb.co/YWVwpGw/belcia.jpg)
We are all evil in some form or another, are we not?
|
|
Autor |
mremka
Użytkownik
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/sdsd[224].jpg)
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 15-07-2013 22:31 |
|
|
Otherwoman napisał/a:
mremko, wrzesień w wawie mi pasuje
super! ![smiley](../images/smiley/grin.gif) |
|
Autor |
agusia
Użytkownik
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/23751_original[35].jpg)
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 23-07-2013 16:08 |
|
|
o, do Olkusza na basen jeżdżę ![smiley](../images/smiley/ok.gif)
Generalnie Flaku spinę nieco mam jedynie o to, że dowiedziałam się o decyzji, jak już, zaznaczam, byłam w drodze na zlot. Gdybym wiedziała 5-6 godzin wcześniej, w ogóle nie wsiadłabym w pierwszy pociąg. To nie jest kwestia tego, czy gdzieś potem jechałam czy nie: nawet, jeśli wracałabym do Chrzanowa, to i tak jak na kieszeń maturzystki (hehe) podróż do Warszawy i z powrotem tylko po to, żeby zobaczyć pandę, wypić z nią piwo i przespać do szóstej rano to był cios. Złość mi już zeszła, ale, po prostu, uważam, że tak się nie robi. Bo, zaznaczam znów, byłam już w drodze na zlot.
Żeby nikt nie miał wątpliwości: chodzi i wyłącznie o April i jazeerę.
To tyle, pozderki
![](http://i.imgur.com/WbwZ0do.png)
140 osób ginie rocznie od uderzenia papajem.
Edytowane przez agusia dnia 23-07-2013 16:36 |
|
Autor |
Lincoln
Mistrz Gry
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/ed13[37].jpg)
Mistrz Gry
|
Dodane dnia 26-07-2013 20:45 |
|
|
mremka napisał/a:
Otherwoman napisał/a:
mremko, wrzesień w wawie mi pasuje
super! ![smiley](../images/smiley/grin.gif)
Dajcie znać jak będziecie się spotykać ![smiley](../images/smiley/ok.gif)
4 lata temu było spoko, nie znał mnie nikt, a i tak przez czasu brak chciałem by tydzień miał 8 dni.
Jako 15-latek nie złożyłem wyjaśnień, gdy wziąłem za majka to już miałem lat 16.
Miałem swój numer 23, jak Sparrow, ale Walter nie Jack, #Fingerling.
Stąd się wzięło moje zamiłowanie do treści brat. A umrę pewnie całkiem młodo, mając nie wiem 42?
|
|
Autor |
Arctic
Użytkownik
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/3347809[44].gif)
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 03-08-2013 18:34 |
|
|
WOODSTOCK 2013
Śniadanie Mistrzów
Fota w stylu "Polecam - April"
Ich Troje
Ogólnie to jest zajebista impreza Moje pierwsze spotkanie z Aprilą i już 3 (!) z Naszą Hardcorową agusią. Jestem mega pozytywnie zaskoczony osobą April, która jest duszą towarzystwa ![smiley](../images/smiley/smile.gif)
"See you in another live, brother" - te słowa April wypowiedziane do mnie dzisiaj na pożegnanie chyba są najlepszym komentarzem do naszego MINI-zlosciku ![smiley](../images/smiley/grin.gif)
Fear of a name increases fear of a thing itself. |
|
Autor |
Flaku
Użytkownik
|
Dodane dnia 04-08-2013 13:11 |
|
|
Łowicz ok, ale wole truskawkowy ![smiley](../images/smiley/ok.gif) |
|
Autor |
April
Użytkownik
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/1[29].jpg)
Postać: Christopher Jones
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 04-08-2013 21:30 |
|
|
Zaraz będzie ciemno! ![smiley](../images/smiley/ok.gif)
Arturze, kocham Cię i uwielbiam.. stanowisz wyzwanie dla mojego ukraińskiego męża. A tak szczerze, to już mi was brakuje. ![smiley](../images/smiley/wink.gif)
|
|
Autor |
Arctic
Użytkownik
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/3347809[44].gif)
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 04-08-2013 22:45 |
|
|
April napisał/a:
Zaraz będzie ciemno! ![smiley](../images/smiley/ok.gif)
"Zamknij się!" - dzisiaj słyszałem jak około 6-7 letnie dzieci nauczyły się tego "woodstockowego" zwrotu Coś jednak wyniosły z tej imprezy ![smiley](../images/smiley/grin.gif)
Fear of a name increases fear of a thing itself. |
|
Autor |
Flaku
Użytkownik
|
Dodane dnia 11-08-2013 01:07 |
|
|
Kiedy jakiś zlot? |
|
Autor |
Lion
Użytkownik
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/seagif26[3771][3771][3771][19].gif)
Postać: shimano
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 11-08-2013 13:11 |
|
|
Flaku napisał/a:
Kiedy jakiś zlot? ]
A kto by się chciał spotkać z Willym Koonsem? |
|
Autor |
Otherwoman
Administrator
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/helena_bonham_carter_in_harry_potter_and_the_half-blood_prince_6[14].png)
Administrator
|
Dodane dnia 11-08-2013 19:48 |
|
|
Flaku napisał/a:
Kiedy jakiś zlot?
ja to się pytam, kiedy jakieś MP... ![smiley](../images/smiley/sad.gif)
|
|
Autor |
Flaku
Użytkownik
|
Dodane dnia 15-11-2013 00:30 |
|
|
Ok teraz zupełnie na poważnie - kiedy jakiś zlot? ![smiley](../images/smiley/smile.gif) |
|
Autor |
Flaku
Użytkownik
|
Dodane dnia 15-11-2013 22:21 |
|
|
Ok jednak kiepski żart. |
|
Autor |
Kepler
Użytkownik
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/a94285770215[6].jpg)
Postać: Hugo Reyes
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 08-12-2013 14:37 |
|
|
byłem. nikt inny się nie pojawił ![smiley](../images/smiley/pfft.gif) |
|
Autor |
Otherwoman
Administrator
Administrator
|
Dodane dnia 08-12-2013 15:56 |
|
|
Byłeś na jednoosobowym zlocie? Szaleństwo...
|
|