Ludzie ze Zlewu chociaż są na tyle mądrzy, iż wiedzą, że lewicowe postulaty to większość bzdury i jeszcze większe bzdury, a czy o Razem dobrze świadczy, że chcą wprowadzać te bzdurne ideały to nie jest pewny(a raczej jestem pewny, że dobrze nie świadczy dobrze, ale ja lewaka nie zrozumiem bo tam w takich programach gospodarczych czy społecznych wiele jest wykluczających się idiotyzmów).
W sumie może nawet dobrze by było przy takiej dużej liczbie partii, może dzięki temu udałoby się zmniejszyć wpływy PO-PiS'u No i skrajna lewica naprzeciw skrajnej prawicy, czyli na pewno ciekawie xD
wy wierzycie w te sondaże? zwiększenie poparcia dla Partii Razem jest celowo zwiększane bo się ten gościu z debaty spodobał lewackim mediom(jakim jest choćby Newsweek), wszystkie partie nie wejdą, obstawiam 6: PiS, PO, PSL, Zlew i ktoś z trójki Korwin-Kukiz-Nowoczesna. Wątpliwości co do Zlewu bo jak zwykle lewaki ze swoim "genialnym" obmyślunkiem zaczęli promować Razem, który zabierze głosy Zlewowi przez co obie partie mogą skończyć poza sejmem(co by mnie bardzo ucieszyło), Nowoczesna wejdzie wtedy kiedy elektorat PO nie wystraszy się za dużo PiS(a lemingi też dziwnie myślą), Kukiz to zagadka, może mieć i 10% i 3%, a Koriwn obstawiam koło 6-7% bo niczego Janusz na końcu kampanii nie palnął i media nie miały zbytnio czym straszyć. Pewniak to dla mnie PSL.
Główną linią programową PSL jest nepotyzm. Politycy PSL regularnie oburzają się na te zarzuty, mimo że ostatnie badania genetyczne ujawniły, że wszystkich 40 posłów PSL-u w aktualnym sejmie jest spokrewnionych z Waldemarem Pawlakiem.
głupota totalna, każdy powinien pracować na siebie bez dużych podatków, ale i bez żadnych zasiłków i zapomóg, to teraz nie ważne czy wpłaciłem do budżetu 20 tys. euro na miesiąc czy nic, a i tak dostanę 800 euro, gdzie logika? gdzie sprawiedliwość?
Największy awans: von Veron (z 11 na 7)
Nowości: BRAK
Największy spadek:
agusia i Arctic (z 7 na 8)
Amelia (z 10 na 11)
Amaranta, Derpsi, Faraday, Lincoln i Nicka (z 11 na 12)
A może w Ravenclawie
Zamieszkać Wam wypadnie
Tam płonie kij w odbycie,
Tam pedziem będziesz snadnie.
Otherwoman 04/10/2024 11:29 Dziś opowiadam mojej mamie o tym jak wczoraj pomagałam ratować rannego gołębia i w tym momencie gołąb pierdutnął o szybę tak, że został na niej rozmazany ślad...
Otherwoman 04/10/2024 11:26 Kurcze, miałam dziś sytuację iście lostowa. Akurat wczoraj oglądałam odcinek Special, gdzie Walt gadał o ptakach i wtedy ptak rozbił się o szybę.