Jednym ze sposobów leczenia powyższego schorzenia może być wsadzanie różnorakich przedmiotów w odbyt aby w ten sposób z powrotem go - mówiąc potocznie - wsadzić na miejsce. Mogą to być na przykład rożnego rodzaju kije. Ponadto jak dowiedzieliśmy się już zamieszczonego artykułu, choroba ta dotyka najczęściej dzieci w wieku do 3 lat oraz kobiety po 60. roku życia. W obu przypadkach zaleca się ostry seks analny, zaś pierwszy z nich udowadnia przydatność pedofilii w życiu codziennym. Aby więc zapobiegać tego typu przypadkom wśród dzieci eksperci zalecają wynajmowanie pedofila dla naszego dziecka profilaktycznie dwa razy do roku.
widziałam to kiedyś... szukałam jakiegoś kija w odbycie i wyskoczyły mi jakieś zdjęcie z wypadniętym odbytem, przez co miałam potem traumę przez tydzień
We are all evil in some form or another, are we not?
ok aby przerwać na chwilę rozmowy o odbycie to jako że oglądałem w zeszłym tygodniu tzw. lekką atletykę i jarałem się tym jak nigdy, to pozwolę sobie ułożyć rankingi z najlepszych momentów owych MŚ, bo takich trochę było
Ładnie zajebali:
10. Denia Caballero - 69.28 i złoto w rzucie talerzem, generalnie zajebała nim jak statkiem kosmicznym, aż dziwne, że nikogo nie ścieło. Warto zwrócić także uwagę na wysmakowaną afro-kubańską choreografię w kole
9. Anita Włodarczyk - 80.85m (drugi wynik w historii rzutu kulą na sznurze), generalnie zabrakło 23cm do jej własnego rekordu świata, ale pomimo tej kompromitacji i tak szacun
8. Julius Yego - 92.72m (drugi wynik w historii rzutu kijem), co oczywiście nie dziwi, bo pewnie za dzieciaka polował po sawannach na antylopy. Można dosłyszeć charakterystyczne plemienne wrzaski
Ładnie odjebali:
7. Yarisley Silva - 4.90 i złoto w locie o kiju, generalnie mi się podobało, że jest taka mała, a poszybowała tym tyłkiem w kosmos
6. Christian Taylor - 18.21m to już konkret, drugi wynik w historii skoku na trzy razy, a byłby rekord świata bo sam skok był dłuższy tyle że się za wcześnie odbił pajac.
Ładnie zapierdalali:
5. Generalnie ubermurzyn David Lekuta Rudisha (złoto po raz setny w biegu na dwa kółka), natomiast biały Polak Kszczot srebro, nawet przed ostatnim wirażem chciał minąć Rudishego, ale z asfaltami w biegach nie ma żartów. Brąz dla jakiegoś Jugola
4. Sergey Shubenkov - 12.98s i rekord Rosji w biegu nad płotami, generalnie chujowa dyscyplina ale podobało mi się jak wygrał z siedmioma murzynami oraz to że jak przeskakiwał to wyglądał jakby się kopał w czoło
3. Wayde Van Niekerk- trzeci wynik w historii prestiżowego biegu na jedno kółko, więc po prostu szacun bez beki
2. Usain Bolt 9.79s w biegu po prostej - w sumie musiałem wrzucić przez przepiękny sowiecki dubbing, bo sam czas jednak dość fatalny (o 0.21 sekundy gorszy od jego rekordu świata, co jest akurat przepaścią), ale w sumie dobra walka z tawariszem Gatlinem
1. Jamajka złoto i rekord mistrzostw świata w biegu na jedno kółko z przekazywaniem dildo i z biegnącą na ostatniej zmianie zielonowłosą Shelly-Ann Fraser <3
Edytowane przez Lion dnia 31-08-2015 04:57
"(drugi wynik w historii rzutu kijem), co oczywiście nie dziwi, bo pewnie za dzieciaka polował po sawannach na antylopy. Można dosłyszeć charakterystyczne plemienne wrzaski"
to ja wrzucę listę najbardziej specyficznych nazw w polskich górach:
10. Babie Nogi
jeden z najpotężniejszych, tatrzańskich żlebów, opadający spod szczytu Kamienistej do Doliny Pyszniańskiej
9. Dupa Słonia
skałki na Wyżynie Krakowsko-Częstochowskiej
8. Rozdroże pod Moszną
W przepięknych Górach Sowich, na drodze z tajemniczego Włodarza, rzut beretem od Rzeczki znajduje się szczyt Moszna (771 m n.p.m.), dawny Mulenberg. Pod nim zaś leży przełęcz, a właściwie rozdroże.
7. Cycówka
Cycówka (593 m n.p.m.) wznosi się nad miejscowościami Głębokie i Kokuszka w Beskidzie Sądeckim
6. Żleb pod Wysranki
żleb pod zalesionym grzbietem w Dolinie Kościeliskiej
Nazwa ta powstała w czasach, gdy nie wynaleziono jeszcze sławojek i robotnicy pobliskich hut metali upodobali sobie strome zbocze jako idealne miejsce do chodzenia za potrzebą.
miejsce, które znam z autopsji
5. Durny Szczyt
czwarty co do wysokości wierzchołkiem Tatr
Od Małego Durnego Szczytu oddziela go Durna Przełęcz z niewielką turnią r11; Durną Igłą.
4. Gówniak
Turyści zdobywający Diablak (czyli Babią Górę) przy słabej widoczności często mylą główny szczyt Beskidu Żywieckiego z nieco niższym Gówniakiem (1617 m n.p.m.).
Otóż Gówniak pełnił niegdyś dwie istotne funkcje. Po pierwsze r11; dzierżył na swoim grzbiecie granicę Galicji i Węgier, po drugie zaś r11; stanowił punkt wypasania wołów. Odchody tych zwierząt posłużyły jako inspiracja dla nazewnictwa.
3. Burdelowa Góra
Burdelowa Góra (761 m n.p.m.) w masywie Policy w Beskidzie Żywieckim. Aby dojść do niej zielonym szlakiem z Osielca, trzeba pokonać strome zbocza Łysej Góry i znajdujący się nieco dalej Las Śmierdzący.
2. Świński Ryj
niepozorny szczyt Gór Świętokrzyskich
Możecie wierzyć lub nie, ale wąwóz Prągowiec na zboczu Świńskiego Ryja jest miejscem pielgrzymek geologów z całej Polski. Zgrabnie przeskakują oni tony śmieci leżących w lesie i dobierają się do łupków skalnych, noszących w sobie pozostałości zwierząt sprzed 400 mln lat.
- zgadza się cały dzień tam spędziłam kiedyś
1. Fajna Ryba
najwyższe naturalne wzniesienie województwa łódzkiego r11; Fajna Ryba (347 m n.p.m.)
Miejscowe podania głoszą, że okoliczne tereny należały kiedyś do żydowskiego handlarza ryb
We are all evil in some form or another, are we not?
spoko lista, Gówniaka to odkryłem ostatnio będąc w górach, chyba z wiezy na Czantorii go było widać chociaż był nieco za daleko aby się na niego wybrac, ale na pewno byłyby to fascynująca przygoda
Edytowane przez Lion dnia 31-08-2015 16:30
niestety top5 to faszystowski temat w którym można tylko zamieszczać top5, natomiast ten wątek sugeruje swobodę wypowiedzi i zamieszczanie top10 albo nawet top700 gdyby ktoś chciał nie jest niczym dziwnym
Pozdrawiam
Edytowane przez Lion dnia 31-08-2015 21:38
Otherwoman 04/10/2024 11:29 Dziś opowiadam mojej mamie o tym jak wczoraj pomagałam ratować rannego gołębia i w tym momencie gołąb pierdutnął o szybę tak, że został na niej rozmazany ślad...
Otherwoman 04/10/2024 11:26 Kurcze, miałam dziś sytuację iście lostowa. Akurat wczoraj oglądałam odcinek Special, gdzie Walt gadał o ptakach i wtedy ptak rozbił się o szybę.